Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *99*
Raspunsuri - Pagina 15
Ciresica5 spune:
Buna seara,
Fetele cu bebici bolnaviori va doresc multa rabdare si insanatosire grabnica! 
Si bebele meu cred ca a racit putin, ii curge nasul, stranuta, mai tuseste cate o data (noaptea nu), dar nu are febra! I-am dat o doza de oscilo+5 picaturi de vit. C.
Parca Olga ii dea lui David oscilo... Oscilo din asta ca pentru adulti, nu? Ca de-asta i-am dat...Sper ca nu exista pentru copii
I-am dat o singura data azi o doza intreaga dizolvata in apa.
De cate ori se da la bebe pe zi?
Ce sa fac pentru nas?
Curge ca la robinet... 
mami fericita de
Albert-Gabriel
olishka spune:
Pacat ca va retrageti toate...eu una intru cat pot...mai fac un pic de treaba, mai ma jo cu David, mai intru un pic pe net si tot asa...
Eu una daca nu socializez o iau razna
Mai ales acum cand stau mai mult in casa.
Olga, mamica lui David iepurasul 

aditapop spune:
Olishka, te multumesti cu mine?![]()
Cred ca in seara asta o sa mai bantui pe-aici...
Sa te faci bine si sa treaca vanataile! le tratezi?
Multumim de vot
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
aditapop spune:
Ciresica, sanatate la puiut!
Imediat iti scriu ce sa dai de nas
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ciresica5 Buna seara, Fetele cu bebici bolnaviori va doresc multa rabdare si insanatosire grabnica! ![]() Si bebele meu cred ca a racit putin, ii curge nasul, stranuta, mai tuseste cate o data (noaptea nu), dar nu are febra! I-am dat o doza de oscilo+5 picaturi de vit. C. Parca Olga ii dea lui David oscilo... Oscilo din asta ca pentru adulti, nu? Ca de-asta i-am dat...Sper ca nu exista pentru copii I-am dat o singura data azi o doza intreaga dizolvata in apa. De cate ori se da la bebe pe zi? Ce sa fac pentru nas? Curge ca la robinet... ![]() mami fericita de Albert-Gabriel |
Mai bine ii dai cate o jumatate de doza. Una intreaga este prea mult. Poti sa-i dai de 2-3 ori pe zi, cam cu jumatate de ora de mancare.
Sanatate

olishka spune:
| citat din mesajul lui aditapop Olishka, te multumesti cu mine? Cred ca in seara asta o sa mai bantui pe-aici... Sa te faci bine si sa treaca vanataile! le tratezi? Multumim de vot ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2 |

Nu le tratez...principalul meu dusman este acum amigdalita...vanataile sunt desertul...Daca ati putea sa-mi dati sfaturi pt gatul meu v-as fi foarte recunoscatoare. Alaptez. Si nu vreau sa renunt!

Ciresica5 spune:
Aoleuuu, Olga, e grav ca i-am dat o doza intrega o data? 
Deci, sa-i dau jumatate de doza de 2-3 ori pe zi? Sau o doza intreaga de 2-3 ori pe zi?
In cata apa?
Aditapop, te astept cu nerabdare! 
mami fericita de
Albert-Gabriel
Ciresica5 spune:
Olga, eu sunt in permanenta lupta cu amigdalita (din copilarie) si ca remediu naturist stiu cartof ras pus intr-un ciorapel incalzit cu fierul de calcat sau in cuptor si pus la gat sau sa faci un fel de mamaliguta mai moale si fierbinte cat poti suporta pusa la gat!
In rest ceaiuri fierbinti si cam atat stiu... 
olishka spune:
citat din mesajul lui Ciresica5 Aoleuuu, Olga, e grav ca i-am dat o doza intrega o data? ![]() Deci, sa-i dau jumatate de doza de 2-3 ori pe zi? Sau o doza intreaga de 2-3 ori pe zi? In cata apa?Aditapop, te astept cu nerabdare! ![]() mami fericita de Albert-Gabriel |
Nu cred ca este grav, dar este mult. Eu ii dau cate o jumatate de doza de 2 ori pe zi (adica 1 fiola). Daca ti se pare mai bolnavior poti sa-i dai si de 3 ori pe zi (1 si jumatate adica). In f putina apa - aprox 10 ml. Eu ii dau tot continutul intr-o seringa.

olishka spune:
| citat din mesajul lui Ciresica5 Olga, eu sunt in permanenta lupta cu amigdalita (din copilarie) si ca remediu naturist stiu cartof ras pus intr-un ciorapel incalzit cu fierul de calcat sau in cuptor si pus la gat sau sa faci un fel de mamaliguta mai moale si fierbinte cat poti suporta pusa la gat! In rest ceaiuri fierbinti si cam atat stiu... ![]() |
Multumesc