Totul despre Dubai

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Lara_c, eu cred ca tu ai o problema
...te rog arata-mi si mie mesajul unde iti raspund tie personal, cu respectul si altele despre care pomenesti. Poate nu ai remarcat, intrebarea o punea Bravegril si raspunsul era pt. ea, cu EA comunicam, nu cu TINE. Nimeni nu te-a intrebat nimic, hop ai aparut si ai inceput sa versi in stanga si in dreapta.
Cred ca ar trebui sa recitesti de la inceput subiectul!!!

Nu mie personal mi te-ai adresat initial cu faza cu bunul simt, nici nu am spus asta .Tocmai, mai grav te-ai adresat tuturor. Pe un forum unde lumea este majoritar Crestina. Ori tu ai facut sa sune ca asta cam este egal cu indecent si nesimtire:

'... e vorba de bun simt intr-o tara musulmana.'

Nu stiu daca chiar ai vrut sa spui ca noi astea Crestine( si nici nu stiu ce esti tu, nici nu prea conteaza) suntem de-a dreptul nesimtite si cand mergem intr-o tara musulmana macar atunci sa artam un pic de bun simt.
Daca nu, puteai sa clarifici de acum 3 pagini, in loc sa insinuezi ca vreau eu sa merg despuiata si ca ma bazez pe sotu' pt asta. Ca uite au mai citit si alte fete si pe semne ca nu de la inceput si s-a cam inteles altceva. TOTAL altceva.
Eu in schimb chait am revenit de cateva ori sa clarific neintelegerea. Sper ca am reusit.

Mie mi te-ai adresat cu faza cu politia . Uite aici citat exact:

'In Bangladesh femeile poarta sari, deci e normal sa ti se vada parti ale corpului, nu in dubai unde femeile lor sunt acoperite din cap pana in picioare, unde risti sa dai peste un politist mai "laic" si sa-ti petreci restul vacantei intr-un post de politie.'

Bravegirl nu locuieste in Bangladesh si nimeni dintre fetele de aici, inafara de mine. Motiv pt care am intrat si in niste amanunte care vad ca au starnit asa mare senzatie.
La care tu ai spus sa nu ma mai cred buricu' pamantului caci nu cu mine vorbeai.

Deci Cristina si fetele care ma sfatuiati sa las meseria la o parte cand calatoresc in anumite tari si ma acuzati ca ma bazez pe cine stie ce imunitati si de aia ma imbrac intr-un anume fel ( despre care , repet, niciodata nu am spus ca ar fi indecent, fusta scurta, snur , etc) la citatul de mai sus am venit cu amanunte. Nu inainte de el!!! SI NUMAI REFERITOR LA POLITIE NU LA TINUTA.

Daca vorbeai cu altcineva din Bangladesh inseamna ca n-are sens sa mai umplem paginile aiurea. Dra poate totusi imi spui cu cine...

Lara w18+ Jamie and Errie 18mths

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Daca tu crezi ca m-am adresat tie personal in citatul respectiv, arata-mi unde ai pus tu intrebarea si ti-am raspuns tie personal...citeste, reciteste si vezi ca e la modul general..."in Dubai unde femeile lor sunt acoperite, RISTI-nu-ti este adresat tie perso...deci nu mai interpreta cum vrei tu ci cum este si la fel cu bunul simt. Chiar ca citesti printre randuri.

Asa ca fapt divers sunt crestina ortodoxa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

lara, sa stii ca delphin are dreptate, politaii se pot lua de tine, daca nu esti imbracata decent..si sa mor iti strica tot concediu, dar asta nu inseamna ca se intampla mereu, eu cred ca mai degraba era un avertisment, se poate intampla

la intrare in mall se cere tinuta decenta.... simbolozat prin intrun tricou, deci ceva cu manecutza , fusta , pantaloni mai lung decat fundul
credema ca noi care stam pe aici, mai medem, auzim, stim

zicea cineva de hoteluri... unle sunt considerate "private" si pe plajele lor se poate face baie in tanga eu am vazut, se poate bea/fuma, manca pe perioada ramadhanului, deci e ok sa porti mai scurt , transparent

tinuta decenta este pt spatiul public

lara, ca ziceai ca nu ai putea purta maneca lunga la 40 de grade, sa vezi cand mai bate vintul , cu nisipul local si sunt 45 de grade..... sa simti cum te arde fiecare firicel de nisip in contact cu pielea... eu una port, cu maneca lunga, material usor

o zi faina, si concediu la dxb fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Annie,

te rog frumos:
1.detaliaza putin marhaba services, sau parca asai ai zis; este pentru toata lumea?

edit: m-am clarificat, m-am uitat pe net, practic sunt unii care vin si te asista cu formalitatile pe aeroport si dincolo (daca vrei); cam asa ceva, nu ?!

2. ai spus ca exista resto mult mai faine ca BAA, mai ales in Jumeirah; sugereaza-mi si mie ceva reprezentativ pt Dubai, la mare inaltime sau cu vedere la mare
3. apropo de safari in desert: chiar merita? ... sau e pt turisti (fraieri)? cele de noapte sunt faine?
4. se fac plimbari cu barca pe la insulele artificiale? (sau doar pe Creek)?)

sper ca nu am intrebat tampenii, inca nu am apucat sa strudiez ghidul turistic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Teo,colega mea a fost in desert cu jeep-urile,i-au plimbat pe dune p'acolo,ea zice ca e spectaculos,por'ma i-au oprit la un cort,cu perne pe jos,cine a dorit o fumat narghilea,au baut sucuri,chestii d;astea,s-au suit si pe camile cei care au vrut,s-au imbracat in abaya,facut poze,d'astea!

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Teo, m-ai omorat

noi cand iesim mancam libanez, si chiar restaurantele din foud court-uri ne satisfac

la inalime este in cladirea vis-a-vis de burj khalifa, cice (eu n-am fost) o cafenea + rest faine + se vede fantana foarte fain, tot prin jona dubai mall este si un restaurant romanesc, daca vrei va dau nr de tel al unui tip, ( doar ce-am aflat de el) si cica numai joia au mancare romaneasca, eu cum nu stau in dubai... nu pot ajunge
chestii luxoase.. .sincer cand merg undeva vreau sa stiu ce e scris in meniu si nu prea ma bag la chestii exotice, toxiinfectiile alimentare exista si aici si la case mari chiar

langa jumeirah Hotelul, sunt o gramada de restaurante micute, noi mereu mergem la unul italian cu o lasagna bestiala au mese si afara si ai vedere la Burj al arab

safari n-am mers, nu vrea al meu, plus ca am si copilul, dar imi doresc mult, si se face cam ce zice Valentinag... cele de noapte, daca se fac, ar trebui sa fie faine... foc ... in desert

eu cand vin inspre casa din dubai pe autostrada, mereu vad , masini oprite, focuri gratare.... fun ... si asta vreau dar nam cu cine ... (dupa autostrada e desert, mai incolo munti)

marhaba, da, te iau de la avion si te lasa la iesire, foarte repede, nu stai la cozi, dar pt turisti.... nu stiu, stiu ca trebuie lasata viza la ei si o iei cand aterizezi, am sa ma interesez daca vrei

scuze de greseli.. .sunt racita, am o febra pe undeva intre coaste , sta sa iasa, si o durere de cap groaznica

Mergi la inceput

Annie, sanatate maica, ai grija de tine!!!

Teo, ce ai mai pute visita si manca prin zona:

http://www.burjkhalifa.ae/language/en-us/home.aspx

Asa cum zice si Annie, sunt multe restouri. In afara de BAA sus poti manca la un resto pe plaja, pe site-ul lor il poti vedea, seara e superb. asa arata in poza. Ziua e fain si in medinah Jumerah, nu stiu daca am scris corect.

Despre excursia in desert, zic ca se merita daca nu ai copii si nu ai rau de transport. Seara se face bbq si se mananca acolo. Deci o excursie de dupa-amiaza, se pleaca la 15h30-16h00 si se revine pe la 22h00. In general la 19h30 e noapte.

Mergi la inceput

Nu mai am avertisment !!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delphin

Nu mai am avertisment !!!!

am observat de ieri ! congrats!

de intunecat se intuneca in jur de 6, PM :( avem zile scurte aici cu apusuri superbe , avantaj e ca, ziua pare mai scurta! si parca timpul trece mai repede

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

va multumesc tuturorrrrrrrr !!!!!

m-ati convins, o sa merg prin desert (sper sa nu ma lase husband pe-acolo ca tot schimb prefixu' ... poate ma schimba cu vreo camila mai tinara )

cre' ca o sa merg totusi la BAA, ca sa pot sa ma laud dup-aia

daca-mi mai vine ceva prin cap (se mai intampla, cateodata ), va mai intreb

pina atunci ... tuturor fetelor de la "Dubai"

Mergi la inceput