Abdomen extra-plat (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina
Conchita sarumna, am vazut cateva super exercitii, le combin si imi fac un 10 min de lower abs de toata frumusetea.

io m-am indragostit de siteul ala!! si cred ca imi schimb iarasi planurile, m-am contagiat de la Deus, mereu in schimbare si experimentare.

am vazut o gramada de videouri pe youtube cu oameni care au facut P90X, femei in special, si m-a lovit reactia racului, aia cu doi pasi inapoi. am setul in cutie, nedesfacut, si ma bate gandul sa-l returnez. nu vreau muschi!!!
vreau ca femeile de pe siteul asta nou, feminine si sexy. bine, si muschi, dar nu de-aia fortosi de P90X.

azi am descoperit la noi in parc ca a terminat muncipalitatea de instalat masinarii de gimnastica. sunt solide, din metal, de toate felurile, mai multe si ca la sala de gym. poate fac niste poze, sa vedeti, cine stie, o initiativa de-asta si-n alte orase, tari, ar fi laudabila. sunt amplasate pe-o peninsula mica in mijlocul lacului plin de rate si gaste, e foarte frumos. chiar imi faceam planuri sa incep de duminica sa merg si eu. dar m-am urcat cu sonia peste tot si cand sa ne dam jos de pe o eliptica, a venit un copil in fuga sa se urce si el si mi-a dat o fieratanie de-aia exact in genunchiul ranit, am zis ca lesin de durere. asa ca iarasi sunt cu bandaj si gheata!! life sucks.

am prins curaj sa ma confesez cat am pus la loc in doua luni. deci ajunsesem la 58 de kile, acum sunt la 64. am luat 6 kile in plus. accept pedepse si huiduieli, ca le merit.

o iau de la capat, asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Conchita, draga mea, iti promit eu ca daca nu folosesti greutati imense si suplimente, nu faci nici un muschi mare. Doar ma vazusi pe mine! Am facut nitel cit sa am tonus mai bun si in acelasi timp m-am subtiat (daca nu dadeam cu cozonacii aia si cu atita piine, ma subtiam mai bine!)
In plus, programul e facut pe 3 variante: musculos, clasic si lean. Dietele sint si ele date diferit in functie de rezultatul urmarit. Nu e aceeasi marie pentru toate palariile. Tu poti sa urmaresti rutina pentru "lean". Eu am facut ce mi-a venit pe chelie.
Femeile alea pe care le-ai vazut tu or fi facut cu greutati mari si au bagat suplimente, altfel nu-mi esplik.

De exemplu mi-a placut asta:
http://www.youtube.com/watch?v=5SiNF5Sh_a0
Pe la minutul 1.12 pina la 1.30 are niste poze superbe. Ce grasuna era la inceput si ce slabuta a ajuns! E drept ca a combinat P 90X cu Slim'n 6 dar tot nu a ajuns musculoasa (cel putin mie nu mi se pare)

Faci cum te lasa inima, tu stii mai bine.

Eu inca ma gindesc la Arizona. Si la Tony. Bahamas va fi acolo forever, am mai fost acum 8 luni, ma pot duce oricind. Asta insa e ultimul lui fitness camp ever! Ar fi o experienta noua, probabil de neuitat. Daca mai sint locuri, cred ca miine ma inscriu. Puii mei! Un idol am si p-ala vreau sa-l intilnesc!
Si pina in ianuarie am timp sa slabesc suficient sa fiu acolo Miss P90X

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

ok, Allure, m-ai convins cu videoul ala! asa vreau si io, lean dar feminina, nu culturista. o sa desfac pachetul sa citesc optiunile, atunci. zici sa nu iau suplimente si sa nu folosesc greutati mari? dar sa stii ca am dificultati unde sa amplasez nebunia aia de bara...
ok, m-ai convins si cu Arizona, eu credeam ca vrei vacanta, da' tu vrei la munca. daca e ultimul camp al lui Tony, atunci go for it, ce mai!! tu castigi orice concurs de miss de pe-acum, nu-ti mai trebe nimic, parol. stiu ca nu vrei periute, dar asta e adevarul!
Caro face Slim in 6, asta ce mai e? vad ca fata din clip le-a combinat, tu, Allure, faci si SI6?

maine incep capitol nou de sisif, deocamdata cu dieta, pana mi se vindeca iarasi genunchiul. de data asta voi face jurnal ce mananc, ce tumbe fac, ca nu mai merge. o sa dau rapoarte zilnice pe-aici sa va innebunesc de creieri. dar am ajuns la concluzia ca am nevoie de suport si daca tre sa dau raportul cuiva, ma responsabilizez mai mult. mi-am calculat BMI si e 27. intre 25 si 30 se considera peste, nu-s bine deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

conchita sa stii ca ai perfecta dreptate cu raportatul aici, parca esti mai responsabil, eu una cand vad atata lume pusa pe fapte mari imi zic acasa ce naiba, numai eu ma plang ca o gaina si zic ca nu pot

si ca sa te incurajez, peste vara cand lasasem balta si dieta si sportul am pus vreo 4-5 kg. Acum le-am eliminat dar sper sa am fosrta sa le si mentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Aseara am inceput Burn It UP - 60 min de tortura pura. Dooaaaaaaamne, si eu care ziceam ca sunt intr-o forma relativ buna acum! Yeah, right, la sfarsitul acelei ore mi s-a parut ca fac de ore in sir numai asta

Sigur ca faza 3 dureaza 4 saptamani, asa ca am suficient timp sa progresez, still, imi venea sa plang de ciuda ca mai luam pauze. E drept ca eram si cam lipsita de vlaga ca azi mi-a venit ciclul (amanat cu 10 zile cu AC, pe motive de concedii programate) si eram cam fara vlaga. Sunt curioasa cum ma descurc azi/maine/poimaine pe stop cu astea 60 min de sport intens. Teoretic nu am voie sa las decat o zi fara workout pe saptamana, sper sa reusesc sa ma tin in rest de treaba. Si banuiesc ca n-o fi foc daca nu fac 2 zile, insa eu ma tin acum cu dintii de programul asta, vreau neaparat sa vad ce efect are asupra mea. Mai ales ca mananc decent, in lim a 1400-1600 cal pe zi, beau apa multa, iau multivitamine si L-carnitine, asa ca teoretic ar trebui sa vad ceva f frumos la sfarsit.

Aseara in timp ce aproape plangeam acolo de oboseala, i-am zis lui barbatu-meu ca daca nu am rezultate frumoase dupa astea 6 saptamani de chin, arunc tot ce am pe acasa pt sport si voi muri o obeza tanara, ca eu una nu ma mai chinui. Eram asa nervoasa si suparata (PMS, deh) si obosita moarta, ca nu mai voiam nimic...

Marina, cred ca tu esti ceea ce se numeste skinny fat (slaba, dar pufoasa, fara muschi) si cred ca ti-ai omorat de tot metabolismul ala cu asa putina mancare. Ar trebui sa incepi sa cresti gradual numarul caloriilor ingerate, in paralel cu sport. Practic vei incepe sa cresti in greutate la inceput (inlcusiv datorita muschilor), dar apoi corpul se va stabiliza, metabolismul se va accelera si vei putea sa ai un regim de viata normal, nu sa mananci 3 frunze si un iaurt si la prima pizza mancata sa te ingrasi 1 Kg!!! Asta nu e sanatos si nici viabil pe termen lung.

Allure, so gor for it! Sper sa mai gasesti locuri. Asta este once in a lifetime opportunity daca omul nu mai face altele.

Conchita, si mie mi-e teama de P90X ala. M-am tot holbat la pozele lui Allure, am invidiat-o si m-am bucurat pt ea, insa cred ca la ea e si gena, e inalta si construita altfel, eu cred ca m-as lati de la ala. De asta eu vizez Turbo Jam dupa SI6.

Xio, vit C intarvenos si sa vezi ce-ti revii!

Deus popa, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

neata' fetelor

am o febra musculara de la ultimate-ul lu' billy de toata frumusetea..si cica tre' sa fac curatenie..foarte tare

Allure..daca eu as avea de ales intre un camp cu Billy si Bahamas..definitely Billy...asa ca, in locul tau l-as alege pe Tony

mai fetelor sa nu ma injurati, dar mie nu imi place cum arata fata aia din clipul ala de pe youtube..adica e ok, fara grasime, slabuta, dar feminina nu mi se pare deloc, cam prea dreapta din cap pana in picioare..muschii de la piept si umerii aduc un pic a culturista in miniatura..si mie imi place f mult cum arata madonna, dar nu as vrea sa arat ca ea, pentru ca nu m-ar prinde deloc
bine lucrata si extrem de feminina mi se pare beyonce, iar la capitolul sexy si sportiva imi place Zuzana la nebunie
dar na,fiecare cu gusturile ei

in alta oridine de idei, m-am tuns..nu-mi place ce a iesit..ma cam asteptam sa iasa nasoala treaba imediat ce mi-a zis pretul..mi s-a parut mult prea ieftin, dar din motiv de lene am ramas la ei, in loc sa merg la o tipa care tunde scump dar f bine..data viitoare nu mai fac experimente de genul asta..diseara as vrea sa ma si vopsesc..sa vad ce prostie imi iese in cap:)))

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me
http://picasaweb.google.com/jasmine24/TaeBoGirlAdicaEu#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna ziua!
mi-e dosul plat de atata calculator! am facut doua blog-uri ... este soare si eu nu am scos nasul afara!

Ma duc sa ma spal, imi fac un suc mare din spanac, mere, gref rosu, morcovi, sfecla rosie, telina si ma duc afara:-)

Conchita - sunt ferm convinsa ca esti frumoasa si ca din cele 64 kg vreo doua sunt apa/balonare :-)

Caro - esti tare! bravo, lasa ca PMS-ul trece...
popa asta azi face bine fiindca este soare:-)

Allure - de unde ai atata energie?

Xio - esti mucoasa?

Marina - la 1.70 ai 54 de kg? trebuie sa vedem ! asta inseamna ca ai marimea 6? Goooood job!

Ele - ce mai faci? merge sportul?

Lumi - parul creste:-)

va si va doresc o zi fara stres legat de kg!

Daca intr-o zi viata iti intoarce spatele ...prinde-o de fund !!!

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
www.youtube.com/watch?v=R9ya9BXClRw
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

mda..parul creste, dar pana creste...

fetelor eu pana in miezul noptii cred ca o sa fiu full de treburi..am bagat la spalat, ma apuc de curatenie, dupa aia vreau sport, apoi ma duc sa imi iau incaltaminte, vopsea..dupa aia ma intorc sa ma vopsesc..wish me luck..aaaaaaaa si am uitat ca vreau sa fac si salata boeuf...multe rau am de facut

v-am pupat..o zi faina

"Where I am today is where my mind put me, and where I am tomorrow is where my mind puts me.If your mind can take it, I know your body can take it."- Billy Blanks

Me, me, me

Mergi la inceput

si mai e ceva..

Eleno mama, ia sa faci tu diseara un ultimate cu billy si in loc de benzile lor sa folosesti ganterele alea de 1 kg..daca mai zici tu dupa aia ca nu ai ce face cu ele, sau ca-s prea usoare, eu ma apuc sa mananc fruze de copaci..sau probabil nu am conditie fizica chiar deloc

btw, ca tot veni vorba de mancare..azi am mancat numai struguri..ma pastrez ptr salata aia

bye,bye..acum chiar ma apuc de treburi

Me, me, me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Aaaaaaaaaaa! I am so excited!!! Going to the camp! Going to the camp!
Tocmai mi-am facut rezervare pt camp, mai trebe sa-mi iau bilet de avion si camera la hotel...
Am citit pe net toate review-rile de la previous camps si toata lumea toata lumea zice ca e bestial, once in a lifetime experience, bla-bla...asa ca nu m-am putut abtine. Arizona, here I come! Ready to let my butt kicked and toned

Asta da motivatie pt mine sa stau "on track" cu dieta si workouturile!!!

Luminita si Conchita, Barbie aia din clipul postat de mine a facut si P90X plus care e o varianta si mai extrema a lui P90x al meu, de aia poate vi se pare musculoasa (mie nu mi se pare...asa e formatul ei).
Eu zic sa nu-ti iei bara ca nu-ti trebuie musai, doar benzi serioase care sa nu se rupa cum am patit eu. In rest sint multe ex cu propria greutate corporala si mult cardio...prea putin cu greutati, practic numai pt brate si umeri folosesti ganterele. Iti garantez ca o sa-ti placa!
Eu nu fac SI6 ca mi se pare mult prea usor, parca imi pierd vremea cu exercitiile alea . Eu am nevoie ca fiecare miscare sa fie challenging! Asta aduce resultate repede cum vreau eu.

Carolina, cred ca ti-ar place si Turbo Jam! Chiar ma gindeam sa ti-l recomand. E bun ca fat burner. Stiu o tipa care a slabit bine cu el dar dupa ce s-a oprit din exersat si dieta s-a ingrasat la loc. Deh! It's a lifestyle! Forever!!! Nu doar un camp de 3 luni...

Va las ca s-a facut 9 si ma asteapta Tony.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/72157622754103816/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput