BIOGENESIS FERTILITY CENTER(6)
Raspunsuri - Pagina 4
catalina2307 spune:
Pai eu zic sa repeti analizele la 7-10 zile dupa antibiotic. Musai.
In rest esti ca o floare, vai mamica noastra.
Cum a decurs histero cu Dr. Poiana? Unde ai facut-o? Cat a costat? A fost ok? S-a facut anestezie generala?
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
misa_21 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catalina2307
yuhuuuu am identificat fatza zambareata. Si ia, acu daca tot socializam....ce facusi tu sambata la dr. ? E de bine ? Poate nu observati cata buna dispozitie imi dau chisturile mele. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
Ups!Locotenentul Colombo a lovit si de aceasta data!Doare mare detectiv,no?
Am asteptat cu sufletul la gura deznodamintul...si a meritat!
catalina2307 spune:
Nici tu nu esti scaldata cu toata apa
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
luca2008 spune:
Fu tare ( la histero).Cabinet Mediplus , 700 ron
E acolo o asistoasa care te primeste cu" poftiti dna..." si pana pleci iti zice " auzi bai Suli..." in rest toate conditiunile.Scaun tare , te rabateaza , iti creaza conditii de somnic( anestezie generala) dupa te lasa in patut sa tragi un pui de somn...te trezesti bine platesti si pa.
Nu tu dureri de cap( cum am avut in alta parte ) nu tu ameteli nasoale...
Deci super ok.
misa_21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Nici tu nu esti scaldata cu toata apa Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
He he,am avut profesor bun si am o calitate,prind
repede!
Un peste alta,am sunat la clinica si astept programarea pt decembrie.Sperr ca de data acesta sa nu mai intervina nimic.
fireyes spune:
pysy, nu mi-as face probleme de endometru. esti in z6 de stim, endometrul creste cam 1-1,5mm/zi, stim dureaza in medie cam 10-12 zile (uneori si 14), asa ca in vreo 4 zile ajungi macar la 10mm. Ideal, e ca endometrul sa aiba peste 9 mm inainte de punctie, dar sunt destule fete care au reusit si cu 7 mm.
deci esti in grafic, nu te agita
pysypisi spune:
Mersi mult draga Fireyes.
Sper sa fie totul ok maine cand o sa merg la eco.
Pupici!!!
sarrah spune:
salutare,
au aparut fetele !!!
misa- cand ai programarea in dec, in perioada 12-15 ? voi si eu pe acolo la scos outele
luca, catalina - si eu am facut histero tot cu conf Poiana, in urma cu o luna(de fapt nu stiu daca Poiana a efectuat procedura ca nu l-am vazut la fata...am vazut-o pe dr Balea inainte de anestezie).
aceeasi reactia a avut asistenta si fata de mine. chiar mi-a spus la final..."tu nu mai pleci acasa, mai dormi mult? hai ca noi trebuie sa inchidem"...am ramas fara cuvinte...pretul a fost acelasi.
pysypisi- parerea mea e ca foliculii sunt frumosi, la fel si endo pt ziua 6, asa cum au spus si fetele mai au timp sa creasca. succes !
cata- eu cred ca chisturile tale au inceput sa se resoarba de aceea esti bine dispusa !
mirela- ti-a venit menstruatia? incepi maine cu yasmine ?
ma bucur ca subiectul nostru a inceput din nou sa fie animat !
somn usor !
Dana_bebe spune:
Luca - sa iei ceva si anti candida - un lomexin ovule...
Nici nu vreau sa ma gandesc ce emotii vor fi aici de Craciun!
misa_21 spune:
Sarrah,mi-a zis la tel ca nu se stie data exacta desosire a dr in tara,pt ca de fapt intial zise ca vine doar o data pe luna in rom,insa el a venit si de 2 ori.E posibil sa vina si mai repede.
EU in dec ma duc doar pt astabili protocolul si cind incep in ian.
Bafta la oute multe si de calitate.
Pysy,bravo,esti pe ultima suta !
Dana si tu in dec scoti oute?
Trista??????????????
Cata,te-ai dat la fund dupa ce ai dezlegat misterul?'Tu-le mama lor de chisturi...O sa fie bine ...trebuie
Printeso'tu cu ce te ocupi?Te-ai bagat in hora?
tuturor