Virusul H1N1 (2)

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
iar pericolul de a face nu stiu ce sindrom, exista dragul meu, din pacate nu numai la acest vaccin. caci altfel, aia de l-au facut, nu treceau asta la posibile efecte adverse. cu atat mai mult e riscul la un vaccin insuficient testat...cand vei avea in fatza ochilor un caz de panencefalita subacuta sclerozanta, cum am avut eu, aparuta ca efect secundar al unui vaccin, te invit la o noua discutie pe tema asta. pana atunci, da-mi dreptul sa fiu "paranoica" si sa nu ma reped orbeste sa inoculez in copiii mei ceva de care si medicii spun ca nu a fost suficient testat.

Si daca tu esti datorita ghinionului, singurul roman din milioane care a facut asta de pe urma vaccinului, este acesta un motiv credibil sa vezi peste tot numai afaceri cu vaccinuri, conspiratii, neglijente si-alte droburi de sare?

Arata-mi in toate paginile topicului un singur user care v-a batut la cap sa va vaccinati.
Eu in schimb vad o multime de useri care ne bat la cap sa nu ne vaccinam venind cu fel de fel de argumente, care mai de care mai infricosatoare.

in primul rand nu sunt eu ghinionista. din pacate e alticineva. in al 2 lea rand nu vad conspiratii, in al 3 lea rand NU am spus nimanui sa nu se vaccineze. am argumentat de ce nu consider eu ca e corecta aceasta vaccinare,la fel cum voi argumentati de ce considerati voi ca e corecta. ba chiar, apar unii care arata cu degetul spre noi, cei anti vaccinare si ne pun etichete nu prea magulitoare.
e vorba de dreptul la o opinie, pe care eu ti-l respect tie si celor cu aceeasi opinie, nu te jignesc, asa ca, daca se poate am aceeasi dorinta. daca nu, asta e, nu va pot obliga nici la asta...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragi prieteni,

in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si tuturor celor care va sunt dragi

sunt o mamica cu doi copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare

iat-o

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!

va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin

poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat

sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)

sau orice alta idee de sprijin e binevenita

s'auzim de bine,

Doamne Ajuta!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirchea

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

Ariel, si uite asa ne vom vaccina anual...

Vaccinul de gripa porcina se face decat o data.

Apar altele.Alte gripe.Despre asta se discuta...

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirchea spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mirchea

Citat:

Ariel, si uite asa ne vom vaccina anual...

Vaccinul de gripa porcina se face decat o data.

Apar altele.Alte gripe.Despre asta se discuta...

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

imi pare rau, eu credeam ca..., referitor la topic...H1N1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Citat:

adina, nici eu nu ma iau dupa baba de la colt cand e vorba de a decide asupra sanatatii mele si a familie. ma documentez inainte, vorbesc cu medici, filtrez informatiile si apoi decid. dar nici nu mai iau de buna TOT ce iese din gura unuia, ca are nu stiu ce titlu in spinare. indivizi cu titluri au fost si vor mai fi, indivizi care au urmarit scopuri marsave si de imbogatire pe spinarea oamenilor au fost si vor mai fi...plus ca ma indigneaza metodele lui despotice, cum ar fi obligarea TUTUROR medicilor sa se vaccineze. cum spunea si seful sectiei de primire urgente de la un spital din iasi, lui i-a facut rau vaccinul antigripal, de ce sa fie obligat sa il faca pe asta? ca ia contact cu persoanele? cum zicea si el, asa ar trebui sa-i oblige si pe functionari, pe preoti, pe vanzatori...ceea ce iar, ar incalca drepturile omului!

mirchea, dl cercel e bagat in multe "putreziciuni", ceea ce creste indoiala asupra bunei lui intentii. el nu a facut decat sa panicheze populati, exact cum a facut si in cazul aviarei, care s-a dovedit a fi mult mai "lejera" decat spunea maria sa. insa cheltuielile enorme de atunci, pe spinarea cui s-au facut? au fost bani de la buget care s-au scurs in buzunarele largi ale producatorilor de tamiflu, bine-nteles, nu de origine romana, ci de la companii renumite. la fel si tratamentele anti hiv, care au alertat autoritatile, la fel si aparatura medicala, care l-a pus sub lupa dna-ului. maria sa, avea acelasi intentii si acum, sa importe acest vaccin, cine stie la ce preturi, cu bani de la buget, insa i s-a taiat macaroana cand s-a hotarat sa fie produs aici.
nu-i plang de mila, caci afacerea HPV e inca in floare...si banuiesc ca asteapta cu drag alte "pandemii", caci, na, obrazul subtire, cu cheltuiala se tine...

Doamne ce le mai place unora sa bata campii si sa improaste cu noroi fara sa aibe idee despre ce vorbesc... Nu ai absolut niciun fel de dovada care sa sustina ceea ce spui aici. Pur si simplu nu-ti place tie personajul pentru ca e de alta opinie decat tine (chit ca el se pricepe si tu nu), si atunci ce ti-ai zis tu asa: hai sa adun eu toate relele pe care le spune presa despre el si sa-l balacaresc putin pe un forum...
Draga mea, nu te supara... nu-l cunosti, nu stii daca a facut sau nu ce zici tu ca a facut... doar presupui, influentata de ce zic altii.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Da, posibil, dar intre a fi cercetat si a fi condamnat e o foarte mare diferenta. Cam aia dintre a fi vinovat si a fi nevinovat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ai vazut tu pe cineva condamnat in urma anchetelor DNA? :) Ti-e clar ca n-ai sa vezi un peste atit de mare condamnat, prin urmare eu cred ca e adevarat, asa cum e adevarat si ce se spune de Nastase, Becali etc dar nici pe ei nu o sa-i vezi acolo unde merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui psichoMom

Da, posibil, dar intre a fi cercetat si a fi condamnat e o foarte mare diferenta. Cam aia dintre a fi vinovat si a fi nevinovat....

draga mea (ce va mai place apelativul asta cand dati peste nas!!!), te rog sa-mi arati unde am scris ca dl. c. este condamnat de catre dna! te rog! am scris ca este "sub lupa"!!! e mare diferenta. si crede-ma ca am mai mult habar de aceste subiecte decat crezi tu si nu din presa de scandal. am subliniat mai sus ca nu citesc deloc acele publicatii, gen libertatea si nici nu urmaresc TV-ul. insa stiri se afla din lumea jurnalistica, din lumea medicala, mai ales cand ai tangente cu ele...uite ca eu am avut tangenta cu un astfel de aparat, de care se vb mai sus...am mai spus si cu alta ocazie...dovada palpabila nu am, ca nu ma apuc sa fac pe agentul 007 doar ca sa te conving pe tine sau pe x sau y si nici nu ma intereseaza sa conving pe cineva. asta e treaba autoritatilor si nu au decat sa o faca.
nu stiu cum e cu "balacareala", dar nu-mi sta in caracter sa pun astfel de etichete membrilor DC, asa cum pui tu, cu lejeritate. banuiesc ca ne-am cunoscut personal si ai tot dreptul...dar deja asta e o moda aici, o discutie nu se poate tine in contradictoriu, caci apare automat si cel care striga: "balacaresteeee!", "bate campiiii!", "asta este ignoranta (ca sa nu spun prostie)" si alte jigniri.
eu am incercat sa va expun niste date cunoscute de catre mine, fara sa jignesc pe nimeni. chiar si cu cei cu care m-am contrazis, am avut un ton de bun simt. asta am pretins si la cei cu care port dialogul. sper sa se poata...daca nu, asta e...
ideea e ca am postat ce am postat, ca sa se vada ca nu e chiar atat de inocent acest om care baga acest vaccin pe gatul oamenilor, unora chiar cu forta. repet, din partea mea, mi-e absolut egal ca-l faceti sau nu! dar nu mai dati in cap celor care au ales sa nu! nu-i mai faceti inconstienti si prosti!
si cam atat, ca deja am dedicat prea mult din timpul meu acestui c. si celor care sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe ca sa ne demonstreze noua cat de mult batem campii.
O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:

iar pericolul de a face nu stiu ce sindrom, exista dragul meu, din pacate nu numai la acest vaccin. caci altfel, aia de l-au facut, nu treceau asta la posibile efecte adverse. cu atat mai mult e riscul la un vaccin insuficient testat...cand vei avea in fatza ochilor un caz de panencefalita subacuta sclerozanta, cum am avut eu, aparuta ca efect secundar al unui vaccin, te invit la o noua discutie pe tema asta. pana atunci, da-mi dreptul sa fiu "paranoica" si sa nu ma reped orbeste sa inoculez in copiii mei ceva de care si medicii spun ca nu a fost suficient testat.

Cel mai bine ar fi sa nu mai facem copiilor nici un vaccin, dar chiar nici unul ... iete asa, cum face Germania, lasa liber la alegerea parintelui de vrea sa-si vaccineze copilul sau nu.
Deci nu ne mai vaccinam copiii si lasam sa avem in voie boli precum poliomelita, pertusis, hepatitele, meningita, encefalita si lista ar putea continua ... mai bine ele decat cine stie ce sindrom la nu stiu ce vaccin ... ca evident ca bolile ar fi mai frecvente si mai rele, dar si sindroamele astea 1 la un milion sunt rele rau ...
Asa traiau si strabnicii nostri ... fara doctori si vaccine si traiua nene ... avea femeia vreo 20 de sarcini, de era norocoasa supravietuia la vreo 12 si-i mai traiau si ei acolo 6 copii ... ce, nu-i statistica buna? Nu-si mai batea capul: "vaccinez sau nu", "ii dau antibiotice sau homeopatice?", "il duc la doctor sau il tratez eu babeste?" .... nu, hotarea DD ptr. ea ... si ce bine era!

Citeam zilele trecute pe undeva (figaro parca) ca s-a descoperit leac la hepatita C ... nu-i vaccin, e medicamentatie, inca se testeaza, dar e promitator.
Scuzati off-topicul, dar eu chiar m-am bucurat sincer!

Sanatate sa aveti!

Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
"Spuneti "prezenta la umanitare!"

Mergi la inceput