Virusul H1N1 (2)
Raspunsuri - Pagina 38
sirimie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elyante a scris si academia catavencu pe tema asta anul trecut prin noiembrie. amanunte aici: www.catavencu.ro/gripa_porcina_nu_ucide_dar_prosteste_si_costa_mult-... |
link-ul asta nu merge
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
sirimie spune:
Am si eu un link cu intrebari si raspunsuri date de Streinu Cercel, aici. Nu mi se pare nimic aberant din ce spune.
Faptul ca Libertatea are un titlu fabulos nu inseamna ca e adevarat, eu cred ca nici 40% din ce scrie Libertatea nu e adevarat.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
ariel_7000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
link-ul asta nu merge Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
asta merge si contine fragmentul citat de mine:
http://www.catavencu.ro/gripa_porcina_nu_ucide_dar_prosteste_si_costa_mult-11088.html
cat despre declaratia lui data pt libertatea...eu nu dau 2 bani pe ziarul ala, nici pe tv-uri si nici pe alte surse de facut rating si bani pe spinarea oamenilor. eu nu citesc aproape niciodata presa si nici nu am tv ca sa mi se sterga creierul cu asa zisele stiri...
na, acu' asta e,daca s-a apucat omu' sa bata campii pentru Libertatea, stiind ca e citit de f multi, eu ce vina am? oricum, declaratia lui l-a facut celebru...ca si alte actiuni ale lui, precum cea cu HIV sau hotia de la buget pentru achizitionarea dubioasa de aparatura medicala supraestimata ca valoare, fapt pt care a si fost cercetat de DNA....
pana si basescu l-a luat de urechi, in public, pt ca incerca sa importe vaccinuri, cand ele se fabricau bine mersi aici si puteam chiar sa exportam. insa, pt dl. cercel ar fi fost o gaina cu oua de aur acest import, ar mai fi facut ceva avere, ca si in trecut pe baza acestei actiuni....sunt lucruri evidente, ma mir ca par atat de incredibile unora....
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ingridnen spune:
Fiecare procedeaza cum crede ca este mai bine
Eu una m-am vaccinat, au venit la servici si cine a vrut, a fost vaccinat. In sfarsit, eu zic ca beneficiile sant mai mari decat riscurile.
Sotzul este in general anti-vaccine, deci... treaba lui
Iar pentru copil, asteptam rezultatele testelor, vom vedea atunci ce si cum.
Ingrid si Cristi 6 ani
mirchea spune:
Eu, cand e vorba de sanatate, cred ca ultimul ziar la care m-as informa ar fi Academia Catavencu, de fapt nici nu mi-ar fi trecut prin cap, daca n-as fi citit aici pe forum. Cand e vorba de facut "misto" sau distractie atunci e altceva.
Eu n-as fi asa sigur ca industria farmaceutica are nevoie neaparat sa scoata la iveala cate un vaccin pentru a face bani.Banii astia se pot face mult mai usor facand o companie telefonica, unde nu mai trebuie sa faci atata cercetare si nu-si mai pune lumea atatea intrebari.Ok acuma o sa-mi sara altii in cap, ca si telefonia e periculoasa ca se face si acolo cercetare, doar ca n-ai nevoie de atatea maimute :-).
Cu teorii, de genul, ca stia cu vaccinul vor sa ne scoata banii din tara, poate-i adevarat, dar o fac odata pe an.Poti sa-i scoti zilnic fara sa generezi panica, ci doar convingand populatia ca iaurtul Danone e cel mai bun, ca daca nu pui Pampers la copil va face alergie ca rosiile olandeze sunt cele mai frumoase si exemplele pot continua.
In speranta ca n-am deviat prea mult de la subiect, ma duc sa iau o aspirina "Bayer" ca ma doare un pic capul.
olympia spune:
La noi intr-o clasa cu 29 de copii, toti parinti au semnat la " Nu sunt de acord" cu doua exceptii( un copilas aflat in plasament maternal)si un altul care ar fi fost deja vaccinat. De unde vaccin, nu stiu, dar poate n-au vrut sa refuze direct si atunci parintele a scris ca vaccinarea a avut deja loc. Acum, asteptam cu infrigurare vacanta si vestile ca s-a dus pe apa sambetei si epidemia asta!
Pene colorate... cate putin din toate!
mirchea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olympia La noi intr-o clasa cu 29 de copii, toti parinti au semnat la " Nu sunt de acord" cu doua exceptii( un copilas aflat in plasament maternal)si un altul care ar fi fost deja vaccinat. De unde vaccin, nu stiu, dar poate n-au vrut sa refuze direct si atunci parintele a scris ca vaccinarea a avut deja loc. Acum, asteptam cu infrigurare vacanta si vestile ca s-a dus pe apa sambetei si epidemia asta! Pene colorate... cate putin din toate! |
Mi se pare o tampenie sa hotarasc pentru sanatatea mea, sau mai grav, a copiior mei de rusine.
Ideea cu listele nu mi se pare cea mai ideala, mai ales cand in clasa
ai si un parinte doctor.Caci majoritatea va semna ca respectivul,fie ca e de acord sau contra.
olympia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirchea
Mi se pare o tampenie sa hotarasc pentru sanatatea mea, sau mai grav, a copiior mei de rusine. Ideea cu listele nu mi se pare cea mai ideala, mai ales cand in clasa ai si un parinte doctor.Caci majoritatea va semna ca respectivul,fie ca e de acord sau contra. |
Cine a spus ceva de rusine? Tu asa ai inteles?
Fiecare a semnat lista separat , n-au stat parintii gramada pentru asta, nu s-a facut o discutie colectiva pe tema respectiva. Eu am semnat ultima si de aceea stiu rezultatul final. Si nu, nu e doar un medic printre parintii din clasa si nici nu e aceasta clasa o exceptie, am vorbit cu celelalte invatatoare si rezultatul tabelelor la ele e cam acelasi. Si invatatoarele au refuzat sa se vaccineze.
Na, ca exact acum mi-a dat si fecioru' un biletel trimis de scoala pentru aceeasi chestiune! Aici n-am de unde sa mai stiu cum au hotarat ceilalti parinti.
olympia spune:
Tot pentru NU as fi semnat. Iti dai seama ca intr-o clasa de vaccinati, chiar nu prea mai ai de unde s-o iei, nu?
Acum, serios vorbind, am tras in 15 ani atatea viroze cu ai mei copii, majoritatea tratate cu succes babeste, sau cu medicul prin telefon si fara sa se complice vreuna vreodata, ca ma sperie mai tare gandul de a-i vaccina anual, decat bolile in sine.
Iar feciorul cel mare a facut si toate bolile copilariei, cu exceptia pojarului ca doar pentru el exista atunci vaccin si nu mi s-au parut de speriat. Asa ca decat sa-i tot vaccinez repetat pentru toate speciile de virusi prezente sau viitoare, ca asta pare a fi trendul, mai bine-i bag sub un glob de sticla sau las mama natura sa se descurce cum stie mai bine!