*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1AN! LMA! (85)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Cunoastem... cunoastem ... ba mai nou, daca o iau in brate s-o mut dintr-un loc in altu' da si din picioare pe langa urlete. Ahhh... si de vreo 3 zile urla cu simt de raspundere in ... baie. N-a mai facut-o de pe la vreo 2-3 luni. Ce-o fi apucat-o nu-mi explic.

Citat:
citat din mesajul lui alra

ba nene, copiii la astia ai vostrii merge distrasu atentiei?
la laura de la 2 ani nu a mers nici o forma de distras, cand i se punea nebunii pe ceva urla pana se inrosea. vestea "buna" e ca si nicoala pare ca ii calca pe urme: cand ii scoti stickerele sora-sii din gura sau ii iei creioanele colorate pe care le mesteca constiincios, urla tataaa, poti sa ii dai tu si mama zornaitorii ca nu o impresioneaza.

Mami de Teodora (1.12.2008) si Bogdan (24.05.1995)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

acum 45 de minute david a citit revista mami din scoarta in scoarta!!!

Imi place puiul ... perseverent ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Fetelor, cum faceti orezul cu lapte pt. bebei, puneti zahar?

I-am mai pus si zahar (1 lingurita la 200ml) mai ales daca il fac cu lapte obisnuit (eu am folosit cedra de la napolact).

Mergi la inceput

Miky-ea, acum am vazut ca tu "cresti" impreuna cu Bianca. La multi ani, cu multa sanatate, impliniri si bucurii! .

Mamiseli, Spiridus, La multi ani, sanatate si implinirea tuturor dorintelor!

Edit ca mai uitasem pe cineva . M-am incurcat in atatea sarbatorite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Monicus, e o scumpa ana cum incaearca ea sa-l fenteze pe tati ca sa ajunga la castane. printesa mica.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici mamicute dragi!
Multumim pentru aprecierile la adresa puiutilor!
Astazi a fost o zi superba! Am plecat la plimbare pe la 11 fara ceva si m-am intors cu ei dupa 14:30. Luca a facut nani la aer 2 ore, timp in care l-am plimbat in carut cu David pe langa mine cu trotineta. Apoi ne-am intors cu totii in parcul din fata blocului si ne-am jucat cu multitudinea de frunze colorate. E o feerie afara, miroase frumos, te ametesc nuantele de ruginiu, aerul e cald si placut...a fost o dupa-amiaza minunata.
Acum imi fac de cap : Luca a mai tras putin pe dreapta, David finalizeaza niste teme (l-am lasat sa le faca cum a dorit el vacanta asta) si eu papa niste placinta cu dovleac, cumparata de la patiserie...ca din pacate nu reusesc sa mai fac si dulciuri...apropo ca tot intreba Alra ce mananc . Mananc eu, da' in zadar..dar macar profit si mananc ce-mi doreste inimioara si cand doresc. Pofticioasa sunt, nevoie mare..asa ca vai de bugetul nostru mereu.

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Otilia felicitari pentru primii pasi ai Elisei! Cum e la servici? S-a obisnuit sotul tau singurel?
Monicus pupam dulce plimbareata pe sub castani!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Alra legat de distrasul atentiei, la noi inca merge 99% din timp. Sper sa-l tina cat mai mult. E mult mai linistit ca fire decat David. Cu el am experimentat crize incepand cu 8 luni jumate si s-au finalizat dupa 4 ani. Luca inca n-a facut nici una. Mai are momente cand e necajit si el ca i-ai luat ceva din mana sau l-ai luat dintr-un loc anume, dar n-a facut crize, a plans linistit si scurt, putand fi consolat usor.
Clar tine de firea fiecaruia, nu are nici o legatura cu educatia. Cel putin eu, fac aceleasi lucruri pe care le-am facut si cu David, pentru ca uitandu-ma in urma, consider ca ceea ce am facut cu el a fost bine, in mare, si n-as avea ce schimba.

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Azi am avut o zi horror! .
Iubi plecat la carrefour sa-mi ia cele necesare pt prajitura. Singura cu Raphael, i-am dat sa pape piure de mar cu para, papa bine, mai avea vreo 30 gr pana termina, cand a inceput sa verse , muuuult si nu in jet, ci tot venea asa randuri-randuri si era piureul asa cum il papase, gros. Si nu mai putea sa respire, se inrosise la fata, disperata dar miscandu-ma foarte repede (desi mie mi s-a parut o vesnicie) i-am desfacut centurile de la scaunul de masa, bate-l pe spate, a mai varsat un pic, dar tot nu dadea semne ca respira, l-am ciupit tare de picior sa planga...si a plans (si eu cu el) dar un plans diferit, gen : mami ce-mi faci? il speriasem si pe el.
Vine si iubi de la supermarket : in loc de coca mi-a cumparat foietaj de pateuri, in loc de lapte de cocos mi-a cumparat nuca de cocos rasa ca lapte nu a gasit si de altfel nici amidon. S-a dus naibii prajitura mea de azi.
Acum pe seara Raphael era in picioare sprijinit cu spatele de canapea si tot agita un balon pe care il avea in mana. Il vad ca se zbantuie disperat cu balonul, dar pana sa ajung la el, nu stiu cum s-a rasucit de-a cazut pe spate cu capul de gresie. Plansete iar! A mai cazut el pe spate, dar isi tinea capul fara sa se loveasca.
Si dupa asa evenimente, plus faptul ca m-am culcat la 2 noaptea si trezit devreme, ma doare capul.
Amalia ma bucur pt voi ca ati avut o zi frumoasa

Ah! Si cand e vorba de facut crize....al meu dezvolta din ce in ce mai mult plansul in hohote(izbucneste in plans fara sa respire timp de cateva secunde). Ma obisnuise cu acest plans inca de la 7 luni, dupa care pe la 9 luni a inceput sa-s tina si mai mult respiratia cam 10 secunde!!! iar de vreo 3 zile deja a intrecut orice masura, i se invinetesc buzele si fata in ce hal plange. Si din nimicuri! ba ca ii iau ceva din mana, ba ca ii schimb directia de mers, nimicuri d-astea atat de esentiale pt el . EDIT = si chiar daca ii dau inapoi ce i-am luat din manuta, nu mai vrea sa ia si tot nu se opreste din plans.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR!!!

DAVID VA TRIMITE MULTI PUPICI (EL DA PUPICI).

NOI AM FOST AZI AFARA IN PARC....AM PRIVIT RATUSTELE,LE-AM HRANIT, APOI NE-AM PLIMBAT DE MANA PE ALEE, FARA MANA DAR NUMAI CAND A AVUT EL CHEF, APOI AM FOST LA LEAGANE, BALANSOAR...

A FOST SUPER AFARA!!!

IZA.....STIU PLANSUL ALA DE BAGA IN SPERIETI!!!!
BRAVO TIE CA TI-AM PASTRAT CALMUL!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID & DAMIAN LA PRIMA PETRECERE CU COPII

David-Andrei
BOTEZ
Povestea nasterii

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput