Pestisori... pestisori... (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Baby , lasa nu te intrista , data viitoare va iesi , poate ca nu e cuptorul f bun , al meu cuptor arde f tare , chiar si al mic finnf dat ....asa ca nu prea pot sa fac multe ...Am primit PM , te-am adaugat in lista de mess ....

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

[/quote]
Asa e , nu am nici cuptorul prea bun. Si al meu arde jos si sus nu coace. Cred ca a fost si putin prea incins. dar dupa cum spuneam una peste alta a iesit gustoasa. Data viitoare o pun in tava ( nu in forma de cozonac) si pun mai putin morcov.
Eu am aspirat azi si am fost si la plimbare cu Bogdan.NU am bagat masina la spalat ca am uitat. MAine am mancare asa ca somn de voie ( aiurea, doar cand doarme Bogdan ) sau poate mai fac ceva dulce, sau poate citesc ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Dany petrecere frumoasa!
Miha sa purtati cu placere si sanatoase noile achizitii si tu si Diana.Si mie imi place bluza si ca model si ca si culoare
Dana sti cum se zice,dai un ban dar stai in fata.
Baby sa ai spor la croit,cusut si ...finisat sa zic asa.
Fetele am fost telegrafica fiindca mandrele mele se cearta in bucatarie,merg sa vad ce nu le ajunge.
,pe maine,eventual cand ne intoarcem de la party.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Hey , cum adica Baby si tu? Eu nu sunt din noi? Sau ai vazut inainte de a edita mesajul ( cred ca am reusit sa corectez cand am editat) ca uitasem sa te pun pe listuta si ma taxezi

...batranetele bata-le vina...nu stiu de ce am avut impresia ca si ai schimbat mobila si nu ai pus poze...de acu' citesc de doua ori sa tin minte o data...scuze

Mihaela si Diana 22.11.2004

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

'Neata buna fetele!Eu am intrat repede sa beau prima cu voi.Si nu vreti sa stiti ca sunt cu o mana pe tastatura si cu cealalta imi intorc parul
Dar obisnuinta de a fi cu voi la prima ora...
Gata,va las,tre sa ma ocup si de fete si a mica inca doarme.Cand trebuie nu se trezeste,dar acum...
Ne auzim mai tarziu,sa aveti o duminica placuta!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Vin si eu cu o cafea
si sa aveti o duminica frumoasa!

lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochi_verzi

Sar'na!
Ete ca facui si poza bluzei ce-am croitorit-o ...parca incepe sa-mi placa cum a iesit

lucru de mana

ooo ce faina e bluza , si culoarea .. e super
ce as vrea sa stiu si eu sa cos , da nu ma pricep deloc deloc , am doua maini stangi ce mai ... mi-e greu si un tiv sa fac sau sa cos un nasture

si in alta ordine de idei , am dus chestiile , gata ... am golit totul , acuma astept sa vina ziua de marti ... nu mai am rabdare azi noapte o visam mobila binenteles ... o sa pun poze , cum nu ... doar trebe sa ma laud putin ... hmmmmm

o dum placuta sa aveti , la noi e soare si frumos ... plec la piata poate mai gasesc ceva prostioare (a se citi chestii vechi de alama) si apoi la socrela sa papam , ne-a invitat ca deh nu avem aragaz azi

va pup

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Buna dimineatza!
DAu si eu o cafea. O dau si pentru ca eu nu mai beau cateva zile, pentru ca Bogdan e constipat si ma gandesc sa nu fie de la cafea. Azi am o stare proasta si nu am chef sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Neatza !

A fost super la party la restaurant , ne-am simtit bine , am ajuns acasa la 1.30 ...mi-a prins bin iesirea!

Nicoll, distractie plakuta la petrecere!

Baby sa treaca starea proasta!

Dana , spor la gasit prostioare si pofta buna la masa la socrela!

Cryna ...............unde esti ?

Ely ....Miha....

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Abia acum ne-au reparat net-ul... ca, de ieri dimineata si pana amu, nu avuram net ...ufff, bine ca au reparat... am crezut ca, in prag de examene raman si fara mijloc de comunicare cu colegele ... avem de facut si proiecte de grup iar, partile individuale le punem cap la cap trimitandu-le prin e-mail... mno, ... numa' de bete-n roate se pare ca am parte in ultima vreme ... ntzzz, ntzzz... nu mai zic nik... ufff...

Vaz ca ati fost harnicute la scris ... o sa intru mai tarzior la citit ... amu, va las cate o felie de pizza ("home made") si un pahar de bere rece si va doresc o duminica frumoasa la toate!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Neatza !

A fost super la party la restaurant , ne-am simtit bine , am ajuns acasa la 1.30 ...mi-a prins bin iesirea!

Nicoll, distractie plakuta la petrecere!

Baby sa treaca starea proasta!

Dana , spor la gasit prostioare si pofta buna la masa la socrela!

Cryna ...............unde esti ?

Ely ....Miha....

Dany

Multumesc. Oleaca a mai trecut. Acum sunt asa intre un chef de a face ceva interesant, important si o stare de nu am chef de nimic>
Am fost pe afara putin. Am reusit sa citesc ceva, si acum butonez pe aici. Pana vie " sefu" ( Bogdan_ si imi face program. Azi aveam chef de 5 minute singura si el avea chef de orice numai cu mami. Si tragea de mine . Dar ce liniste e pe aici. A fost molipsitoare starea mea?

Mergi la inceput