Goldie Pants - 23
Raspunsuri - Pagina 14
oana_n spune:
iaca iona ca nu te linistesti.....profiti ca dispar nitel de aci si iute te infiintezi sa imi bag strambe la roata de la bicicleta....
apoi daca mai apuci tu inca o judecata cu mine presedinte.....o sa iau energizante pt neuron de o sa ma pomesnesti mult si bine....
ce treaba ai tu ce face BAD cu hainili lui? si pa ebony nu il imbrac eu sa stii....se imbraca el singur
mey..eu cred ca bad cu ebony si cu come a lu mj au facut o mica intalneala intre ei..si ai cam vrut si tu sa ajungi acolo da te-au inchis afara... dreptate am? si ai promis ca te razbuni
deci....sa luam ton oficial ca e treaba de botez acilea si de partyy cu finica mea draga
iona2005 spune:
asta e abuz la cel mai inalt nivel
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl mey adica o botezam???? sau o exorcizam??? |
mey ionica....da tu sigur zici ca esti botezata?...la comportamentul pe care il ai...duamnee.....
oricum popa le poate face pe amandoua..
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
mj_girl spune:
citat din mesajul lui iona2005 asta e abuz la cel mai inalt nivel |
mey da numai tu sa abuzezi
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
mj_girl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisa-marie
mey ionica....da tu sigur zici ca esti botezata?...la comportamentul pe care il ai...duamnee..... oricum popa le poate face pe amandoua.. |
io zic sa le facem p'amadoua
mey iona si ti se-mplineste si visu' te vede nashii in costumu naked
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
anka77 spune:
Hai mai Iona...nu fi suparata.....Uite are in titulatura si ala cuvantul Bad, deci nu o fi foc o luna
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
lisa-marie spune:
citat din mesajul lui anka77 Lisa cu asta cre`ca te-am razbunat Iona cre`ca Casanova e de domeniul trecutului....ureaza-i Bun venit tipului sa ii arati si lui Muresu`.....pe la fund( cacofonia este voita ) |
anka, taaaaaare-i duuuulce razbunarea......ie-te iona, vezi de unde aparu pedeapsa cea mai strasnica?
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
oh boy....da se-ncinge treaba acilea...avem galeti de apa pregatite sa stingem atmosfera daca face incendiu?...voi nu va dati seama ca asta si vrea....sa o vada nashii in prim plan?
iona2005 spune:
de exorcizare...botezul nu-l refuz
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
anka77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lisa-marie
anka, taaaaaare-i duuuulce razbunarea......ie-te iona, vezi de unde aparu pedeapsa cea mai strasnica? |
Lisa , mey Iona....deci dupa ce vad nashii ce trebe vazut, te consolezi si tu cu Bad impersonator .O rugaminte am la tine:Sa ne spui si noua cum fi prima seara
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2