Puiuti de Randunici 2008!! (329)
Raspunsuri - Pagina 21
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza037 a murit Gheorghe Dinica...ce rau imi pareeeee!!!! DUmnezeul sa-l ierte!!!!!! ![]() ![]() IRINA ![]() Mami fericita si implinita de Antonia sufletel www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze |
am mai pierdut o stea ...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
aliceionescu spune:
Salut!
Bitza, cum, ma, a murit si Dinica? Si mie imi pare rau..
Ramo, la fel si noi, cu vremea, ca si aici...numai ploaie...
Simo, merci de mesajul cu Nico. Si pun pariu ca si cu 3 baieti in casa, tot senina vei fi.
Nu pot termina, s-a trezit deja fii-mea...
De curiozitate, stiu ca s-a mai intrebat... cat mai dorm atomicii la pranz? Ca noi putin-putin de tot...
bubu05 spune:
Stefu meu a adormit la 12 jumate, pt. ca se trezeste la 7 jumate, o data cu Vlad si apoi e rupt! Noroc ca am apucat sa-i duc bibele si a baut lapticul inainte. El doarme cate 3 ore zilnic. Cand s-o trezi ii dau masa de pranz
Cine ma intreba de chiftelute, aceeasi reteta o fac si daca le prajesc. Si fac ori din carne de pui, ori vita si mai rar din pulpa de porc, macra. Au mancat si ai mei prajite, dar acum fac mai mult la cuptor.
Azi am facut un sosulet cu ceapa si ardei, suc de rosii si am pus chiftelutele ramase, au iesit delicioase! plus niste usturoi si verdeata la sfarsit 
Multmeeeeesc pt. voturi tuturor 

Si Dumnezeu sa-l odihneasca pe Dinica!
Imi pare nespus de rau...chiar vroiam sa caut ceva informatii, ca nu mai stiam de starea lui...pacat...
clauclau spune:
Dumnezeu sa-l ierte!!!!

Alice, Rebe doarme la pranz 2-3 ore, cam asa. De la 14 pana la orele 16.30 - 17.
Am trimis pe email ceva interesant legat de aceasta gripa...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!
luny spune:
ntzzz, a aparut moda statului la infinit cu mancarea in gura
, o, mama!!!
daca tot nu merge cu mancarea ies afara..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
Muffy doarme cam 2-3 ore ziua, azi doar o ora, atipic
Iubirea mea,
ariel_7000 spune:
sunt facuta bucati bucatele...am dormit cred ca jumatate de ora legat...cu chiu cu vai le-am facut aerosoli la amandoi si i-am adormit pe la ora 23, pareau ok, alex tusea non stop, teo nu prea, insa ragusit...
la ora 3 mi-a facut alex o criza de tuse si zicea ca se sufoca. i-am dat homeogene si sinupret, s-a mai calmat. la ora 5 teo a inceput sa haraie rau si sa se agite....am fugit cu el pe balcon, sa respire aer rece...apoi i-am facut o tura de aerosoli, parea ameliorat, insa instinctul meu zicea ca nu e ok. am sunat dr la ora aia, sper ca nu m-a injurat prea mult....dupa jumatate de ora, teo incepuse sa se sufoce, am sunat iar dr si mi-a zis sa le dau prednisonul si daca nu se amelioreaza in juma de ora sa fugim la spital. noroc ca s-au calmat amandoi, parca li s-a "deschis" gatul, a disparut tusea si haraiala aia oribila.
acum am venit cu ei de la dr, a zis ca a trecut pericolul, insa sa-i tin sub observatie, caci cel putin, teo dimineata a fost destul de grav...daca se repeta povestea la noapte, ne interneaza. oricum, avem indicatie sa nu-i culcam fara sa le dam prednisonul
. acum niciunul nu mai tuseste, teo mai e putin ragusit, dar nu se compara...oricum, mi-e teama sa adorm sau sa ma despart de ei chiar si 1 minut....brrrrr, oribil! dr a zis ca daca trece azi nu are rost sa ne internam, sa nu cumva sa culegem altceva de pe acolo...
eu tot nu am alte simptome decat febra 37.8-38, senzatia de sfarseala si durerea de cap....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
alice andru doarme cam o ora si jumatate - 2 h maxim dar cu o trezire ,uneori adoarme la loc alteori nu mai adoarme..dar se trezeste pe la ora 9-10 dimineata...
ariel multa sanatate
clau am citit mail-ul ..f adevarat tot ce scrie acolo...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
am fost p-afara, mi-am vizitat nitel cuscra la serviciu ca e aici aproape de noi, ne-a plouat nitel, dar Mufului tare ii placea![]()
..eu nu mai stiu sa fac capitol...![]()
intrebari:
1. aveti idee daca se mai pot scoate cu ceva petele de la o bluza roz imprimate pe bluza mea noua alba de la Puma?
le-am spalat impreuna, nu ma gandeam ca din aia roz deschis ar iesi culoare
2. ce naiba era 2?..

e clar ca stau doar intr-un neuron
Iubirea mea,
luny spune:
ahaaa
2: stiti ceva creme hidratante fara parabeni? se pare ca alea de la Uriage au, m-am uitat acum la farmacie al una hidratanta ptr ten mixt si avea totusi parabeni
Iubirea mea,