Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

max la cj - 12 grade
ploua,
am vrut sa ma conving!
ssssssssssstttttttttt!
sa nu trezim aduta!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Iegzista o explicatie,

Coletul e la Nico,eu v-am anuntat cand am disparut,las si nr de tel.pe pm si tot va iube.Gagici cu lipici am musafiri dragi si acum am reusit sa trag o fuga la voi.

Amy,dimineata cand deschid ochii o sa fiu pe forum in pijama cu agitatele pt.tine si Babyblue si pt Galli care-i gravi si se face ca ploua,Sa nu uiti sa-l saluti pe T!

Fug rapid pe PM.

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada29

Iegzista o explicatie,

Coletul e la Nico,eu v-am anuntat cand am disparut,las si nr de tel.pe pm si tot va iube.Gagici cu lipici am musafiri dragi si acum am reusit sa trag o fuga la voi.

Amy,dimineata cand deschid ochii o sa fiu pe forum in pijama cu agitatele pt.tine si Babyblue si pt Galli care-i gravi si se face ca ploua,Sa nu uiti sa-l saluti pe T!

Fug rapid pe PM.

Ada

Daruind vei dobandi.

T sau D???
sau ce mai spui tu???
sau, care domn???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

T galli, ca zice sa ii trimit bezele lui Tutunaru. Iar pe D al meu il pup si ata, ca tre sa fiu ,,virgina" maine, sa nu dea nenea T cu nasul de ceva pe acolo. Scuze de vulgaritate.
Pup fetele lipicioase si nico, trimite soro coletul sa-l listez sa ma culc cu el sub perna la noapte.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Amy, io l-am folosit si l-am trimis. Cred ca nu-l mai recunoasteti ca e cam ...albastru

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada stie!!!!!
Ea are musafiri!!! Uitati-va, e ala mic si albastru:

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

voi n-aveti tate taglile pa casa...

bai unde-s piemurile?
Galli,tu saluta-i pe h,a,l,f,r,b

ssssttt,vorbiti incet ca-mi dorm musafirii....sau musafirul?

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

mamaaaaaaaaaaaaaaa, ce ma doare burtaaaaaaaaaaa.......
pa cine,ada, pa cine???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, da' scrieti, nu gluma! De fiece data cand intru, am de citit o groaza. Dar nu ma las,...citesc si abia apoi, daca mai am timp, mai scriu si eu ceva.

Vroiam sa va zic ca, pt mine, in fiece an din cei 32 de pana acum, inceputul lui noiembrie coincidea cu ceea ce numeam - si mai numesc inca - perioada cea mai frumoasa din an. Asta pt ca incepeam sa ma gandesc la ziua mea, petrecerea aferenta, cu mult alcool si dulce si multa muzica si cluburi, apoi la sarbatori, apoi la revelion.....intotdeauna noiembrie si decembrie au fost cele mai frumoase luni din an.
Incepand cu 2007, luand in considerare ca m-am maritat pe 24 noiembrie, a doua zi dupa ziua mea, am mai avut inca un motiv de bucurie. Desi aproape toata lumea a uitat in 2007 ca era si ziua mea cu o zi inainte de casatoria civila
Acu stau, ca o matza melancolica ce ma aflu, si ma gandesc ca, pe langa ziua mea, aniversarea de 2 ani a casatoriei, faptul ca am burtica si ca il simt pe bebe miscand ....chiar nu se compara. Nici o bucurie de pana acum, nici o muzica, nici un club, nici o sampanie scumpa sau cadouri stralucitoare, absolut nimic nu se compara cu sfarsitul acesta de an. Acum am, pe langa un sot minunat, pe langa parinti si rude pe post de sustinatori morali, pe langa un job bun - Doamne ajuta si la altii - am un bebe in burtica si deja nu mai conteaza nimic altceva.
Hai ca o iau rau pe aratura, nu sunt chiar cazuta in butoiul cu melancolie, doar ca imi pare f f f f bine ca am ajuns aici.
Nu ca viata mi-ar fi fost lipsita de sens fara copil, nu fac parte din categoria asta, am avut sens in viata si o sa mai am, cu sau fara sot, cu sau fara copil,....dar sentimentul de anul asta e unul special.
Va doresc la toate si la fiecare in parte sa simtiti ce simt eu. E linistitor si frumos.

Am uitat si laparoscopie si analize si investigatii, pana si stimularile si FIV-ul in sine e oarecum uitat....acum mi se lateste gura de zambet cand scoate bebe Alex un piciorut prin burta, iar taica-su nu mai pridideste sa repete la nesfarsit "o sa avem un baieeeeeteeeel!!".

Sa ne ajute Dumnezeu sa ne implinim si indeplinim dorintele alea ascunse in sufletele!

28+

Mergi la inceput