**Zmeurici de iulie-august 2009 (12)**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara_amira09 spune:

Lucialu- mersi de explicati dar cred ca sunt batuta in cap nu gasesc de unde sa activez PM. M-am logat, am intrat la editare profil, la mai multe optiuni si nu vad nicaieri.daca nu m-am uitat juma de ora... nu vaddd...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

pooh multumesc.
i-am mai dat formula la inceput, in prima luna. eu i-am dat humana. atunci il manca; bine erau cam cate 20-30 de ml atunci. dar acum vad ca deja nu il mai accepta. si oricum, nici biberonul nu-l mai vrea. insa cand are lapte de la mine molfaie tetina si pana la urma il bea. dar acum ne-a refuzat cu laptele praf. asta e. o sa-l tin dupa mine sau o sa am grija sa-i las lapte de la mine. cu toate ca e si cam dependent de tzitzi. mananca, se satura, dar daca nu are si tzatica in gura un pic nu se linisteste.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sara il ai activat. hai ca-ti trimit eu datele imediat.
Pogos al meu cat e de ciufut bnu bea suc de morcovi. as vrea eu sa-i dau, dar e simandicos tare. nici de bb nu l-a vrut.
Sanatate lui Tudor! si Edi tuseste putin, are muci, dar totul e in limite si nu luam nimic deocamdata.
Eumada bafat sa aveti azi, daca Eva nu e intr-o dispozitie prea buna.

De sambata iar am bebe cumintel, doarme mult, sta cuminte si se joaca si mai putin brate. Mi-e si frica sa-l laud...uite ca incepe sa scanceasca.

edit: Sara am trimis datele in PM.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siacob spune:

trecem dintr-o extrema in alta. Pana acum ma vaitam ca mananca copilul prea mult acum s-a facut fitoasa. Frateee...m-am chinuit o ora sa suga copilul 10 min. Acum se da la o parte, ma apuca de bl
uza si se ridica de la san, se arunca intr-o parte, ma impinge cu manutele...orice nu mai sa nu manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

giova sa stii ca nici Ana cu a baut suc de morcovi, de fapt nu a a vrut suc de nici un fel. a baut doar ceai de musetel cand era mica (atat accepta) si apoi doar apa. Acum de ceva vreme vrea si ea sa bea suc. ii pun mai multe fructe printre care si morcov, sta langa mine cand il fac si apoi o servesc intr-o canuta cu printese si cu pai. asa vrea cred ca bea asa de fason, nicidecum ca ii place.

sper tudor sa nu fie asa sclifosit cum a fost sora-sa. ea a fost asa tot timpul. si cu laptele si cu mancarea.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si de Tudor Petru (22.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Buna ziua, mamicute si zmeurici
Stiu ca ati auzit pana acum de atat de multe ori fraza: "va citesc tot timpul"... Ei bine, marturisesc si eu, citesc forumul aproape zilnic, sunt la curent cu noutatile, bucuriile, progresele si, cateodata, micile necazuri ale fiecareia dintre voi si ale minunilor voastre, inca din odisee. Am folosit de multe ori sfaturile voastre, chiar daca nu imi erau adresate si, dupa un an de cand am aflat ca sunt insarcinata (chiar maine se implineste), respectiv de citit zmeuricile, parca va cunosc personal.
Zmeurica mea se numeste Olga-Ioana, nascuta pe 25.07.2009, la 41s4z, nastere naturala cu epidurala la Spitalul Filantropia. La nastere a avut 3250 gr si 51 cm, iar la 3 luni si 10 zile (ultima masuratoare) este slabuta si lunga - 5700 gr si 64 cm. M-am regasit cu grijile mele privind greutatea in postarile Blancai, mai ales ca si Olguta se comporta asemanator la san, este cel mai interesata de papa in somn, noaptea. Mananca exlusiv san, iar pediatra este multumita de evolutia ei... numai eu nu. Ziua doarme foarte putin, iar de o saptamana, de cand a aflat cum sa se rostogolesca de pe spate pe burta, numai asta face chiar si in somn, trezindu-se maraita deoarece nu se poate intoarce in pozitia initiala.
In primul meu mesaj, hop si cu o intrebare. Olguta s-a nascut cu muuult par, iar acum, de cand cu agitatia rostogolirilor, este tot timpul transpirata la caput, mai ales la ceafa, unde pot sa-i prind chica intr-o codita chiar. As dori sa o tund. Ce metode cunosteti pentru un tuns cat de cat uniform, la un bebe agitat? Mi-e teama sa folosesc instrumente clasice pentru tuns.

Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Sara nu sh ce zici tu, ca vad eu ca ai reusit
Pogos sanatate Tudorasului!
Giova sanatate Edisorului!
Eumada noh hai ca nu mai are 2 si jumate,are 2 si 3 saptLas-o sa misune daca nu exista risc sa se loveasca.Pup moracanoasa
Siacob de ce nu o lasi pe grevista sa manifesteze?N-are otorizatie de la primarie?Urla ea cand i se face foame, sa fii convinsaEu as mai vrea sa ma lase,pana acum am tzatzait-suzetit de mi-a aplatizat sfarculmacar a fost cu folos!Doarme si fug sa clatesc hainutele, ca vb Giovei se deoachechecheZiua e ft grabita cu somnul 20 de minute sa nu piarda ceva,ca taica-sauTrebe dusi cu arcanul la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Solike bine ai revenit..tin minte cand iti trimeteam majoretele si o pupam pe Olguta, nascuta in aceeasi zi cu Eva mea .

Mda..noi suntem paranoicele desi eu am inceput sa ma mai linistesc, Eva are tot 64 cm acum la 3 luni juma si 5900 g..vad ca a inceput sa manance mai bine si sa ia in greutate. Nu ma mai agit...deocamdata .
Daca fata e vioaie, rade, se joaca...inseamna ca e bine.

Tot vorbeati de kk..a mea nu a facut ieri si nici azi pana acum juma' de ora..eram crispata (si cina nu ma agit ) dar cand am mirosit "aroma" din pempers am rasuflat usurata..frate..ce mai iti e si cu bebei astia...inainte miroseam numai parfumuri.

Ati iesit azi afara? Eu nu am indraznit..batea un vant si ma tem de virusi "zburatori" purtati pe aripile vantului

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eva doarme si eu ce fac??? citesc primele noastre capitole de la Odisee...imi e dor

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Solike spune:

Blanca, multumesc.

Stiu ca tu ai intrebat intr-un mesaj de kk verde. Pediatra mi-a explicat ca se justifica, cel putin in cazul meu, prin faptul ca eu iau pastile cu fier si acesta trece in lapte si coloreaza si kk al Olgutei.

Oana, mami de Olguta punkista (25.07.2009)

Bucuria mea Olguta
Botezul Olgutei
Asa a inceput viata cu Olguta

Mergi la inceput