Pot lua mancare in bagaj de mana la zbor low cost?

Pot lua mancare in bagaj de mana la zbor low cost? | Autor: jasmine30

Link direct la acest mesaj

Buna fetele. Voi pleca in decembrie la paris cu wizzair si vroiam sa stiu daca pot lua mancare de acasa in bagajul de mana. Aveti idee daca trebuie sa respect anumite conditii?

Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nu ai voie sa ai la tine lichide, decat daca sunt cumparate din aeroport din zona de dupa controlul de securitate, unde cred ca sunt la acelasi pret ca si in avion. (regulile anti terorism)
In rest poti la ai un sandwich sau un pachet de biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Poti sa iei cita mincare doresti ,dar asa cum scrie si pe site-ul companiilor de zbor, nu poti lua mincare care miroase si va deranja ceilalti calatori.Normal, nu?Deci fara cirnati,chiftele cu usturoi,piftie,toba,etc.

Un sandwich la ei e 4 E si un suc vreo 2E.Atentie la copii!Ultima data Rares si-a varsat sucul la cutie ,care s-a scurs la mine pe blugi,bun suc ,lipicios...o nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si noi am luat mancare si sandwich si mancare gatita la caserola pt fetita, plus de rontait . nu ne-a intrebat nimeni nimic...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Dar daca vreau sa iau un ceai de menta pentru copil si-l impachetez regulamentar, oare e vreo sansa sa trec cu el??? Mie mi se pare jaf ce se intimpla pe aeroport, nu masuri antiteroriste. Imi arunca sticla cu apa (chiar daca e sigilata) si la doi metri mai incolo pot cumpara alta, dar cu 10 lei/0,5 l. Asta se cheama afacere, nu protectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Poti sa iei tot ce este pt. copi, daca copilul are pana in 2 ani. Apoi poti lua o sticluta care sa fie pana in 0,5l. cu asta poti trece.
In toate avioanele in care am urcat, nimeni nu mi-a cerut sa arunc ceva ce aveam nevoie pt. BB, adica sticla de apa de 1,5l, lapte, borcanele cu mancare,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Romanii te lasa cu ce vrei tu. O singura data mi-au zis ca ma lasa cu apa pt ca sunt cu copiii, dar de sticla de cafea nu m-au intrebat nimic. Nici francezii nu cred sa-ti fac afiguri la intoarcere. Sa nu umbli si tu cu bidoanele de apa/suc si n-au probleme.
O prietena a patit "figuri" la Bruxelles, i-au lasat doar 1 sticla de 0.5 apa la 2 copii si asta dupa multe parlamentari.

In concluzie, cu mancarea - nu-i problema nicaieri, cu lichidele - sa fie cantitate mica - te lasa (cu mici exceptii).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ai voie cu papa, recipientul pt lichide sa fie in limita scrisa in conditii de zbor ( nu mai stiu cat e la ei). Dar ai grija, verifica-ti acum zborul, eu am descoperit aseara ca zborul de joi, 31 decembrie 2009 spre Catania, a fost decalat cu o zi, adica pe 1 ianuarie 2010 .Conform conditiilor, sunt obligati sa anunte cu 7 zile inainte despre asta, dar am descoperit acum absolut intamplator, cand faceam o alta rezervare.Ramane sa ne decidem daca anulam sau ne vor face o alta oferta, ca nu vreau sa ne incepem anul in aer . Nu stiu daca tot programul din decembrie e dat peste cap, in orice caz, pana acum n-am mai patit-o si am mai zburat cu ei de vreo 6 ori pana acum...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Noi am luat sandvisuri si fructe (mere si banane). Copilul meu avea 4 ani cand am calatorit cu low cost si ne-au lasat cu apa. Doar francezii, pe Beauvais m-au pus sa-i arunc apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

papanash de wizzair e vorba??? tot mai multe pers care le cunosc sunt nemultumite de amanarea in ultimul moment al cursei...

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Wizz air si-a decalat diverse curse pentru ca aeroportul Baneasa a interzis zborurile de noapte ca sa nu fie deranjati cei care si-au facut vile la doi metri de aeroport...

Mergi la inceput