Sondaj cu 200 premii . Grabiti-va sa castigati!
Raspunsuri - Pagina 4
gabitzam spune:
Eu zic ca au trimis la toata lumea prin posta. La mine pe avizul de la posta tot Lowe and partners era expeditorul, de am stat in dubiu pina am deschis pachetul ce Doamne iarta-ma poate fi in el si de la cine.
Alaturi de SEBI
Deianira spune:
Laura, ala e .
Si eu mi-am ridicat azi premiul, multumesc frumos .
bb_yasmi spune:
noi l-am si folosit!!! samponul face parul fin.....iar lotiunea de corp miroase superrrrr!!!!
multumim!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
tlaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi laura, Lowe@ Parteners este firma care era trecuta si pe avizul meu de mers la posta. sigur nu e aviz de posta?? happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ |
Sigur nu e de la posta mea; plus ca pe aviz scrie sa ma prezint in str. Ceasornicului (zona Herestrau), iar eu stau la Dna. Ghica (Colentina)!
szivarvany spune:
Am primit si noi, multumim
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">povestea licuriciului Emma
Androix spune:
Laura suntem vecine, eu mi-am ridicat premiul ieri de la posta de la pod. Str. Ceasornicului este adresa firmei care trimite premiile, nu cred ca te cehama acolo. Sfatul meu e sa mergi la oficiu sa intrebi daca nu ai ceva care te asteapta pe-acolo. Daca apartii si tu de acelasi oficiu 11 de la pod e de inteles ca acolo e o bulibaseala totala iar acum mai si renoveaza mesageria deci iti dai seama...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
alina023 spune:
Nici la mine nu a ajuns premiul....desi stiu ca eram printre castigatori...
Uiiii..>Edit ca am gresit subiectul! Vroiam sa scriu la cel cu Lenor! Scuze!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Emma este iubire!
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tlaura
Sigur nu e de la posta mea; plus ca pe aviz scrie sa ma prezint in str. Ceasornicului (zona Herestrau), iar eu stau la Dna. Ghica (Colentina)! Laura, mama lui Andrei Poze |
nu cred ca acolo tre sa te prezinti, aia e adresa lor si la mine pe aviz era trecuta.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
alinamoro spune:
Am primit si eu azi premiul, multumesc!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze