Vaccinare obligatorie(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Mey astia de la Realitatea sunt VARZA... nici nu au verificat si ei inainte ce e cu tanti asta, acuma pe bune, asta e nebuna, crede in UFO si d-astea.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde

Stiti ca eu sunt sceptica, dar zau si astia baga niste texte...ma refer la ziaristii astia de la Realitatea, te doare capu, si io care nu sunt de meserie as fi mai buna decat ei.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Ilse, chiar asteptam sa apari pe la subiectul asta.

Pe mine ma tot intreaba lumea pe aici daca ne vaccinam si cand le spun ca nu se uita ciudat la mine

Vreau si eu un link sa citesc despre tanti aia.

Edit: ca l-am gasit:)

Mergi la inceput

De unde a scos Realitatea ca asta a fost ministra sanatatii in Finlanda?

Mergi la inceput

http://www.realitatea.net/sase-suedezi-au-decedat-dupa-ce-au-fost-vaccinati-impotriva-noii-gripe_660947.html

"Vaccinul Pandemrix contra gripei AH1N1 comandat de Ministerul San#259;t#259;#355;ii pentru imunizarea copiilor a fost refuzat de mai multe #355;#259;ri europene pe motiv c#259; are efecte secundare. Presa suedeza a relatat c#259; #351;ase bolnavi de grip#259; nou#259; au murit din cauza vaccin#259;rii cu Pandemrix"[/b]

Oare cum este posibil ca sase bolnavi deja de gripa noua sa moara din cauza vaccinarii Cred ca astia de la Realitatea au folosit Google Translator pt stirea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

patou, poti s-o pui si pe tanti asta din Finlanda la insectarul tau
aaa, pardon... in Arca ta, am vrut sa zic
http://en.wikipedia.org/wiki/Rauni-Leena_Luukanen-Kilde
e cat se poate de interesanta :)
se pare ca si dumneaei e ferm impotriva vaccinurilor, mai ales contra Pandemrix...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Deci eu subliniez cat sunt de prosti ziaristii romani, nu de alta, dar nu stiu de unde au luat zvonul asta...
Citez:
"Presa suedeza a relatat ca sase bolnavi de gripa noua au murit din cauza vaccinarii cu Pandemrix. "

Asadar de ce au murit pana la urma suedezii aia? De gripa sau de vaccin???

E adevarat ca a scris in ziare de 2 persoane: un barbat de 55 de ani bolnav de inima si cu alte boli cronice si o femeie de 60 de ani bonava cronic care a murit la 2 zile dupa vaccin, suferea de o boala a muschilor. Aricolul www.gt.se/Nyheter/1.1752585/tva-personer-avled-kort-efter-vaccinering" target="_blank">aici pentru cei care inteleg suedeza. Si da, e foarte adevarat ca au murit pana acum 6 suedezi(poate chiar mai multi ca nu le-am mai tinut socoteala...) de gripa porcina.

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da si inca ceva...cititi va rog si comentariile de la acest articol super mediatizat:
http://www.realitatea.net/sase-suedezi-au-decedat-dupa-ce-au-fost-vaccinati-impotriva-noii-gripe_660947.html

Nu de alta, dar presa romanerasca nu e cea mai credibila presa din lume...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

Citat:
Ma intreb si eu, ca omu': de ce sunt atat de prosti 'aia cu buzunarele', si nu fabrica si ei un vaccin inofensiv (adica mai apa chioara, asa, pe romaneste), ca atunci n-ar mai avea in spinare suspiciuni, batai de cap, proteste, procese etc.
Miliardele le-ar incasa, dar nimeni n-ar mai pati nimic rau de la vaccin.
Gresesc undeva?

daca vaccinul n-ar avea efecte secundare companiile farmaceutice ar incasa doar miliardele pe vaccin. daca vaccinul e toxic au sperante sa vanda ceva medicamente si pentru tratarea efectelor secundare, si cu cat aceste efecte sunt mai de durata sunt cu atat mai profitabile.

gabi3604, o iau pe tanti in arca mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

si apropo de vaccinul ala nazal, soacra-mea (medic pediatru la pensie, 100% in tabara provaccinare) mi-a spus cu aerul cel mai serios sa intreb la atelierul prescolar unde merge baiatul meu daca ceilalti copii nu s-au vaccinat cumva intranazal si daca e asa sa nu cumva sa-l mai duc pe acolo 21 de zile (si ea mi-a povestit de esecul cu vaccinul contra poliomielitei)

din fericire eu nu sunt speriata de virus chiar daca-i foarte porcin si aproape mortal (ieri tot cautand informatii despre el am uitat sa-mi hranesc copilul de era sa-mi moara de foame )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui patou

Citat:
Ma intreb si eu, ca omu': de ce sunt atat de prosti 'aia cu buzunarele', si nu fabrica si ei un vaccin inofensiv (adica mai apa chioara, asa, pe romaneste), ca atunci n-ar mai avea in spinare suspiciuni, batai de cap, proteste, procese etc.
Miliardele le-ar incasa, dar nimeni n-ar mai pati nimic rau de la vaccin.
Gresesc undeva?

daca vaccinul n-ar avea efecte secundare companiile farmaceutice ar incasa doar miliardele pe vaccin. daca vaccinul e toxic au sperante sa vanda ceva medicamente si pentru tratarea efectelor secundare, si cu cat aceste efecte sunt mai de durata sunt cu atat mai profitabile.

gabi3604, o iau pe tanti in arca mea

O, Da??
Vaaai, nici prin cap nu mi-a trecut cat de departe gandesc cei vigilenti in fatza masoneriei mondiale ... sau Biderberg... sau Illuminatti, sau cum i-o chema de fapt .

Da' io, tot carcotasa raman ... si ma intreb de ce nu lanseaza BigPharma in mass-media o campanie de convingere a oamenilor ca ar putea preveni cancerul, sa zicem, prin cateva cure de citostatice ...
Lovitura ar fi sigura si cu mult mai profitabila decat schema asta modesta si rasuflata cu vaccinurile... nu crezi?
- Una la mana, citostaticele sunt extrem de scumpe (in contrast cu vaccinurile in cauza, care sunt cam ieftine)
- Doi la mana, varietatea de medicamente necesare pt. a repara efectele secundare de la citostatce ar fi uriasa, practic inepuizabila (in contrast cu vaccinurile in cauza, care au rareori efecte secundare serioase, gen 'life-threatening' sau 'permanently debilitating', nu mancarime la locul intepaturii ).

ehhh. nu m-au dibuit pe mine astia sa ma faca () consilier de strategii de marketing ...

Mergi la inceput