Puiuti de Randunici 2008!! (329)
Raspunsuri - Pagina 5
numeioana spune:
Vali, nu avem logoped...nici nu stiu daca e vreunul aici... dar ti-am zis ca nu imi fac nicio problema!
Cuscra, nu pot sa apelez la bona pentru ca ea mai are un job dupa ce pleaca de la mine...zilnic! Daca nu avea era simplu!
Noi avem un Chicco Vector 0-18kg asezat pe partea dreapta. David impinge in scaunul din fata doar daca este ridicat la prima treapta de sus, daca il cobor nu mai ajunge...sau ii e lene sa mai incerce
. Dar asta nu inseamna ca nu mai incape in scaun!
Acum cred ca in orice scaun ar ajunge cu picioarele in cel din fata...
Hainele i le spal inca separat si balsam i-am pus de la inceput.
Iar biberoanele i le-am sterilizat vreo 2-3 saptamani dupa ce am inceput sa le folosim, deci nici macar o data la 2 luni. Sunt cea mai denaturata!
Aaaa, stai, Ariel, tu esti cea mai cea!!![]()
Si sunt de acord cu ce a zis Mimo, Blanka, si eu iti recomand din tot sufletul Viena! Daca aveti posibilitatea sa mergeti acolo faceti-o!
Le-am vazut pe Thea si Sof ce frumos s-au jucat!! Si cate jucarii!!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Bubulini, pozeeeeeee !!!!!
Arielule, durere, ma, cu cizmele alea! Mi se pare o idee bestiala!!!! Ai gasit cum poti aduce? Nu ii poti contacta sa devii dealer de-al lor? Stii ce mi-as dori eu de la site-ul tau? Un filtru dupa varsta
, ca jur ca tot ce am vrut eu nu era marimea...O sa vreau musai o umbrela, dar sa mai maresc comanda.
Gudinde, mi-e rau
! Cum e rimelul nou? Eu am mai gasit o mostra de rimelos de-al nostru ( cat de veche o fii...el stie
), sunt acoperita pentru o perioada scurta.
Simo, sanatate multa! Sper ca deja esti mai bine...
Bitzulina, cum, ma, sa nu ne fi fost dor de tine???! Ia vezi! E Thea de Aliceionescu, am fost la ele ieri 
Naty, nici nu ai fi avut cum sa ne intrerupi, la ce debit am avut
Cu scaunul auto, Sof are 9-18 kg http://www.recaro.com/index.php?id=562®ion=1&L=2, cu Isofix, si are si ea o problema cu atarnatul picioarelor in Skoda. Problema pe care nu o are in Fordul lui Radu de serviciu ( cu care am mers cat a fost el plecat ), cu scaunul din fata la fel de mult tras in spate. Cred ca are importanta si soiul masinii, serios
. Suna stupid, dar in Skoda scaunele din fata sunt mai curbate spre spate, Isofixul ridica si ala scaunul ei, si nu mai are unde sa stea cu picioarele. Asta daca sta scaunul din fata intr-o pozitie normala...Om vedea, asta sunt conditiile acum!
Nico, si acum impresiile: Thea este frumoasa si delicata si e un copil extrem extrem de curios si de vorbaret! Alice are misiune grea
Iar mami de Thea este...sora Theei. Si ca varsta, si ca vitalitate...sunt dementiale
Ne-am plimbat pe bulevard, am fost in Crang, am trecut pe langa Liceul Pedagogic
, am vorbit cate in luna si in stele, am aflat de iaurtiera, si evident ca au ramas multe nevorbite, asa ca poate reusim sa ne revedem, pana sa plece fetele. Trebuie sa le vedeti cum se joaca, cum vorbesc, e un spectacol 
Sa petreceti frumos si sa va plimbati, ca deja e un soare minunat! Eu ma duc sa ii cumpar lu' mama varza, in speranta ca se va acri pana la Craciun ![]()
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
natynic spune:

Cu felicitarile am vrut sa incep si am uitat!
LA MULTI ANI MIHAI SI MIHAELE, GABRIEL SI GABRIELE!
...sunt multi si multe pe crenguta, sa fiti fericiti, sanatosi si sa vi se indeplineasca toate dorintele!
Cuscra, nu stiu la ce te referi cu prima treapta (la scaun) dar intr-adevar, logica spune ca in scaunul actual ar trebui toti sa mai incapa o vreme. Asa ca, am zis, in ultima instanta mut scaunul pe mijloc desi imi va fi mai incomod sa o bag acolo![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
La multi ani de SF Mihail si Gavril

pe asta ma batzai acum:
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
mihutza11 spune:
multumesc de urari!
Olgu ce surpriza frumoasa!
s-aun intalnit vorbaretele.. cred ca ce a fost acolo!
dar filmulete nu ai?
Bubu bine ati revenit!
Bitza tortul ala l-am facut si eu mai demult.. e cam la fel ca cel de crema de zahar ars.. nu are ce sa nu iasa bun.. mie mi-a placut!
Gudinde groaznic ce zici..
si noi tot cu rufele la comun si cu balsam..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Nicoleta spune:
Salut.
Am citit, dar nu apuc sa scriu. Va pup, revin. Stefan trebuie sa il ajute pe parinte azi.
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mimonix spune:
La multi ani, sa fiti fericiti si sanatosi, Mihai/Mihaele si Gabrieli/Gabriele! 

O cinste pe cinste si de la noi, ca am fata Gabriela 
Sa fie sanatoasa , ca frumoasa , cuminte si desteapta este ![]()

Bubu bine ai venit, astept povesti si poze 
Gudinde nu-mi vine a crede ca ieri poate am trecut una pe langa cealalta, eu am avut masina parcata chiar pe trotuar la intrarea in cort, langa toneta de colaci (sper ca i-ai vazut acolo
) si chiar m-am gandit la tine! Nasol cu hotul, bine ca n-a apucat sa-si desavarseasca opera 
Olgu si Alice m-ati dat gata, minunate fete aveti si atmosfera pare de nota 10
Alice chiar ca parca le e sora iar camera de joaca m-a dat gata
Sa nu uit, trenul desenat de Tea m-a terminat 

Bitza habar n-am daca Mimu a dat vreun semn de viata, dara daca nu , e tot din cauza cainelui
Toata saptamana a stat cu el la policlinica pentru perfuzii si injectii si a fost tot pe fuga!
Nicoleta eu sper sa rezolvi cu lactocul ala sa fie al tau, sa nu mai plece nicaieri ca nu-i corect!
Ariel cum a mers?![]()
Mama-Anca nota 10 
Gata, fug , ca sunt singura acasa cu sarbatorita si dudelul ...nu stiu cum sa-i impac, cred ca ma duc la Mall sa iau cadouri si sa vad daca ii place domnisorului locul ala de joaca de jos (la Vitan). Apoi Teo pleaca la o petrecere sa-si etaleze suvitele verzi si roz iar noi stam acasa sa primim musafiri de ziua ei
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Kya spune:
'Neata!
La Multi ANI Mihail si Gavril!
Am vazut pozele frumoase cu fetele si mai frumoase!
E orima oara cand o vad si pe Alicel 
Bubulina welcome back! Asteptam si pozele, cand ai tu timp sa le pui.
Noi acum ne-am trezit, mancam ceva si plecam la plimbare.
Fiind dimineata si nu foarte aglomerat m-ar tenta un Vacaresti, cu toate cataratoarele alea de la locul de joaca... Pe la 11 - 11:30?
Doritoare?
Vine cineva?
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Cuscra, am zis prima treapta de sus, ma gandeam la dat scaunul pe spate complet, fapt ce ridica automat picioarele si e clar ca ating mai usor scaunul din fata...dar daca tu zici ca nici macar nu il dai pe spate....
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
pe mijloc cum prindeti scaunul? Cu centura din spate mijloc, nu?? Nu stiu de ce mi se pare mai sigur pe o parte, desi pozitia de mijloc pare mai interesanta pt ei, avand o vizibilitate mai buna... Repet, nu stiu de ce...am impresia asta...
Aaaa, la multi ani Mihailor, MIhaelelor, Gabrielilor si Gabrielelor! Si pe David ar fi putut sa-l cheme si Mihai, dar m-am gandit eu sa-i pun un singur nume si bun![]()