Goldie Pants - 23
Raspunsuri - Pagina 8
lisa-marie spune:
pai in cazul asta......daca ne-am adunat cu totii/toatele....... eu cu www.thisisrnb.com/wp-content/uploads/2009/07/michael-jackson-badera186.jpg" target="_blank"> nashicu suntem prezenti aci langa finutz ...iar a inceput ceremonia......zice ca il boteaza cu numili magic finger......
..partili il lasam pe maine seara?....si pe finu cine-l tine pana atunci?
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue (Acuma asa putin off-topic ..am dovada cum a ajuns CT-ul in mainile lui mj_girl si inceputurile mele cu black shirt: mai in josul paginii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=140825&whichpage=13 asta pentru a evita intrigi viitoare ) |
mey pai pa vremea cand io declaram aci dragostea pentru come togetheru meu iona abia sa facea membra duamneeeeee parca au treacut o mie de ani da io tot la fel de muuuuuuuuuuuult il iubeeeeeeeeeeeeesc
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
mj_girl spune:
mey lisa pai finutzu tau ar trebui sa ramana la iona in noaptea asta sa-si faca adevaratu botez... da daca ea tot nu e p'aci io cre ca poate sa mai stea la tine o noapte vezi si tu cum stau treburili p'aci
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
iona2005 spune:
oanaabia astept ziua de maine ......dar pana atunci am de petrecut cu magic finger
purple nu mi se deschide pagina
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
lisa-marie spune:
mj, se pare ca-l ia iona in primire direct din apa...
...atunci nu pot decat sa va urez dixtractie maxima, iona......
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
purple_blue spune:
Felicitari pt. inca o achizitie cu procesiuni in regula
Nu va urez mai multe, ca acum e botez, nu e nunta
Saraca de tine iona...cum te saboteaza convenabil internetul asta . Lasa, nu iti fa probleme..acum ai motiv de party.. 2 done, 2 to go
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
mj_girl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iona2005 purple nu mi se deschide pagina |
pay cred si io ca nu ti se deschide.... la dovezi atat de concludente
dixtractie maxima cu magic fingeru
ne retragem si noi acu sa ne-amintim de tinerete
purple multam'
iona2005 spune:
noapte buna
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
mj_girl spune:
mey odihniti-va sa fiti fresh ca maine e partyli meu de 3 luni
sunteti toate invitate poate facem si botezu lu al 3lea finutz
mj_girl spune:
M, I love you most
fetili
pentru voi
o saptamana cat mai usoara si cat mai MJ