Goldie Pants - 23
Raspunsuri - Pagina 10
oana_n spune:
iona iar esti lipsa la raport? nu ne zici cum ai petrecut?
purple cica dl. C e la tine....asa se lauda iona ca l-ai luat pentru o saptamana de pe capul ei
anka
lisa cum te simti in postura de nasha?
mj te pregatesti pt party, iona cred ca si-a luat bilet in primu rand ca sa il vada bine pa nashicu ei
mj_girl spune:
hai mey nashico ca n-am p'acilea cu cine sa party la naiba
Citat: |
citat din mesajul lui oana_n mj te pregatesti pt party, iona cred ca si-a luat bilet in primu rand ca sa il vada bine pa nashicu ei |
mey da nu e nashicu ei da unde ai mai scos-o si p'asta e nashicu lu finutzu doar, daca iona vrea poci ca sa fiu io nashica ei
da daca numai stimulata raspunde la apel atunci sa-i facem voia, iaca pe www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">forever my lover
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
cum sa faci singura party......nah....m-am esprimat gresit cu nashicu ei...e nashicu lu ctr-ul ei...
vrei sa o stimulezi? ai grija sa nu ii prelungesti dependenta ca ea e clar dependenta de galbin....galbinu din camasa lu come al tau. apropo...ce facut cu camesha lu finutzu tau? aia galbina?
mj_girl spune:
da unde sa stiu io nashico ce-a facut ea ca camasa lu finutzu, duamne fereste io cre ca e franjuri la cate mi-au auzit urechili mey da io crez ca lu iona i-a mai trecut de galbin ca iete si magic fingeru' vaz ca cam tot la galbin/goldie sa poarta
www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
oana_n spune:
poi cum sa o faca franjuri....eu credeam ca a pus-o la loc de cinste sa o inspire
purple_blue spune:
M-a sunat cineva cu nr. necunoscut...raspund ca ma gandeam ca e Metalu' care a plecat la cumparaturi..cand colo, ce sa crezi? Mr. C. Zice ca l-a lasat trenul intr-o halta, nu in gara. Nu stie cum sa ajunga la mine Eu i-am spus sa isi vada de drum, ca eu am multe sa ii dau sa faca: de tuns alunii, de curatat crengile, de scos bulbii de lalele, as si zugravi putin prin unele camere. Dar nu si nu, ca el vrea sa vina. I-am spus ca nu am unde sa il las sa doarma decat intr-o debara.
Insista, treaba lui. Nu stiu cum va ajunge si cand....dar eu atata spun: sa se pazeasca
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
lisa-marie spune:
mey mj nu te lasam draga sa party singurica..
oana ma simt bine in postura de nashica...numa ca m-am invatat sa-l am pe finu' pe langa mine..nah, atatea zile......si nu mai stiu nik de el de cand l-a luat iona in primire...
...asta e pentru voi...
www.youtube.com/watch?v=00MbOVO0scQ" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=I7CX3DA5NIk&feature=related" target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=sHFCt1VKkHY&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=8R0OfbzOVOM" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=kvAFp6bgv4s&feature=video_response" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=7XZGJiY2a3o" target="_blank"> JACKSON!!!
oana_n spune:
iona eu astept sa dai aci cu subsemnatu...si astept sa vad un anume soi de declaratie, ceva de genu "ii am pe ai mei, m-am lecuit in proportie de 99%..."
lisa n-are cum sa nu iti lipseasca asa ceva. ar trebui sa sarim si noi pe MJ-ii lu iona acu..sa nu se mai poata scapa de noi...sa vada cum e
anka unde esti? finutzu tau cand intra in naked area?
purple....incuie-te bine in dormitor ca cine stie ce l-a sfatuit iona pa dl. C.....desi ar trebui sa ii cam fie frica de metal
mj pin ce coltisor te retrasesi?
iona2005 spune:
AMR=21 zile.........ce fac fetele?
ankasper ca-l vei boteza cat de curand pa finut
nasica lisa finu e bine nu-ti fa griji pt.el..tot imi esplica treaba cu fingeru ca numa nu se prinde de mine
oana camesa inca nu am folosit-o daca vrei pot sa ti-o imprumut in cazul in care doresti sa-l imbraci pe Ebony
purpleio ti-am oferit o mana de ajutormr.c face de toate...interzis sa se apropie de alunisper doar ca-l lasi sa socializeze cu black & white
mj daca ai nevoie de o ospatarita pt. nu ezita sa ma contactezi
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
oana_n spune:
mey iona nu l-ai nimerit pe ebony....credeam ca stii mai bien gusturili...da vad ca nu aia tentat la el la modul serios...nu ii stii placerili....galbenu nu e pe placul lui.....asta ti-o spun clar si raspicat
deci vad ca numa de la distanta l-ai studiat...asa ca e in siguranta...
te tin destul de ocupata cei 2? poi nu ai atata treaba acasa....ce sa mai faci pa ospatarita?
vezi ca mj si lisa au bagat scoala in finutzii lor...de nu stai blanda...fac cale intoarsa urjent