Vaccinare obligatorie(2)
Raspunsuri - Pagina 2
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patou revin cu paranoia mea ce parere aveti de evenimentele din Ukraina? imi pare rau ca am numai un link in franceza: http://mail.lycos.com/lycos/Index.lycos?right=%2Flycos%2Fmail%2FViewMail.lycos%3FMSGID%3D0000000000001lf%26FOLDER%3DInbox sa fie un caz izolat sau o prefigurare a ceea ce ne asteapta pe toti? |
Eu nu pot citi nimic: mi se cere sa "sign in" pe lycos, si eu nu am cont la ei...
poate ne explici despre ce e vb.
Ica 1975 spune:
citat din mesajul lui gabi3604 Patou, doar cu putin timp inainte mamabear zicea ca si tine, ca daca ea nu se vaccineaza, singurii care risca sa se imbolnaveasca sunt cei care au refuzat vaccinul. Eu cred ca nu e asa si sincer, ma aceasta superficialitate usor egoista din partea unor persoane cu adevarat credincioase, ca voi doua. Redau rasp. meu catre mamabear: citat din mesajul lui mamabear: Cui sa ii dau virusul daca ma infectez? Tot unuia care si-a asumat riscul de a nu-l face! Cei care au impresia ca vaccinul ii protejeaza, nu au de ce sa se teama! Asa ca nu vad de ce sa risc sa ma vaccinez sau mai rau sa-mi vaccinez copiii de bunavoie, ca sa-i protejez pe cei care cred ca sunt imuni daca s-au vaccinat? raspuns Gabi3604: Ba eu cred ca daca te infectezi cu o gripa contra careia ai refuzat sa te vaccinezi, ii expui inclusiv pe cei care au o conditie medicala care nu le permite sa faca vaccinul, sau pe cei care nu au putut sa il faca inca - fiinca au alergie, sau vreo raceala sau cine stie ce alta boala, pe gravidele la care nu se recomanda, pe bebelusii sub 6 luni... nu doar pe cei care AU ALES de capul lor sa nu se vaccineze!e comod sa faci simplificari convenabile ... |
ptr mine vaccinul este o alegere personala, si daca eu cred ca nu-i bun (cel de H1N1 sau oricare altul) nu inteleg de ce cu buna stiinta trebuie sa-mi introduc in organism ceva ce nu-mi face bine, doar ptr ca altii au probleme cu sanatatea. Inteleg ca nu toti cei care vor sa faca vaccinul o pot face, din alte motive, asa cum spui si tu, insa cred ca lor le revine responsabilitatea sa incerce sa se protejeze.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
patou spune:
scuze, abia acum am vazut ce-am facut
http://www.alterinfo.net/Loi-Martiale,-vaccination-obligatoire-en-vue-en-Ukraine_a38920.html
pe scurt cica legea martiala ar fi pe cale sa fie instaurata.
edit ma refeream la asta:
http://www.alterinfo.net/Ukraine-Loi-martiale-au-non-de-l-OMS_a39040.html
si varianta in engleza;
http://www.infowars.com/yuschenko-and-martial-law-on-behalf-of-who/
mihaela_s spune:
Ica, patou...cred ca altfel ati gandi daca ati avea in familie pe cineva care ar avea probleme de sanatate si ar trebui sa-l protejati. Uite de ex, am citit un caz aici la noi(si e clar ca ju e unicul), cu un tata transplantat de rinichi si care din acest motiv nu are voie sa primeasca vaccinul. Familia lui nu a stat la indoiala si s-au vaccinat toti(mama si cei 3 copii) pentru a-l proteja pe tatal lor, caruia gripa i-ar fi fatala. Nicidecum nu au zis ca ei nu-si injecteaza substantele acelea si tatal lor sa faca bine sa se protejeze el, ca ce sunt ei de vina ca e bolnav, nu?
Am o prietena in Ro a carei nepotica e bolnava de cancer, pe tratament. Face drumuri saptamanale in Ungaria la tratament, e expusa virusului. Mama ar face pe in 4 sa aiba acces la vaccin. Spera ca dr din Ungaria sa ii prescrie reteta sa il poata cumpara din Ungaria(unde exista deja in farmacii dar se elibereaza numai cu reteta) si sa faca ea vaccinul(desi e si insarcinata!) numai ca sa o protejeze cat poate de mult pe fata. Eu cred ca ar trebui sa ne gandim mai mult la aproapele nostru cand vorbim, macar sa fim rezervati in vorbe...parerea mea...
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Ica 1975 spune:
Mihaela, iti inteleg punctul vedere, insa il vad diferit de cum il vezi tu Nu stiu ce as face in cazul familiilor respective ... insa in situatia mea sa ma gandesc la aproapele meu inseamna sa nu intru in contact cu el constienta fiind ca sunt bonlava, dar de aici pana a accepta vaccinul cand ptr mine asta inseamna otrava si nu protectie ... De atfel chiar si ei spun ca vaccinul nu ofera protectie 100%, deci pot face vaccinul bine merci, ma pot imbonlavi sau pot fi purtator si-l transmit mai departe.
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
patou spune:
mihaela_s, problema este ca eu nu cred ca vaccinul ne protejeaza.Ba din contra.De ex. FluMist contine virusul viu, si nu atenuat. De altfel chiar si fabricantii acestui FluMist, (cu care s-au vaccinat o parte dintre americani), MedImmune, avertizeaza in prospectul vaccinului cum ca persoanele vaccinate sunt potential contagioase timp de 21 de zile,pentru ca virusul, viu, poate fi reexpulzat timp de 3 saptamani si recomanda persoanelor vaccinate sa se tina la distanta de cei care au probleme de sanatate.
http://www.medimmune.com/pdf/products/flumist_pi.pdf )
capcaunul spune:
citat din mesajul lui patou problema este ca eu nu cred ca vaccinul ne protejeaza.Ba din contra.De ex. FluMist contine virusul viu, si nu atenuat. De altfel chiar si fabricantii acestui FluMist, MedImmune, avertizeaza in prospectul vaccinului ca ... |
patou, stai jos, nota 4 la citire!
Prospectul citat de tine scrie negru pe alb: live attenuated influenza virus reassortant.
Repet ceea ce ti-am mai spus: nimeni, nicaieri in lume, acum sau oricand de la inventarea vaccinului, nu se vaccineaza si nici nu s-a vaccinat cu un virus adevarat.
Live attenuated virus este un virus modificat caruia i s-a anihilat capacitatea de replicare, sau aceasta a fost redusa mult sub limita considerata periculoasa!
Persoana vaccinata cu un virus atenuat nu este contagioasa in sensul adevarat al cuvantului. Virusii pe care eventual ii paseaza altuia nu sunt virusi periculosi ci variantele lor inofensive. Cel care sta in calea tusei vaccinatului se poate cel mult considera o persoana care se vaccineaza gratis.
patou spune:
capcaunul dar.... atenuat sau nu tot ii viu virusul ala
(17.2 Vaccination with a Live Virus Vaccine)
vaccinul oral Sabin (impotriva poliomielitei) a continut un virus viu. pana la urma a fost considerat responsabil (de catre OMS) de inmultirea cazurilor de polio si a fost retras de pe piata.
edit. si pun pariu ca si ala era tot atenuat
gaba-rema spune:
uff, patou, cum o fi sa crezi in permanenta ca toate apocalipsele pamantului sunt iminente ? ca de ex. acest Crevecoeur... saracu'om...
Ba ca neurologii au fost avertizati ca o sa aiba material didactic din abundenta pentru studiul sindr.Guillain-Barre, ba ca in SUA sunt pregatite multe lagare de concentrare, ba ca s-au pregatiti cosciuge si gropi, multe-multe, ba ca acusi ne paste o lege martiala (n.b.: faptul ca in Ukraina s-ar introduce legea martiala, nu neaparat in legatura cu virusul porcin, n-ar trebui sa mire pe nimeni... ca ei sunt cu democratia cam subreda, stim cu totii).
N-o avea lumea asta destule dezastre si tragedii reale? mai e nevoie si de cele visate noaptea de agitati ca Crevecoeur, Burgermeister & Co?
olympia spune:
http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6437792-ion-bazac-romania-nu-trebui-accepte-vaccinul-ah1n1-pentru-copii-care-fost-refuzat-polonia.htm
Eu nu inteleg, garanteaza vreun producator efectele acestui vaccin? Ai de unde alege? La ce se refera Bazac? E doar o contra politica? El propusese alt producator?
Pene colorate... cate putin din toate!