Virusul H1N1 (2)
Raspunsuri - Pagina 23
geliza spune:
nici nu stiu ce sa mai zic.....in situatia ta lili ar trebui cantarita f bine situatia....ce s-ar putea intampla daca ai face vaccinul si ce s-ar putea intampla daca ai contacta virusul....poate esti printre persoanele la care nu se va manifesta...deloc....
eu ma stiu sanatoasa, terenul meu era sanatos...am avut sau nu virusul.....cred ca da...pentru ca tusea era parca "altfel"...lesinatoare....taia respiratia....si nasul infundat aproape permanent....deci afecteaza capacitatea respiratorie
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lili Tot ciudat este faptul ca in aceeasi familie 1 persoana se imbolnaveste si restul nu , desi au stat impreuna. Cred ca virusul probabil ataca doar anumite persoane , cu un anumit istoric (nu se stie exact care.....?!). |
Nu-i nimic ciudat.
www.virology.ws/2009/11/24/the-d225g-change-in-2009-h1n1-influenza-virus-is-not-a-concern/" target="_blank">Anumite mutatii ale virusului dezactiveaza mecanismul de transmisie. Persoana infectata nu mai este contagioasa sau este intr-o masura mult mai mica (asta apropos si de nedumeririle lui kay)
Mutatia poate surveni in persoana infectata la primele replicari ale virusului contractat.
lili spune:
Draga mea geliza,
Nici tie nu ti-au facut testul sau nu ai inca raspunsul? Pe mine ma ingrozeste incertitudinea asta.... Nu stiu ce sa fac...
Mama care este cardiaca si are o forma de astm vrea sa il faca ( a mai facut vaccin normal antigripal), tata nu l-ar face ca nu tine minte sa fi facut in viata lui vreo injectie.... eu nu stiu ce sa fac...... sotul meu zice ca face cum vreau eu...Cine mai stie care este varianta optima...
Mai e cineva cu tiroidita Hashimoto (sau cu alta boala autoimuna)care si-a facut vaccinul?
Pupici si multa sanatate!
Lili
Deus spune:
citat din mesajul lui lili Draga mea geliza, Nici tie nu ti-au facut testul sau nu ai inca raspunsul? Pe mine ma ingrozeste incertitudinea asta.... Nu stiu ce sa fac... Mama care este cardiaca si are o forma de astm vrea sa il faca ( a mai facut vaccin normal antigripal), tata nu l-ar face ca nu tine minte sa fi facut in viata lui vreo injectie.... eu nu stiu ce sa fac...... sotul meu zice ca face cum vreau eu...Cine mai stie care este varianta optima... Mai e cineva cu tiroidita Hashimoto (sau cu alta boala autoimuna)care si-a facut vaccinul? Pupici si multa sanatate! Lili |
lili mama ta cati ani are? din cate se tot spune batranii nu sunt pe "lista de suspecti" ci persoanele intre 20 si 50 de ani sunt cele mai vizate de acest virus parsiv.
In legatura cu intrebarea ta daca sa-l faci sau nu, nimeni inca nu-ti poate spune cu siguranta fiindca totul este nou pentru toti...ce simti tu?
pentru tine uite ceva interesant, cauta in mai multe locuri si vezi poate te ajuta:-) http://www.argint-coloidal.ro/
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
geliza spune:
www.virology.ws/2009/11/24/the-d225g-change-in-2009-h1n1-influenza-virus-is-not-a-concern/" target="_blank">Anumite mutatii ale virusului dezactiveaza mecanismul de transmisie. Persoana infectata nu mai este contagioasa sau este intr-o masura mult mai mica . |
cu siguranta la mine asa s-a intamplat
edit...pe aceasta mutatie se bazeaza si sist sanitar de la noi....altfel nu se explica de ce nu-i intereseaza DELOC contactii
ps mie mi s-a confirmat....sunt "contagioasa" acasa
karra80 spune:
Stiti ce curozitate am eu????
In fiecare an in luna ianuarie era epidemie de gripa sezoniera in Romania, mii de cazuri asa se anunta la TV...contraziceti-ma daca nu e asa....ei ce vreau eu sa vad si abia astept daca anul asta vor anunta ceva....va spun eu sigur nu...pt ca toata lumea face mai nou gripa porcina...nicidecum cea sezoniera...doar treb sa-si vanda vaccinurile.....clar ca nu vor sa ramana cu dozele pe stoc.....
In plus dau cu campania si isteria asta la TV sa se sperie lumea si mai tare si sa se vaccineze.....
Eu cred ca asa e au asteptat sa moara cineva pub;lic sa faca din mortea lui un mare tam tam ca sa isterizeze pupolatia si sa-si vanda vaccinurile.
Sigur sunt interese mari de care noi oamenii de rand habar nu avem , in spatele acestei porcarii si mizerii...
De ce Traian Basescu nu s- a vaccinat?
Ati vaz la TV ca a zis ca el nu a facut vaccinul, ca face altceva in fiec an pt imunizare
Si inca ceva de ce vaccinul pt copii cu varsta 0-6 ani nu va fi disponibil decat poate anul viitor?nui se risca nimeni cu copiii asa mici....e clar ca ceva in neregula exista.
Dati-mi voie sa fiu de accord cu ce spunea KAY......
Fiecare are dreptul la o parere.....si eu asta cred...e o mare porcarie....
Llaura spune:
In loc de argint coloidal cumparat, folositi mai bine apa chioara (coloidala sau nu, la alegere), are acelasi efect si e gratis.
If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.
eimotto spune:
Pe langa multe altele, am si eu (si sotul meu :d) o nedumerire: de ce a fost transportat sub paza jandarmilor acest vaccin?
De teama populatiei care ar fi sarit sa puna mana pe o doza (dintr-un vaccin pe care nu vrea nimeni sa il faca) sau de teama "agenturilor" straine (care ne considera din lumea a treia deci nu vad de ce s-ar obosi cu un vaccin de la noi)?
Sau ... de ce?
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
ruxandra_sb spune:
"Toni Tecuceanu nu a murit de gripa porcina"
Fratele actorului Toni Tecuceanu, rapus, saptamana trecuta, de gripa porcina, nu este tocmai sigur ca aceasta este cauza reala a decesului.
www.evz.ro/articole/detalii-articol/882409/quotToni-Tecuceanu-nu-a-murit-de-gripa-porcinaquot/" target="_blank">continuarea aici
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)