**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**
Raspunsuri - Pagina 9
aditapop spune:
Buna seara, mamici de zmeurici
Sa va traiasca sanatosi puisorii vostri
Sunt si eu o mamica de ghiocel de martie, am intrat intamplator in seara asta la voi si am citit cateva mesaje.
Am vazut ca va stresati sa gasiti razatoare de plastic sau sticla.
Giova, nici eu nu am gasit si am luat una din Real, cu lame din otel inoxidabil (Fakelmann parca) si merge brici. Ideea era ca cele de plastic sau sticla nu oxideaza.
Va pup si va doresc sa aveti parte de bebei veseli si sanatosi!
Bafta cu diversificarea!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2
Giova spune:
a adormit bebitu al meu.
Adriana Cezar e foarte mare, arata de cel putin 6 ani. Anastasia nu va fii ca el, iti dai seama, ea e fetita va fii mai silueta, mai finuta, asa le sta bine fetelor.
Aditapop mersi, si eu tot dintr-ai de la fakelmann am, nu mai stiu la marco cu ce radeam...dar tot inox cred.
sa-ti traiasca si tie ghiocelul si sa va bucurati de el.
Blanca mersi de info.
Nu te mai stresa atat cu kg, vor lua tot mai putin de acum incolo. stai sa vezi dupa 1 an cand vor pune 1 kg in 12 luni...sa vezi atunci trecere brusca
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
daniela2880 spune:
adriana, giova multumim pentru primire. Noi ne pregatim acum de baita. Pupam si uram zmeuricilor, zmeureilor si mamicilor lor noapte buna si somnic odihnitor.
mami de teo
inutsa spune:
Salutare!
Am citit ce ati scris, dar... nu mai stiu ce si cui voiam sa raspund
. Sunt cam varza...
Zicea cineva de modalitatea de a stoarce merele. Eu o sa folosesc storcatorul mare. Acum storc pt noi sucuri, iar mai tarziu o sa ne impartim "portia" si cu Biuta
.
Bun venit noilor sosite!
Noi suntem OK, tati stranuta si ma cam dispera, gandindu-ma ca putem lua eu si fata raceala de la el.
Va urez o seara faina si bebei cumintei!
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 3 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
pony spune:
Buna seara si de la noi,
Zilele astea am avut ceva activitate intelectuala, azi am dat un examen.
Raducu meu a mai avut ieri o zi proasta, nu prea a mancat, dar azi a mancat binisor, in jur de 700ml.Noi am inceput diversificarea, sper sa avem succes pentru ca lapticul nu prea ne place.Suculet i-am dat mai de multicel si il preparam dand prin razatoare morcovelul sau merisorul si apoi il storceam intr-un tifon.De la morcovel se constipa si i-am dat mai putin.De cand ii prepar lapticul cu zeama de la orez parca e mai bine.Miercuri mergem la doctor, poate ne face vaccinul de 4 luni.Ziceam sa ma internez cu el in spital ca sa-i fac analizele de sange sa-mi iasa din cap ca ar fi bonlav dar cu porcina asta parca nu m-as risca.
Acum strumful doarme dupa ce s-a jucat cu tatii si dupa ce a ras toata ziua.Eu un scump 
Bun venit noilor zmeurici 
pooh spune:
Hehehe,mamici de fetite,asa ma stresam si eu cu greutatea Timeei cand era bb....Acum nu ma mai stresez,fiecare copilas are ritmul lui de crestere.....Balazs azi a facut 4 luni si are fix 7 kg,nascut ci 3.950....3 kg in 4 luni,eu zic ca e ok.....bebelusii de la 3-4 lunite iau mai putin in greutate ca in primele luni,Adriana,eu zic ca printesa a pus pe ea chiar bine
Giova,eu am luat razatoare dintr-un magazin de plastice acum 4 ani
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
sara_amira09 spune:
salutare fetelor!Bun venit noilor zmeurici!Olgutza ca par lung si frumos aveti!
Vad ca vorbeati de razatoare de sticla sau plastic.Eu am luat de la mama din magazin. Are un magazin alimentar dar tine si plastice. Nici nu stiam ce e aia. Ea mi-a zis sa iau ca imi trebuie, deci cautati ca se gasesc.
Pana sa termin mesajul am facut si baitza.Asteptam lapticul ca il face tati. Sunt transpirata toata. E o caldura in casa..... avem caldura de la CET- adica sistem centralizat.Cred ca s-a imbatat centralistul...nici repartitotare nu am ...
Pe 21 cand implinim 4 luni ii dau si eu suc de morcovi.Pana atunci mai stau.Apoi suc de mar, apoi combinat, apoi supitza.
Pooh- am vazut poze frumoase...are baiatul tau niste ochi... va suci mintile fetelor.
Dau laptele si sar in cada ca nu mai rezist!
Pe maine!
lorelay_28 spune:
Buna fetelor,
am culcat zmeurica si am reusit sa intru sa vad ce mai faceti.
Bine ati venit Solike si Daniela.
Am vazut poze cu Olga. e o scumpa si are parut... si mie mi se parea ca Maya mea are parul lung
.
Blanca sa sti ca si la mine a fost un stres problema kgramelor. Mi se parea ca a luat putin in greutate, mai ales dupa ce mi-a zis dr ca nu e multumit de cat a pus pe ea, dar pana la urma m-am linistit cu gandul ca fiecare copil creste in ritmul lui. Si a mea este lungana si cu mai putine kg. Nu spun slabuta pt ca nu arata slaba ci are niste falcute... Are 63 cm si 5210g dezbracata la 2 luni jumatate. Timp de 2 sapt nu a pus nimic pe ea. Probabil si de antibioticul care l-a luat.
Noi azi am fost la plimbare de la ora 13 pana la ora 17. A fost destul de placut. Imi era dor de o plimbare cu caruciorul...
Ieri am fost in Felix la baie si a fost super. Maya a fost foarte cuminte.
Apropo, ce ziceti fetelor, este vreo problema daca o bag si pe Maya in apa? Este apa termala, piscina interioara...
Am o dilema... o prietena tot imi face observatie ca o las pe Maya sa doarma in camera ei singura. Imi tot spune ca ea nu ar avea curajul, etc, etc. Ca a citit ea ca e recomandat ca, copilul sa doarma cu parintii pana la un an. Ma face sa ma simt vinovata intr-un fel ca o las singurica. Dar Maya doarme foarte bine in camera ei si s-a obisnuit cu camera, cu patutul... Si daca e agitata se linistete mai bine daca o las singurica in camera ei. Credeti ca procedez gresit?
Va urez noapte!

Lorelay - mami de Maya (20.08.2009)
camera Mayei
Maya
LuisaTL spune:
Buna tuturor,
Noi suntem mai bine, sa zicem ca am scapat de raceala..pf...
Mi-a fost teama ce-i drept sa nu se agraveze povestea, dar am trecut si peste asta. Fetita cea mare a reinceput gradinita si sper sa nu mai imi aduca alti virusi acasa...of...
Si Sara mea urlaa pana la lacrimi, asa din senin. chiar nu stiu ce are. Nu mi-a mai facut crize din astea de cand o chinuiau rau colicii. Uneori ma-ntreb poate o doare ceva...nu mai stiu ma dispera.
Multumesc si eu fetelor pentru ce-au trimis legat de diversificare, sunt ff. utile. Desi am mai trecut prin asta parca am uitat efectiv etapele astea...
. Asteptam sa implinim 4 luni si ne punem pe treaba, desi as putea astepta pana la 6 luni. Mai vedem...n-as vrea sa ma aglomerez atunci.
Vorbeati de razatoare, eu am cumparat acum putin timp una de sticla f. interesanta, se-aduna frumos suculetul in ea. Eu n-am mai vazut, banuiesc ca asa sunt...Si eu tot de la un magazin de plastice, menaj am luat-o. Sper sa-mi fie de folos la inceput, chiar nu vreau sa bag storcatorul in functiune pt. cateva lingurite. Intr-adevar cea metalica oxideaza, nu sunt recomandate.