Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)
Raspunsuri - Pagina 11
ada29 spune:
Nico,ce-ai facut cu pansamentul?Parca ziceai ca-l faci posta..De ce nu a ajuns la Amy?
Galli chestia cu morcovul e ca-i sanatate curata si face bine in multe locuri adica la ochi, in colesteroale..
Ada
Daruind vei dobandi.
amy2007 spune:
E bun si coletul de la galli. E minunat chiar. Cat despre Raducu, inca il astept. Poate va faceti ca-l uitati pe la voi.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
ada29 spune:
Fetelor cred ca ma mut la sufletul credintei sau la rugaciune zilnica.Am nevoie de o reciclare.Aici cu voi parca-s pe aratura tot timpul,o aratura care-mi place.
Galli totusi nu-ti recomand morcovul are vit.a si nu-i prea bun in primul trimestru de sarcina,poate telina..
danny,imi pare rau ca ai facut indigestie
Ada
Daruind vei dobandi.
ada29 spune:
Din acest moment o sa ma fac foarte serioasa,o sa vorbesc numai despre in/fertilitate,mai mult in.
Eu sunt o fertila infertila.Ma ajuta careva sa fac un copil?
Am mult de lucru,nu va pup ca n-am vreme.
Ada
Daruind vei dobandi.
galliciana spune:
multumim,fetelor, pt complimente.
asta mica e o figura de nedescris....
trebuie numai s-o prinzi in toane.
in fiecare zi ceva nou.
mona, draga, era parul proaspat spalat, si sta in toate partile,nu am vrut sa il strang. daca ma vezi cu tunsoarea aceea.....fugi.
danny, chiar ma intrebam ce e cu tine.
ada, daca ai ceva idei, te rog spune-ne, nu ne priva de prezenta ta!
multe locuri, ai??
mona, apropo: aia mica, fetelor, nu ma recunoaste fara ochelari
astept inca o minune in viata mea!!!
Mona40 spune:
Gali, lasa caterinca si fugi la coafor....
io inca astept una poza de revizuita....
Hai ca ridica moralu , crede-ma...
pup
Mona
:)
galliciana spune:
s-apoi am uitat sa-ti spui,mona, ca l-am lasat lung, asa, pt nunta!
astept inca o minune in viata mea!!!
ada29 spune:
Fetelor acum am auzit la radio ca a murit si Gheorghe Dinica.
Dumnezeu sa-l odihneasca.
Ada
Daruind vei dobandi.
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Aici cu voi parca-s pe aratura tot timpul,o aratura care-mi place. |
De la Vitex ti se trage!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada29 Fetelor acum am auzit la radio ca a murit si Gheorghe Dinica. Dumnezeu sa-l odihneasca. Ada Daruind vei dobandi. |
Ai dreptate, am vazut la TV. DD sa-l odihneasca!
FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot