Ce fel de vaccin?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamabear spune:

Eu cred ca e o mare abureala cu "porcina" asta. Nu spun ca nu exista virusul AH1N1, nu spun ca nu poate fi periculos (ca orice gripa de altfel, care face ceva victime in fiecare an), dar de aici si pana la pandemie e cale lunga! Nu sunt adepta teoriilor conspirationiste, totusi nu inteleg de ce s-a modificat definitia pandemiei.
Eu nu voi face nici un vaccin, nici copii mei nu vor face ( nu am facut nici pana acum, pt gripele obisnuite si nu vad de ce am face acum). Vom incerca sa urmam sfaturile doctorilor de a ne proteja, si daca totusi ne loveste gripa, ne izolam la domiciliu / spital si ne tratam. E doar parerea mea, fiecare e liber sa faca propria alegere.

Multa sanatete tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamabear
Eu cred ca e o mare abureala ...

Pai atunci de ce nu ai postat la Sufletul credintei?

Mergi la inceput

Hmm, se pare ca am scris din greseala la un topic de analiza semantica a textelor postate ( se vede treaba ca sunt cam adormita).

Acum, serios, chiar nu vi se pare ca se exagereaza, ca e ciudat sa se modifice definitia pandemiei, asa peste noapte (pe mine acest lucru ma face sceptica la adresa necesitatii vaccinului, nu ca as fi o adepta a lui, in alte situatii). Eu asta cred ( = asta e parerea mea) si de aceea sunt ferm hotarata sa spun nu vaccinului .

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
Acum, serios, chiar nu vi se pare ca se exagereaza, ca e ciudat sa se modifice definitia pandemiei, asa peste noapte.

Care era definitia veche si care este cea noua? Dar sa nu incepi iar cu eu cred ca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

noi am facut Vaxigrip luni. care, a propos, contine si tulpina AH1N1 Brisbane, cea din 2007

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanaz

noi am facut Vaxigrip luni. care, a propos, contine si tulpina AH1N1 Brisbane, cea din 2007

Roxana

"Noi" care, Roxana? Ca stiu eu ca sunteti 4 de diverse varste
Multumesc!

Mergi la inceput

Iata ce mi-a spus doctorul: vechea definitie data de OMS pentru pandemie era un virus nou, care se raspindeste repede si pentru care populatia nu are imunitate si din aceasta cauza determina rate de morbiditate si mortalitate ridicate , noua definitie pe care au dat-o recent e un virus nou care se raspindeste repede. Lipseste ceva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui karula
"Noi" care, Roxana? Ca stiu eu ca sunteti 4 de diverse varste
Multumesc!

karula, noi doi adultii si Patrick. pe Eva o protejam prin faptul ca ne vaccinam noi. ea nu are inca viata sociala asa activa iar in jurul ei majoritatea adultilor si copiilor sunt vaccinati.

Roxana

Mergi la inceput

Citat:
Iata ce mi-a spus doctorul: vechea definitie data de OMS pentru pandemie era un virus nou, care se raspindeste repede si pentru care populatia nu are imunitate si din aceasta cauza determina rate de morbiditate si mortalitate ridicate , noua definitie pe care au dat-o recent e un virus nou care se raspindeste repede. Lipseste ceva, nu?

Lipseste concluzia ta: se pare ca se exagereaza.
Altfel spus, tu propui sa nu se ia nicio masura pana nu mor cateva milioane de oameni (sau da tu o cifra care sa te multumeasca). Abia dupa aceea ar trebui sa intre in alerta autoritatile si sa declare pandemie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Capcaune, esti un maaare si simpatic carcotas

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput