BIOGENESIS FERTILITY CENTER(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Cata tu care ne lamuresti pe toate ai intrebari? scrie-mi te rog valorile normale si apoi ma apuc sa-mi dau cu parerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dana - putin sub. Pai ete ca acu nu am pareri ca nu am mai intalnit caz similar.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

pysy - endometru o ia pe drumul cel bun. Pana joi ajungi lejer la 8 zic eu....

Haideti sa va surprind si eu pt ca eu sunt tareeeee surprinsa. Atat de surprinsa ca nici nu stiu ce inseamna.
Ziua 2

FSH -2,79
LH - 2,03
Estradiol - 10
TSH -1,84

Acestea fiind spuse astept pareri.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu

Asa sper si eu...si cu 8mm este ok????
Despre valorile tale nu stiu ce sa zic,caci nu prea ma pricep...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Cata - atunci esti bine!
Ce sa zic ... hai sa-ti povestesc ceva de Medsana - analize barbat: urocultura - negativa, secretie uretra- un "carcalac" - doctorul a ras de nu a mai putut cica nu se poate - una de un fel si alta de alt fel - asa ca ... m-am lamurit si cu astia. Daca pipi iese pe uretra cum naiba urocultura sa nu aiba acelasi "carcalac"? Ce sa mai zic ca eu nu il am pe acelasi am altul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

buna seara,
chiar daca va citesc de mult timp, abia in aceasta seara mi-am facut curaj sa va scriu.si asta pt ca azi am fost anuntata de la clinica ca trebuie sa fiu acolo pt prima intalnire cu domnul dr. D duminica.
si pt ca am mari emotii, am nevoie de incurajari.
povestea mea e ca si a celorlalte fete plina de multa speranta.
implinesc peste f putin timp 30 de ani, sunt casatorita de 4 ani jum si de vreo 3 ani si jum ne dorim un copil. n-am fost niciodata insarcinata, n-am facut niciodata o intrerupere de sarcona, n-am avut probleme de sanatate neobisnuite. menstruatie regulata, 28 de zile, fara dureri, obisnuita, 2 ani am luat logest si apoi am zis sa facem pauza.
primii medici de la mine din oras mi-au dat duphaston, vit e, chetsii obisnuite, negasindu-mi nici o problema. am uitat sa va spun ca prima spermograma a sotului a fostt bunicica, nu mai tin minte exact nr dar am facut un tratament naturist cu branca ursului si a ieist normala.dupa un an de incercari am schimbat orasul, am facut analize, toate au ieist f bine. am ajuns si la hsg care la prima vedere a fost ok,(adica dupa ce mi-a facut-o) ca apoi sa-mi spuna sa revin pt instilatii pt ca am o trompa infundata.pt ca m-a deranjat atitudinea doctoritei si explicatiile ambigui am cerut si alta parere legata de filmul de la hsg si mi s-a spus ca nu am trompele infundate. tot la bacau mi s-a spus citesc "ai niste ovare f mari, o anexita f urata".
am facut polidine, antibiotice, minunea tot nu s-a intamplat.
ultimul medic la care am mers la mine in znna mi-a spus la prima consultatie ca am intr-adevar anexita pe ambele parti si ca o alta problema ar fi faptul ca sotul meu este grasut si desi spermograma e ok, sa-i fac si analize hormonale.dupa 3 luni de antibiotic, 60 de polidine si mastodinon m-am dus din nou sa vad ce facem in continuare. testosterul sotului meu a ieist cam mic si i s-au prescris injectii. iar mie mi-a spus ca dupa atata tratament ovarele mele arata f rau si atunci singura solutie e operatia clasica, pt a vedea ce este acolo.pt ca nu ma asteptam la acest verdict si nu mi s-a explicat clar pt ce sa fiu operata, am refuzat.
poate sunt lasa ca n-am facut asta dar mai am nevoie si de alta parere ca sa accept o operatie.
asa ca acum, dupa 3 anii jum de incercari m-am hot sa merg la biogenesis pt o fertlizare in vitro.nu stiu daca e o hot buna, dar nu mai am rabdare, m-am saturat ca si voi de medici care te umilesc si te trateaza ca pe ultimul rahat.
mi-am facut si analizele hormonale din z3, joi astept rezultatul la o noua spermograma a sotului meu si cu dumnezeu inainte.
am dezavantajul de a locui intr-un oras de provincie si nu pot sa ma las de servici pt a avea un copil.
cam asta e povestea mea. va multumesc ca m-ati ascultat si va doresc la toate sa va impliniti visul.

Mergi la inceput

filipac - bine ai venit si sedere cat mai scurta iti doresc. Daca te putem ajuta doar spune-ne si imediat ne regrupam.

noname - gasisi clinica?

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

cata- parerea mea este ca
- Estradiolul e cam micut pentru Z2
- FSH , LH puutin sub limita
- TSH - ok

oricum nu e de ingrijorat ! doamne ajuta sa scapi de chisturi.

si eu am E mic, in Z3 era 17; de aceea am si probleme cu endometrul...nu depaseste 7 mm.
am scris zilele trecute ce schema de tratament am primit pentru stimulare. mie mi se par cam mult 150 ui puregon + 150 ui menopur/ zi. eu nu as vrea sa am prea multi foliculi .as vrea putini si oute de calitate maxim 5 buc care sa se ferilizeze toate ! sa pun 3 embrioni si sa mai congelez 2. sa vedem acum si cum va raspunde al meu organism !

pysypisi - tu acum ce tratament faci ? pe langa stimulare / inhibare, ti-a mai recomandat si altceva ?

mirela- imi pare rau !

pupici si succes tuturor !

somnic usor !

Mergi la inceput

sarrah - ce spui tu acolo? Eu am avut 20 oo si 6 blastocisti. De fapt cel mai mic nr de oua a fost la al 2 lea fiv din cauza unui chist - 12. Cum sa vrei 5 oua si gata? Multeeeeee si buneeeee. Si nu, nu este doza mare. Sunt castigatoare de departe. :))

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

cata- merci draguta de incurajari . acum spuneam si eu ce imi doresc... eu vreau sa fac cel putin 5 copii si nu pe toti odata !
stii, eu mai am 2 embrioni congelati...si tot timpul ma gandesc la ei. nu stiu daca voua vi se intampla lucruri din acestea...dar eu cd trec prin zona clinicii unde am embrionii congelati ma apuca uneori si plansul. poate daca o sa am bb nu o sa mai am acelasi sentiment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Haideti sa va surprind si eu pt ca eu sunt tareeeee surprinsa. Atat de surprinsa ca nici nu stiu ce inseamna.
Ziua 2

FSH -2,79
LH - 2,03
Estradiol - 10
TSH -1,84

Acestea fiind spuse astept pareri.

Catalina

Parerea mea: excelent!!!! Bravoooo!!!! Numai buna de stimulat. Uite www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html#hcg" target="_blank">aici

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput