Fulgusori de nov-dec2009(158)-Felicitari RALUCI_B!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot
Neatza fetelor, Noi suntem in aceeasi formula, maine ma duc iar la un control.. In rest, am trecut prin niste reprize de stres saptamana trecuta cand am dat alarma falsa si cand primeam tot felul de sfaturi nesolicitate...
Imi pare rau ca treci prin asta. Sa speram ca maine se intampla ceva si trecem pe lista "mami de Coquelicot". de incurajare 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

zodie de foc, sa va traiasca, sa fie sanatos ca-i cel mai important. daca nu vine lapticul...creste el mare si cu formula. recuperare grabnica!
asteptam si pozicile

Lili 39 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Merci pentru incurajari :)

Lyliana, merg dimineata, stabilesc diseara cu doc. ora
Monis, am numarul Lylianei, al Dankutei dar si pe al tau... I l-am cerut Andrei in speranta ca urma sa ne vedem prin spital...am pe cine anunta

39, mami de bebe MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata si de la mine!
Haideti la o cafea decofeinizata, care doreste, care pofteste!

Prima oara:

LauraG nastere usoara!!!!!

Zodie de foc, sa iti traiasca printisorul sa fie sanatos si norocos si sa va umple vietile de bucurie! Refacere rapida si tie!
Te asteptam cu detalii si cu poze de bebe mic si scump!

Monis, imi place ca evoluati cu somnicul! Chiar ati inceput sa dormiti! Bravo, la mai mare!

Ancutza, ce papusica frumoasa ai acolo! Sa iti traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Ionela, profita de timpul in doi!

Dankutza, ai pm

Pup fetele si bebelusii! Sa avem o saptamana minunata!

36+ cu Natalia Maria AMR 1 saptamana sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Zodie de foc , felicitari, sa iti traiasca si sa creasca mare mare! 36+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Felicitari celor mai proaspete mamici:

Remus-Andrei - de mami Raluci_b

Dragos-Andrei - de mami Alinus25

Sophia Nicole - de mami LauraB

Sa va traiasca bebelushii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

zodie_de_foc sa va traiasca si sa fiti sanatosi , fericiti... sa va bucurati de multe multe zile minunate impreuna

Multumesc fetelor pt gandurile voastre

36+ AMR 3 sapt( de fapt maxim 19 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mdaaaaa...am scris mesaj si dpa aceea am apasat aiurea si a disparut..so ..o iau de la inceput...FELICITARI RALUCI!!!!!...buna diminetul si de la mine..maryouma tot in spital dar e mai bine alhamdulillah( adica slava Domnului )..infectia nu mai este atat de puternica...a mai luat in greutate ..are 2.050 g...suntem pe drumul cel bun..incerc sa nu vad toate monitoarele alea si toate firele si tuburile si toate din salon si sa-mi fac putere sa mai rezist pana o aduc acasa...asa vroaim sa zic ceva despre subiectul: muls...sa nu va luati "mulgatoare" manuala de la chicco..a mea finally s-a stricat asta dupa ce mi-a nenorocit mainile de la atata pompat..acum mi-am luat de la nuk din aia tip seringa si mie mi-e f f f buna si mult mult mai comoda..va pe toate si mai ales pe fulgusorii si fulgusoarele noastre

Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Cu ceva intarziere, pt ieri
LA MULTI ANI ! celor ce poarta numele sfintilor Mihail si Gavril.
Multa sanatate, pt nasteri usoare si pt sa aduca numai bucurii in familiile lor

Lavi, e tare scump Rares
Pana acum n-am vazut nici un bb mai putin dragutz sa zic asa.... dar de daca avem numai mamici dragutze la odisee, e normal.....

Monis, ce frumos e si puisorul tau........ of, iti vine sa-i mananci pe toti
De abia astept sa-l tin in brate pe al meu.....
care acum se lasa asteptat, ca o vedeta, nu altceva..

Ionela ma bucur pt tine si bb ca vine tti acasa.....yuhuuuu

Offfff Andrutza, nu dispera. te cred ca e greu..... mai ales cand iti spun doc ca nici sa induca nu e bine....dar d c de obicei, altii induc fara probleme???
In fine, si bb al meu se lasa asteptat eu intru in sapt 40. dar pana acum am stat la pat ca sa nu iasa preea curand , si acu stau la pat ca ma cam apasa si nu pot sta mult in picioare
am incercat sa vb si cu bb, astept zilele astea, sa vad rezultatele convorbirii. Daca nu, om vedea...
Ei si daca nu vine, pana la urma se face cezariana si gata, nu???
De ce nu face cezariana la tine??
Vorbesc si eu.......da ma gandesc si eu la lucrurile astea, ca mi se intampla si mie ceva de genu.
Hai mamica sa mai reziste putin, si si burtica poate se hot bb sa vcina singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am mai pus si eu 2 poze buburuzoase la contul comun

Alexa, mami de Maryam buburuza (17.09.2009)

Mergi la inceput