Bazar pentru Robi

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

Robi azi a fost mai bine, mucisorii sunt prezenti, dar macar nu mai are febra...s-a jucat putin prin casa si a reusit sa-mi rastoarne punga cu orez pe jos si pe sub mobila, in rest nimic nou, e la fel.
azi mi-am pus in plan sa-l invat sa bea cu canitza(el bea apa cu seringa de nurofen) asa ca dupa masa i-am dat canitza cu apa si, pe langa faptul ca a inceput sa urle cand a vazut ca nu-i seringa, mi-a zburat-o intr-o secunda pe covor, asa ca majoritatea timpului am stat pe jos azi strangand dupa cavalerul meu.maine incercam iar...
pup tuturor care ne ajuta

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fa trecerea treptat,lasa cana pe langa el sa se obisnuiasca cu ea,da apa la papusi sa bea cu canuta pentru a intelege el cum sta treaba exact.Succes

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

pisellino, ma bucur ca e mai bine Robi! Face si nazbatii, asta-i bine! Cat despre faptul ca a aruncat cana si nu i-a convenit, orice copil ar fi facut la fel, daca vrei sa-i dai ceva in alt mod decat cum este obisnuit si cum ii place...e normal la varsta lui! Ai nevoie de multa rabdare...daca vezi ca si maine face la fel mai lasa-l cateva zile si mai incearca apoi...sau schimba-i canita, pune-i in alta care crezi ca i-ar trezi curiozitatea...fa si tu la fel, bea tu din cana sa te vada..si tot asa. Cu multa rabdare si iubire totul se rezolva!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

eu am incercat sa-i arat cum beau eu, cum bea ursul Toto, dar nu intelege, autismul asta il opreste parca e un robotel face doar ce e obisnuit
oricum eu am sa tot incerc, poate voi reusi...

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Nu vedem si noi niste pozici cu Robi?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

piselino nu m-am suparat ca te-ai uitat la poze,doar sunt facute publice ar fi culmea sa ma supar

cand am fost la praid am trecut prinbicaz doar la intoarcere ca noi am fost intai o saptamana la mare si apoi cateva zile la praid 4-5 parca

daca mai mergem la anul in praid sau prin zona cu siguranta te anunt ca vreau sa-l pupam pe robi

eu mai rascolesc si mai pun cateva produse in bazar pana diseara sau maine ,sper din suflet sa se liciteze si astfel sa ajut si eu un pic la terapia lui robi

daca zici ca vecina ta vrea lucrusore de baietel de 1an am sa mai caut special pt ea ca david are deja 1an si 2 luni si burtica cam mare si nu-l mai incap multe lucruri deja

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Licitez pt produsele oferite de Nushulica, maieu seara paiete-15 lei si maieu lycra-10 lei.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Licitez pt produsele oferite de Nushulica, maieu seara paiete-15 lei si maieu lycra-10 lei.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

anna scuze ca nu ti-an trimis bijuurile nu stiam cum sa le ambalez ca-s prea mici...asa trimit tot o data

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Anca am pus poze cu robi la bazar
nushulica multumim mult de tot abia astept sa va cunosc

am primit coletul de la cosminiq sunt foarte foarte bune hainutele, unele umpic mari dar robi creste repede
multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Buna
Licitez si eu din colectia Nushulicai urmatoarele:
pijama 9-12 luni- 10 lei
pijama wenice- 9-12 luni - 5 lei
body 9-12 luni nepurtat - 5 lei
bluza LR baby 12 luni - 5 lei
costum impermeabil 2 ani- 15 lei
multumesc

Mergi la inceput