Totul despre Dubai

Totul despre Dubai | Autor: Pico

Link direct la acest mesaj

La inceputul anului viitor am vrea sa ajungem in Dubai,la Targul de Shopping(n-am fost niciodata la asa ceva).
Ati fost in Dubai in acesta perioada?
Ce sfaturi imi puteti da?
Este adevarat ca gasesti marfuri de toate felurile si la preturi mai bune decat in Romania?(cel putin in bazare ca in mall-uri nu cred)
Ce imi puteti recomanda sa vizitez,ce nu trebuie ratat in aceasta tara araba?
Daca aveti experienta si imi puteti da detalii si chiar cate un pont,astept cu nerabdare sfaturile voastre.

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emeralde spune:

de fapt mallurile sunt cele care ofera preturi reduse cu pana la 60% -in bazaruri preturile se mentin a fel pe tot parcursul anului - tine de tine cum reusesti sa negociezi

Mergi la inceput

mai multe informatii despre Dubai

http://www.supereva.ro/info.asp?id=1017

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Multumesc Emeralde!

Cineva imi spunea ca sunt preturi f mici in comparatie cu Romania.Asa este?

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005)si Ana Iasmine(06.10.2007)

Mergi la inceput

Intr-adevar preturile sunt mai mici decat in Romania - nu numai la haine,electrice ci si la alimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

ciudat...ptr ca, cu speranta asta m-am dus si eu anul asta in februarie....ca totul este mai ieftin....si am descoperit un oras destul de scump....dupa unii de pe tripadvizor:scump ca si Londra ....si au cam avut dreptate !!! Si culmeaaa...nu au nici tva !! In fine....e cam ca peste tot.....dar in nici un caz ieftin !!!!

Mergi la inceput

Cred ca ieftin nu mai e nicaieri pe lume insa in Ro.electricele,hainele,incaltamintea,aurul sunt mai multe scumpe decat aici.
Taxiul,masa la restaurant,intrarile la spectacole,parcuri acvatice sunt intr-adevar cam mari

Mergi la inceput

Pico - despre atractii mai poti citi si aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134601&whichpage=18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Dubai Shopping Festival

unele sunt mai ieftine, unele mai scumpe...

e mai ieftin raportat la un salariu in dirhami? si nu in euro/ dolar

Un salariul de 1000 de euro din europa aici poate s-a ajunga echivalentul la, de ex 3 000 euro, deci iti poti permite mai multe, decat cu echivalentul la 100 euro, nu ca ar fi mai ieftin
Aici nu sunt taxe, tva and co

Atractii...sunt slava domnului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciarli spune:

Dubaiul nu e un oras ieftin, nu mai e de multa vreme. Cred ca reducerea de la cumparaturi e comparabila cu pretul transportului si al hotelului. Asta in ideea ca te duci ca sunt preturi mai mici, altfel e un oras care merita vazut, si daca poti ia o excursie in desert (gasesti la 100-150 USD la hotel) si du-te si la Abu Dabi, e destul de aproape.

Vacanta placuta!

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Multumesc mult de sfaturi!
In mod sigur nu vom rata excursiile in desert.Sunt curioasa sa vizitez Dubaiul cu tot ce are el de oferit de la bazarurile traditionale pana la Burj-al Arab.
As vrea tare mult sa vizitez si Marocul.

Mergi la inceput