bebe sperios
are aproape 4 luni .de multe ori cand doarme tresare foarte tare si se trezeste , fara sa fie nici cel mai mic zgomot in camera . Il tinem intrun mediu foarte linistit tot timpul si nu il speriem niciodata . care poatefi motivul ?!
Raspunsuri
angi_gemeni spune:
Asa s-a intamplat si cu Andreea. Trasarea des. In plus, cand intram in camera se speria imediat.
Andrei se trezea noaptea urland si nu puteam sa-l trezesc.
Acum, nu mai avem probleme de acest fel. Foarte rar cand se mai trezesc noaptea plangand.
Probabil, din cauza viselor urate... Probabil din cauza durerilor pe care le mai au si ei...
Parerea mea e sa nu-ti faci probleme. Va trece. Intreaba-ti si pediatrul, daca vrei sa fii mai linistita.
Angi si gemenii
Ela spune:
Alexi, nu-ti face griji!
Si Ilinca face asa tot de pe la 4 luni, acum are 9 luni jumate si tot nu i-a trecut!
Eu am intrebat pediatrul si mi-a spus ca asa sunt unii copii, viseaza poate (nu neaparat urat), poate a avut o zi mai grea (nu dupa "masuratorile" noastre ), poate o doare burtica!
Noi avem grija sa nu manance prea tarziu seara si cu cateva ore (vreo 2-3) inainte de culcare sa nu devina prea agitata (o lasam sa se joace mai mult singura, iesim la plimbarea de seara etc)!
Numai bine la bebici, mamici si burtici!
iren spune:
quote:
Originally posted by angi_gemeni
Asa s-a intamplat si cu Andreea. Trasarea des. In plus, cand intram in camera se speria imediat.
Andrei se trezea noaptea urland si nu puteam sa-l trezesc.
Acum, nu mai avem probleme de acest fel. Foarte rar cand se mai trezesc noaptea plangand.
Probabil, din cauza viselor urate... Probabil din cauza durerilor pe care le mai au si ei...
Parerea mea e sa nu-ti faci probleme. Va trece. Intreaba-ti si pediatrul, daca vrei sa fii mai linistita.
Angi si gemenii
si cu Bogdanelu a fost la fel,de nu mai stiam ce sa-i fac,iar in citeva luni si-a revenit fara sa-i fac nimic...
Iren&Bogdanelu
romana_74 spune:
La fel face si bb Matei se sperie in timp ce doarme si cateodata si daca e treaz si stranuta cineva, tuseste sau face un zgomot neasteptat. nu cred ca are ceva, eu am mai auzit la multe mame ca bb lor se sperie din senin!
ROMANA&BB MATEI
JuliaGrace spune:
Chiar daca e foarte mic, incearca de cite ori se sperie sa-i vorbesti incet si sa-i spui ca esti linga el, si daca esti linga el nimic nu-i poate face rau, mingiie-l si stai cu el o vreme... o sa-i treca. Fetita mea are 2 ani si inca se mai sperie, dar metoda a prins roade la ea.
Mult succes !
MLDiana spune:
Copii se mai sperie ,dar de visat nu au ce sa viseze la o virsta asa mica.De abia la 6 luni incepe un bb sa aibe si el memorie.Oricum o sa treaca si sperieturile.
Lidia ,Tiara si David D.