Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

-Mamico, ce faci goala pe taticu ?
-Sar pe el ca sa-i dezumflu burta ...
-Te obosesti de pomana!..... in fiecare dimineata, vine vecina, ingenuncheaza si i-o umfla la loc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

intru la cap nou!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

of, merge forumul greu sau numai la mine sunt probleme??
am pierdut vreo 2 mesaje
mai incercam...

Anamaria (cu scuze pt intarziere) si Lau10

si La multe lunite si multi ani tuturor puiutilor sarbatoriti zilele acestea!

Felicitari si dovleceilor proaspat crestinati!
am vazut si poze multe si frumoase, noi nu prea am mai facut in ultima vreme, tot incerc sa o prind sa o filmez cand "vorbeste", dar cand vede camera face ochii mari la ea si nu mai zice nimic

Raluca_u tinem pumnii sa se rezolve si cu urechiusa stanga, uf, nu-mi pot inchipui cum e cu puiul bolnav...voi sunteti o familie f frumoasa, am vazut si pozele

Cristina multumesc de gandurile bune. Pe mine asa nu m-a deranjat deloc epiziotomia, s-a vindecat repede si usor, in 2 saptamani eram ca noua, dar uite ca pe interior inca mai erau probleme, pe care le-a descoperit la controlul de 6 saptamani...si cu pastiluta, sa stii ca si eu am uitat o seara sa iau, si trecusera deja 12 ore, asa ca am apelat si eu la metode contraceptive suplimentare 7 zile: abstinenta nu de alta, dar oricum deocamdata pt mine nu e maaare placere, asa ca n-am pierdut nimic...iar sotzul...cum a rezistat atatea luni, cateva zile n-a murit

trimit ca poate il pierd iar

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

poftiti la CAPITOL NOU

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Iuhuuuuu!!
Ma mai tineti minte??
Greu mai tin pasul...Zboara zilele fara sa stiu cum!
Noi suntem bine, raportam un bebe partzios, se chinuie saracu' sa le dea, se inroseste, se enerveaza...
Stau in casa de mai mult de o saptamana, a plouat...ma mir ca inca nu am cazut in butoi...nu ala cu miere
Merg la citit si revin, probabil in capitolul urmator !
Va pup pe toate....si pe frumosi!

Gianina, fericita de gingas Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Am vazut multi bebei frumosi, grasuni
Daciana, m-am indragostit de bebe al tau cu pielea alba si ochii negri
Alex, ai o fetita sa ii mananci falcutele, o frumoasa
Vad ca s-a vorbit de muls. Nici mie nu-mi place sa ma mulg, iar pompa aia a mea nu isi face treaba, sau probabil nu stiu eu sa o folosesc. Asa ma enerveaza, nu "trage" deloc, dau in gol . aM REUSIT PERFORMANTA SA TRAG VREO 40 ML si sa il congelez, desi am lapte, ca bebe e multumit
Cum faceti voi cu laptele congelat cand plecati afara? Cum incalziti biberonul? Sau dati laptele la temperatura ambientului? Sper ca ati inteles la ce ma refer
Bibi al meu se trezeste in continuare des noaptea. Am incercat sa nu ii dau san mereu, ci sa-i dau suzeta, insa cand il vad cum cauta tzitzili, mi-e drag de mor, nu-i pot refuza bucuria asta, chiar daca suge 5 minute si adoarme la loc
Ma gandesc ca acum sunt la dispozitia lui, zi si noapte, voi schimba cand merg la lucru.
Nela, ce-s aia proni??
(gata, stiu, moaaama ce imi plac )
Cristina, asa devreme rosolia? Micuta, pupam sa treaca repedeee!
Revin, ca se inchide capitolul

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

Si pentru ca am intrat asa...nepoftita...
BINE V-AM GASIT LA SCUTECELE!!!!!!
Mary, si eu il mai las sa planga pe bebe, De multe ori face de 2-3 ori "oa, oa", si se linisteste singur. Am invatat sa-i identific plansul ala...care nu se opreste imediat.
Ceea ce ma supara pe mine e ca plange in somn, doarme el linistit si de o data plange de ti se rupe inima...Si eu iar ma topesc, tine gurita intr-un fel ca imi vine sa-l mananc .
V-am zis ca sunt indragostita
Moni, pentru sughit eu ii mai dau putin san!
Nushulica, super tare adormitul cu hota . La mine a mai adormit in timp ce eu ma epilam cu aparatul, la aspirator tace, feonul inca nu l-am incercat - nu a fost cazul

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput