Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Aduta, aproape nimic nu-mi scapa!

Lasati, mai fetelor, otrava !!!!!!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Habar n-am Nico despre ce vorbesti,noi nu folosim otrava deloc,mancam numai legume si ierburi,facem sport si nu mancam shortening-ul(oare ala ce-i?)

Ada

Daruind vei dobandi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

inca 2 video

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danny1 spune:

salutari,fetelor.nu v-am lasat balta,dar ieri dupa-masa am fost ocupata sa-mi confectionez o indigestie sau intoxicatie alimentara.asa ca is pe duca.
psihicul se dusese demult,acu se duce si fizicul.ptiuuuuu,ce ti-e si cu batranetile astea.vin cu decontarea pacatelor.
guze,am ramas doatoare cu o lamurire referitor la pregnyl.ei zic ca e contra-indicat in sarcina din cauza ca e hormon specific si astia cresc riscul trombozelor.

mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans

avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Ia stati asa mai suricatelor, sa va trag de urechi . Unde e coletul meu? Ca m-am aranjat pt el si el niciunde .

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

amyshor, ia, stai asa!!!!!
iote-l colea:
http://www.snotr.com/video/2938

Mergi la inceput

apropos, mademoiselelor, care-i treaba cu morcovu???

Mergi la inceput

amyyyyyyyyyyyyy, a ajuns coletul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Gali, moata voastra e terminabila.....parca vad cum o sa va raspunda ca sunteti depasite...in vreo 12 ani
Despre filmulet...trasnet....
Iar despre tine....te rog mult de tot , asa ca pe o viitoare fericita mamaica....sa-ti apici una tunsoare adecvata..varstei....asa ca pana la baza gatului....
pune mana si te aranjeaza si lasa pletele deoparte....
Cum vrei sa te priveasca bobo mic.....
( sa nu mai zic, ca-ti ridica moralul tie insati)
Astept poze ...reparatorii

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Gaaaaliii, cred ca de la sarcina ti se trage. DD ajuta!

"Coletu'" e Raducu (stii care, de la Acasa). Bine ca nu ti l-am pasat si tie ca nu stiai ce sa faci cu el.

Morcovu' e un inlocuitor foarte bun pt pachetelu' alb si bricheta verde ce-ti stateau langa telefon, pe masa, fffff aproape. Deci nu veni cu explicatia: nu erau tigarile mele, ca nu te cred.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput