Pungi sub ochi - blefaroplastie ?!

Pungi sub ochi - blefaroplastie ?! | Autor: goldi

Link direct la acest mesaj

Am 39 de ani si deja am trecut prin toate metodele clasice pt a imbunatati situatia : comprese, linguri inghetate, creme, masaj,anticearcan, etc ... deci, e cazul sa iau taurul de coarne.
Sunt constitutive, am avut dintotdeauna cearcane, dar cu timpul a inceput sa imi displaca din ce in ce mai mult ce vad in oglinda. Botoxul nu cred ca este o solutie pentru mine .
As dori cateva recomandari de clinici din Bucuresti unde pot face la un pret acceptabil ( pe net am gasit intre 1000 - 1500 euro blefaroplastia si ridicarea ploapelor ) si cateva sfaturi .
Am vorbit virtual pe net cu o fata care s-a operat la o clinica cunoscuta si cu o doctorita celebra, insa rezultatul nu a fost prea grozav ... si m-a cam deziluzionat .

Pleaaaseeee !!!

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Curajoaso! Mie mi-ar fi frica! M-a ferit bunul D-zeu pina la 36 ani de neplaceri din astea dar si cind m-o lovi...!

Botox-ul iese din calcul...ala corecteaza ridurile nu cearcanele. Cristina Topescu isi facuse la un moment dat blefaro...dar tot naspa a aratat dupa...

Eu mi-as face appointment pt o consultatie cu doctori de la mai multe clinici si as intreba cite blefaroplastii au mai facut pina in prezent si de cind face asa ceva (nu ma intereseaza ca e renumit pt rinoplastii sau siliconari, vreau pe cineva bun pt specificul meu!), unde a facut training eventual, poze daca se poate ale "lucrarilor" sale. Pretul ar fi ultimul criteriu dupa care m-as ghida. Daca gasesc pe cineva care imi da mai multa incredere prin calitatea rezultatelor si experienta bogata, nu as ezita chit ca e cel mai scump. Ma rog, nu e nici o garantie la mijloc totusi...

Iti doresc succes! Sa ne tii la curent!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Io ... curajoasa ?
Nici vorba... de fapt astept incurajari, sa nu aflu ca ochii sunt umflati o saptamana, ca nu doare, ca rezultatul se vede imediat si este minunat .
Nu pretul este definitoriu, insa n-ar strica niste exemple .
Cineva mi l-a recomandat cu caldura pe Marek Valcu ... insa pt alte procedee

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Io ... curajoasa ?
Nici vorba... de fapt astept incurajari, sa nu aflu ca ochii sunt umflati o saptamana, ca nu doare, ca rezultatul se vede imediat si este minunat .

eu as incerca sa ma informez la doctor Dana Jianu cam ce experienta are in blefaro

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

tot citind pe net am realizat ca s-ar putea sa fim in eroare: "Blefaroplastia" se refera la chirurgia pleoapei superioare...cu pungile de sub ochi nu stiu cum se cheama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Am conversat cu o doamna cam nemultumita dupa operatia facuta de d-na dr Jianu .

Mergi la inceput

sa stii ca orice chirurg o mai da in bara, oricit ar fi de bun...
mai, numai ala al Madonei, care o fi el, nu da gres

acum depinde ce asteptari a avut tipa respectiva si ce operatie si-a facut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Io ... curajoasa ?

Simpatic doctor, eu una m-as lasa pe mana lui.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput