*** Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (252)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Ana Ecaterina!!! Sa cresti mare, frumoasa, desteapta si sa ai parte de tot ce-i mai bun in viata!
Ripley, sa-ti traiasca cucuietele! Lasa ca si obrazniciile astea sunt semn de inteligenta si au farmecul lor.

Cu porcina: am trecut pe la doctora ieri. Dintr-un cabinet a iesit un doftor mascat ca pentru atac bacterian, avea masca enorma, cu filtre la nari si gura . Mi-am zis ca astea or fi noile directive. Apoi o vad pe doctora noastra, impreuna cu rezidenta si asistenta, erau lejere, se uitau in gatul copiilor fara nici o masca... Chestie de atitudine, pana la urma .
Si pe usa fostei gradinite (de unde ne-au trimis aiurea in 2 randuri dupa aviz de la medic, caci "are ceva in gat") e afis ca nu-i primeste cu muci, tuse SAU febra. Daca e muci sau tuse CU febra, inteleg si sunt perfect de acord, altfel are dreptate Lavi, prea ne panicam din orice.

Azi am inceput gradinita noua - cea de 4 ore. Educatoarea e super-sufletista, atmosfera frumoasa... Sper sa crestem mari aici.

Mandy, multa putere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Ripley important este ca ai O PRIETENA langa tine, nu-ti trebuie o suta.Criza nu tine un secol, o sa fiti din nou pe val, fara fatarnici langa voi.
Ana-Ecaterina LA multi ani!

La David in grupa sunt maxim 10 in fiecare zi, se roaga educatoarea de el in fiecare zi sa doarma depranz acolo.

Corap traim periculos si ne plimbam cu metroul?

Mandy te inteleg,Sorin e taur, dar tot inchis in el era.Fii tu puternica, ai grija sa manance ,povesteste-i lucruri amuzante legate de Kristi.Ptr. cateva minute se va relaxa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

TOT EU.
Noki sa-ti traiasca bufnita cuminte!M-am trezit si eu acum cand s-au despachetat toate jucariile.Sau ai ascuns iar din ele?
Noi stam pe langa locul de joaca unde ati petrecut, mergem destul de des acolo.
Ce ziceti-petrecerea e bine sa o faci intr-un loc cunoscut de copil sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani , Ana!

Poate ati citit, dar mie imi place:

Am īnvatat unele lucruri īn viata pe care vi le īmpartasesc si voua !
Am īnvatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca. Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul… depinde de ceilalti.
Am īnvatat ca oricāt mi-ar pasa mie, altora s-ar putea sa nu le pese.
Am īnvatat ca dureaza ani sa cāstigi īncrederea si ca doar īn cāteva secunde poti sa o pierzi.
Am īnvatat ca nu conteaza CE ai īn viata CI PE CINE AI.
Am īnvatat ca nu trebiue sa sa te compari cu ceea ce pot altii sa faca mai bine, ci conteaza ceea ce poti sa faci tu.
Am īnvatat ca oricum ai taia, orice lucru are doua fete.
Am īnvatat ca trebiue sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde; s-ar putea sa fie ultima oara cānd īi vezi.

Am īnvatat ca poti continua īnca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti.
Am īnvatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cānd trebuie, indiferent de consecinte.
Am īnvatat ca sunt oameni care te iubesc, dar nu stiu s-o arate.
Am īnvatat ca atunci cānd sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat, dar nu am dreptul sa fiu si rau.
Am īnvatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta. Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata. Am īnvatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, nu īnseamna ca nu te iubeste din tot sufletul. Am īnvatat ca indiferent cāt de bun iti este un prieten oricum te va rani din cānd īn cānd, iar tu trebiue sa-l ierti pentru asta.
Am īnvatat ca nu este īntotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii ; cāteodata trebuie sa īnveti sa te ierti pe tine īnsuti. Am īnvatat ca indiferent cāt de mult suferi, lumea nu se va opri īn loc pentru durerea ta.

Am īnvatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea, dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii. Am īnvatat ca daca doi oameni se cearta, nu īnseamna ca nu se iubesc. a350;i nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc. Am īnvatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc si nu faptele sale.

Am īnvatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit.
Am īnvatat ca indiferent de consecinte cei care sunt cinstiti cu ei īnsisi ajung departe īn viata.

Am īnvatat ca viata īti poate fi schimbata īn cāteva ore de catre oameni care nici nu te cunosc.

Am īnvatat ca si atunci cānd crezi ca nu mai ai nimic de dat, cānd te striga un prieten vei putea gasi puterea de a-l ajuta.
Am īnvatat ca scrisul ca si vorbitul, pot linisti durerile sufletesti.

Am īnvatat ca oamenii la care tii cel mai mult īti sunt luati prea repede…

Am īnvatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie īntre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile.

Am īnvatat sa iubesc ca sa pot sa fiu iubit.

--------------------------------------------------------------

Pe flavi am dus=o azi la gradi dupa acordul doctoritei de la urgenta, desi se mai vedea infectie in gat.este de 5 zile pe antibiotic.ne-a intrebat la gradi daca a fost racita si daca avem adev de la med de fam.ei nu folosesc masti.

coralia, andrei ar manca orice,e mare mancacios.ii dau fructe , o parte blenderuite, legume fierte, piept de pui, galbenus de ou etc. dar prefera titi.oricum, e mare diferenta intre el si flavi la capitolul asta.

aseara flavi a scris MAMA si TATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, ANA! fetita frumoasa si delicata, sa fii fericita si ascultatoare, sa nu o inveti pe Iris chiar toate trucurile tale...DELIA, multa fericire alaturi de ai tai!

maxima sanatate tuturor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, pai n-auzi bre, ca nu a tusit deloc! sunt inventiile asistentei. nici la dr. nu, nici acum acasa... de unde o fi scos-o! dr. ne-a dat pastile de supt ca e iritat in gat. o fi avut gatul uscat, a tusit putin sau poate s-a inecat cu ceva. si-mi insista ca tuseste "rau:. pai sa nu ma apuce?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

La Multi ani Ana de Ripley! Un munte de flori si toate gandurile noastre bune!

Mandy, of ce nasoala situatia, sanatate si putere multa si de la noi!

Missa e invitata la o aniversare cu tema " pirati", foarte frumoasa invitatia facuta de parinti, pe o hartie arsa pe la colturi si rulata intr- sticla mica de Coca cola. Missa foarte incantata pana cand afla ca trebuie sa se degizeze in pirat....ei asta nu, ea o sa fie Alba ca zapada si gata .
De ziua ei pregatesc o petrecere cu degizari, missa tot alba ca zapada vrea....anul trecut acelasi costum l-a avut....cred ca si la anu!

Revenind la vaccinul contra gripei porcine, la voi cum e, sunt pesoane care il fac? In ce proportie, la scoli ce va sfatuiesc? Eu nu stiu ce sa cred, nimeni nu e clar deloc, si din 25 nov se propune si la scoala franceza, insa ramane optional.

Anda chiar ca fac multe activitati la gradi lui Nic, si complexe, insa atata timp cat se adapteaza la ritmul fiecarui copil e perfect.
Miss azi a studiat " silabele" si ne-a zapacit cu batutul din palme pt fiecare silaba. Am avut onoarea sa aflam cate silabe are numele fiecarui copil din clasa missei (28).
Apropo de chemat parintii la scoala: regula aici e doar cand copilul are febra peste 38.5 se anunta parintii. Pt orice altceva nu au voie sa te cheme. Iti pot spune eventual la sfarsitul zilei cand vii sa il iei ca a tusit, sau a fost obosit, sau mei retras, etc.

Catutza cum mai esti, a trecut raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La multi ani, Ana!

La multi ani celor care si-au serbat ziua numelui duminica.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Alinush, cu vaccinul situatia e asa: exista vaccin de la inst. Cantacuzino, dar e testat doar pentru adulti. Pentru copii vor importa ceva doze. De-abia s-a lansat primul lot pentru adulti, pot beneficia de el cei din linia de foc. Deci deocamdata si sa vrei si tot nu-l poti face.

Interesante petrecerile cu tematica de la voi . In orice poveste cu pirati exista si printese, asa ca e loc si de Alba ca zapada .

Si ce relaxata e politica de sanatate din scolile voastre! Incep sa ma conving ca suntem noi muuult prea panicosi si ipohondri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hop si eu on topic cu gradinitele si bolile.

Duminica seara le-am adus pe fete de la Alba. Luni la 8.15 se inchide poarta gradinitei, deci, normal, a dus-o Virgil pe Nati fara aviz urmand sa faca rost de el dupa amiaza de la drita de familie.
Asistenta:
-Cum? Fara aviz? Si parca e cam calda!
Nati:
-Asa sunt eu, mai calduta.

Alinus tot e bine, amortizati costumul
Chiar am vorbit cu educatoarea, a zis ca si ei incep usor-usor silabele tot prin batut din palme, deocamdata la cuvinte foarte simple.

Maria eu va tin pumnii cu noua gradi!

Mergi la inceput