Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

onitza si sunt de aceeasi parere cu cris.dogarel

29+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

onitza, nu e bine sa stai asa... mai ales ca ai si lesinat; vezi cum te mai simti si daca nu-ti revii, fetele au dreptate, vb cu un medic sa te faci bine repede!

mami de Marcu (04.02.2006) si 28+
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

buna "dimineata"!

m-am trezit la 7...si regret, am avut treburi de dimi si acum sunt moarta de somn...

maine e ziua mea, caci sunt si gabriela, iar luni zi de nastere.... lumea ma intreaba ce imi doresc de ziua mea...raspunsul meu e unul apatic..."nimic".

vreau doar liniste... ceva ce nu imi pot darui decat eu.

se pare ca am picat in melancolie, dar imi revin, promit!

33+ cu Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
Haine pui
poze burtica
ecografie 32 sapt 4D

Mergi la inceput

La multi ani Andre_lina si hai fuga fuga iesi din starea asta.
Uite special:

29+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

onitza si eu sunt de parere sa mergi sa vezi de ce ai lesinat......de anemie, sau de cadere de calciu, sau de ce......................
nu poti sta asa linistita...........nu
adik nu cred ca e ceva normal sa lesini...............
acuma, tu faci cum vrei, dar te sfatuim sa mergi la medic...................
ai grija de voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lia sa stii ca eu nu sunt prea obisnuita cu stres si munca, dar am fost si eu cu masina pana in oras, si am avut de rezolvat ceva chestii, am umblat destul de mult..........si mie mi se intarea burtica, dar statea asa vreo 3-40 de secunde si se relaxa, iar de durut nu m-a durut, doar era asa o senzatie neplacuta...........

simtem cum se intareste de jos, de pe la col, si pana suuuuuuuussssss la capatul uterului............
si am luat no-spa si de atunci nu am mai patit-o............

este zi cand mi se intareste de 2-3 ori, sunt zile si saptamani cand nu am nik..................

apoi nu stiu......sa ma impacientez, sau nu..........

ca am citit de contractii oare cum naiba se numesc...................ceva Hicks...........care pot aparea..........dar mai multe nu stiu despre el...............

fetele....apropo tre sa imi fac poze azi cu burtica, de 30 de saptamani...........apoi le pun acolo sa le vedeti si pe ele.........
oare a mai crescut?????????

eu stiu ca am burta mare..............ca toata lumea se mira de ea........si deja ma intreaba cand merg sa nasc...................

eu rad.si zic.....hohoooooooooooooooo la anu numai...............
si-apoi se uita lung la mine................zici ca ce am zis..............
:)

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

andre lina te rog sa nu fii trista...................

si ziua mea va fi in 12, dar eu sper sa nu fiu trista, ca am cel mai mare si frumos cadou, pe care o femeie si l-ar putea dori, aici in burtica, si de data asta sarbatorim ziua mea in 3..........asa ca nu am nici un motiv sa fiu trista.....................

iar de cumparat,..........ma intreba sotu si sora mea si mami ca ce vreau...........
eu am zis nimic.....tineti-va banii acolo bine, ori daca nu dati-mi mie ca ii pun io bie, si cand imi trebuie o sa ii folosesc.........
oricum mai avem de strnas pe card, sa fie acolo pt taxa de la nastere, mai trebe sa iau o gramada de chestii la bebe mic............
na banii trebuiesc oricum....in fiecare zi.............

apoi..............mie nu mai imi trebuie nik...............
acum bebe e pe primul loc, la el trebuie una alta..............

Poze
Bea 30+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Salutare la burtici mai mare sau mai mici !!!!

Eu am avut probleme cu netul si m-am lasat pagubasa, asa ca aseara nu am mai semnat condica la schimbul III... dar vad ca ati fost harnicutze si de cand m-am trezit am tot citit sa recuperez ...

Andre_lina ce inseamna asta ...auzi la ea ..melancolie ... pai trebuie party, nu tristete. Uite iti dau si eu reteta de bunadispozitie ....si ce shmechera e ea ...se sarbatoreste de 3 ori luna asta ... Gabriela ..ziua de nashtere ...Andreea ...niceeeeeeeeee...

Plateea
iti multumim muuult pentru cafeluta si tort .... ...si sa iti iasa toate analizele bine si sa iti revii cat mai repede ...

Mariucasara...ai o burtica tare frumushica , la fel si tu Vi4i ...

Sagetutza ...multumim mult pentru capitolul cel nou ...si ma bucur ca ai descarcat "Laugh and Learn ...", mie una mi s-a parut foarte interesant...nici eu nu l-am vazut tot o data, dar acum vreau sa il revad ca de 2 luni de cand l-am vazut am mai uitat.

Catalutza multumesc mult pentru sfatul dat, mai ales ca tu esti in domeniu si stii mai bine. Si eu ma gandisem tot asa ...taticul ratacitor va trebui sa demonstreze ca merita sa fie trecut acolo si ca nu ne va face surprize neplacute pe viitor asa ca mai intai si mai intai va trebui sa demonstreze ca e in stare sa o iubeasca pe bebelina neconditionat. Ma bucur ca ai terminat cu clientul si ca acum o sa ne poti vizita mai des, ti-am simtit lipsa...

Mai vroiam sa mai raspund, dar parca mi-a cazut ceva in cap ...am uitat de la mana pan' la gura ...

Va pup si sper ca azi sa numai am probleme cu netul si sa va vizitez mai des !!!

Elena, 27+
Poze concediu Thassos 2009
Burtica la 24 sapt
Burtica la 26 sapt
Lucrusoare bb

Mergi la inceput

bea doar o curiozitate ca am vazut ca si tu ai incheiat 30 de saptamani si m-am uitat pe prima pagina si am vazut ca tu esti inaintea mea cu menstruatia....cum calculezi? e mai lunga la tine perioada intre menstruatii? ma rog a fost?

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

elefantica ma gandeam eu ca tu ai fi cea cu filmuletzul dar am zis ca poate resesc stii si tu cu neuronul de gravidutza...
daaa super filmul... dar lung....

30+ Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Vi4i,
ce obicei la grecii astia...auzisem eu parca de ei ca tin la obiceiuri si ma gandeam cu admiratie ca ce frumos din partea lor...insa acum, chiar imi dau seama ca pastrarea traditiilor are si parti mai putin placute.
Intrebarea mea este: ce se intampla daca incalci traditia???

Dare to be different!

23

Mergi la inceput