Creme antirid
Buna seara, mamici ![]()
Am dat o cautare pe forum si nu am gasit, asa ca va intreb aici: ce creme antirid eficiente ati folosit sau folositi? mie mi se pare ca toate sunt la fel... mai mult e reclama, ca efectele nu prea se vad
Multumesc.
Un vot pentru Razvan, va rog http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat+de+fericit+e+copilul+tau+KLORANE ad1 ad2
Multumesc!
Raspunsuri
musetto spune:
Uite un articol interesant din New York Times, poate te ajuta:
http://www.nytimes.com/2006/11/30/fashion/30skin.html?pagewanted=1&_r=2
Eu incepusem sa folosesc crema Roc in aceeasi perioada in care voiam sa raman insarcinata. Cum cineva m-a sfatuit sa ocolesc cremele pe baza de vit A in perioada conceptiei si a sarcinii, am renuntat. De aceea nu pot sa iti spun cat de eficienta este (dar as vrea sa reincep sa o folosesc).
aditapop spune:
Multumesc, am retinut, caut creme cu retin A
Roc parca se gaseste la Yves Rocher, nu?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
musetto spune:
Din pacate nu stiu unde se gaseste in Romania. Aici in State eu le-am vazut in farmacii si grocery stores.
Emeralde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Roc parca se gaseste la Yves Rocher, nu? |
Da.
poti incerca si crema regeneranta de la Gerovital - e foarte buna
rose_selavie spune:
Firma RoC nu are nici o legatura cu Yves Rocher.
RoC se gaseste in Romania doar in farmaciile mari care au si produse de la Vichy, Avene, Eucerin etc.
dulcetica spune:
Eu mi-am luat roc , noapte si pt conturul ochilor si n-am remarcat absolut nici un efect.
ANITA75 spune:
numai marca e de aceste creme,efect ioc
mi-a recomandat cineva o crema cu lapte de capra
mai folosesc seara crema cu ulei de masline si catina e f buna
cristina1974 spune:
Creme antirid- Eu folosesc de vreo cinci ani cremele din gama Capture Totale de la Dior. Crema de ochi o folosesc de doua ori pe zi, dimineata si seara, iar cea de fata la fel. Tinand cont de faptul ca am un ritm de viata extrem de agitat, cu mult stress, cu deplasari multe in diverse tari ( si foarte dese ), intre care diferentele de fus orar sunt semnificative, cu deficit de somn, ar ttrebui sa se vada semne si pe fata mea. Ei bine, pielea imi este la fel cum imi era cand aveam 20 de ani. Nu am nici banalele riduri de expresie, si asta datorita cremelor pe care le folosesc. Nu am facut nici un fel de interventie chirurgicala si nici nu cred ca o sa fac prea repede asa ceva. Aceste creme sunt, ce-i drept, scumpe ( cea de fata este in jur de £80 ,iar cea de ochi £95 ), insa parerea mea e ca isi merita toti banii.
ramiris spune:
Singura crema antirid de care am fost multumita este Glycon. Este o formula produsa de un chirurg estetician din cluj, eu o comand pe net. Are la baza acid glicolic, cel care se foloseste pentru peelingul chimic.