BIOGENESIS FERTILITY CENTER(6)
Raspunsuri - Pagina 19
catalina2307 spune:
pysy - ce sfat sa iti dau? Cumintica, optimista, mananca bine, bea multe lichide, ia medicatia, daca ai posibilitatea sa stai in pat fa-o, evita pozitia sezut cat poti de mult, daca ai crampe/dureri ia no-spa , cand pui utrogestanul foloseste manusi sterile (insist f. mult pe ideea asta) si cam atat.![]()
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 pysy - ce sfat sa iti dau? Cumintica, optimista, mananca bine, bea multe lichide, ia medicatia, daca ai posibilitatea sa stai in pat fa-o, evita pozitia sezut cat poti de mult, daca ai crampe/dureri ia no-spa , cand pui utrogestanul foloseste manusi sterile (insist f. mult pe ideea asta) si cam atat. Catalina www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170 |
Mersi frumos esti o dulce!
fireyes spune:
| citat din mesajul lui gabi3604 Ce am mai constatat ca tendinta la clinicile vestice: daca un FIV nu a reusit (in sensul ca beta de Z12 DPO a ramas "negativ"), se poate face iar FIV in ciclul ce urmeaza sa inceapa. La noi cum o fi stand treaba? De curiozitate intreb, ca eu nu mai fac nici un FIV... ca n-am cu ce... dpdv al materialului genetic. |
eu n-am auzit-o pe asta afara ever. cel putin nu la austrieci sau unguri. min 3 cm trebuie sa treaca...
bitza20 spune:
Buna fetelor, cand vin in Bucuresti as vrea sa-mi fac si HSG, unde imi recomandati sa o fac la Medsna sau la Euroclinic. Se face cumva si anestezie? sincer...sunt f sensibila la durere si ma streseaza analiza asta, de 2 luni tot o aman sa o fac. Oare daca fac cu anestezie afecteaza pe viitor tratamentul de FIV, tinand cont ca daca va fi totul ok in ianuarie voi mai avea o anestezie generala pt punctie?
o seara frumoasa
catalina2307 spune:
Bitza - la Euroclinic se face cu anestezie dar nu prea isi are sensul. Nu este o durere imposibila , este ceva rezonabil si nu se recomanda anestezia. Este f important sa spui ce simti , unde simti. Asa ca nu mai pierde vremea si fa HSG-ul fara teama. Este o procedura suportabila oricat de sensibila la durere esti.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
Dana_bebe spune:
bitza20 Eu am facut HCG la Medsana - dar:
1. programarile se fac cu mult timp inainte chiar si o luna
2. nu stiu daca mai face si alt doctor dar te rog nu te duce sa faci cu Dr. Zguri
3. daca nu te deranjeaza sa platesti un pic mai mult fa la Euroclinic cu anestezie cred ca e mai putin traumatizanta.
pysypisi - toate gandurile noastre bune sunt pentru tine
- stai cumintica la caldura cat poti de mult - acum nu trebuie sa te chinui sa stai in pat non stop, fa ce vrei (nu miscari bruste) ... rasfata-te doar esti oficial insarcinata!!!
Sa nu uit progesteronul te va constipa rau asa ca nu uita sa mananci smochine,activia, miere... ca sa previ cumva.
Ne vei da emotii 10 zile? Cand a zis dr sa faci test?
bitza20 spune:
[quote]citat din mesajul lui Dana_bebe
bitza20 Eu am facut HCG la Medsana - dar:
1. programarile se fac cu mult timp inainte chiar si o luna
2. nu stiu daca mai face si alt doctor dar te rog nu te duce sa faci cu Dr. Zguri
3. daca nu te deranjeaza sa platesti un pic mai mult fa la Euroclinic cu anestezie cred ca e mai putin traumatizanta.
Neata, va invit la un ceiuc caldut
Asa de aglomerati sunt la medsana???? Eu vroiam sa-mi fac toate analizsare pt FIV acolo cand mergeam si la prima intalnire cu dr D, nu cred ca pt astea trebuie programare, nu?
misa_21 spune:
Hop si eu la spartul tirgului!Pysy,felicitari pt embrionasi si daca nu vrei bataie sa vii cu beta mare,da?
Cata,

Dana_bebe spune:
bitza20 - HSG se face de prin ziua 5 a CM (daca nu mai ai sangerari) pana prin ziua 10 si de aici incepe nebunia - la Medsana nu se fac zilnic si iti dai seama ca se aglomereaza... suna sa vezi ce-ti zic - chiar sunt curioasa.
pysypisi spune:
| citat din mesajul lui Dana_bebe bitza20 Eu am facut HCG la Medsana - dar: 1. programarile se fac cu mult timp inainte chiar si o luna 2. nu stiu daca mai face si alt doctor dar te rog nu te duce sa faci cu Dr. Zguri 3. daca nu te deranjeaza sa platesti un pic mai mult fa la Euroclinic cu anestezie cred ca e mai putin traumatizanta. pysypisi - toate gandurile noastre bune sunt pentru tine - stai cumintica la caldura cat poti de mult - acum nu trebuie sa te chinui sa stai in pat non stop, fa ce vrei (nu miscari bruste) ... rasfata-te doar esti oficial insarcinata!!!Sa nu uit progesteronul te va constipa rau asa ca nu uita sa mananci smochine,activia, miere... ca sa previ cumva. Ne vei da emotii 10 zile? Cand a zis dr sa faci test? |
Multumesc frumos pt gandurile tale bune,pupici si sa dea Dumnezeu sa vin aici cu vestea cea mare.Testul o sa-l fac pe 30.