BIOGENESIS FERTILITY CENTER(6)
Raspunsuri - Pagina 14
filipac1979 spune:
valeria, eu am duminica la ora 13 programare, deci cred ca sunt dupa tine. ne punem ecuson cu DC?
si eu am luat aseara rez la spermograma, ca nr is ok - vreo 120 dar stam prost la miscare - 30%. cam puturosi.
cine mai vine duminica la clinica?
sarrah spune:
salutare,
fetelor, mie astazi mi-a fost f rau. 30 min am vazut in ceata, parca vedeam dublu si ameteam. nu mi s a intamplat in viata mea ! apoi imi pulsau tamplele si ma durea capul f tare. credeti ca ar putea sa fie de la yasmine ? nu am luat niciodata AC. alte "produse " nu mai iau. am terminat acum 3 zile "portia" de vitamax, in rest nimic...
pysy- sa stii ca eu ce spun nu o fac doar ca sa te incurajez ! sunt sigura ca va fi bine ! pup fata "productiva" !
pupici tuturor si somnic usor !
bitza20 spune:
Buna fetelor, eu vreau sa incep procedurile de FIV in ianuarie, ce-mi recomandati sa iau inainte de FIV sa fiu in forma, niste vitamine ceva?as lua de acum sa ma vitaminizez, am auzit de vitexfrut, o fi bun?
aaaaa si inca ceva, vreau sa sun la clinica sa-mi fac o prima programare la dr D dar nu stiu exact cum i se pronunta numele lui si nu as vrea sa-l stalcesc, se pronunta "Diacumacos"?
Va doresc un minunat
catalina2307 spune:
sarrah - nu cred ca are legatura.
bitza - da, asa se pronunta . Eu as spune sa nu iei nimic, eventual acid folic.
Azi am fost la clinica, din fericire chisturile mele s-au retras asa ca nu a fost necesara nici o interventie. M-am intalnit si cu pysy care era plina de emotii.
Multa bafta pysy.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
bytzi spune:
bravo cata scapasi de chisturi
puiutii cind ii pui in burtik?
pisicpe unde umbli,nu te-am mai 'vazut' de mult...
bitza,succes dragutza
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
catalina2307 spune:
bitzy - multumesc mult.....inca nu stiu, astept sa ma recuperez si vedem . Pup.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
Dana_bebe spune:
Cata - asta da veste buna! Bravo!
Pysypisi - iti tinem pumnii!
Sarah - si pe mine ma doare capul rau si sanii - si eu banuiam tot AC.
catalina2307 spune:
Dana - io cred ca tie locatia iti da dureri de cap nu AC :)).
Catalina
pysypisi spune:
Buna seara fetelor!!!
Catalina imi pare bine ca te-am cunoscut dar din cauza emotiilor nu eram in stare sa port o conversatie...
Acum sa va dau vestea cea buna,am 8 ovocite de calitate foarte buna!!!
Dar mai era in salon cu mine o fata(cea cu parul cret Cata)care saraca nu a avut nici unul....plangea saraca era terminata...si imi parea atat de rau...Si a mai fost o doamna de vre-o 41 de ani care la fel nu a avut nic unul...pacat.
Pupici la toate!!!