Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (240)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

La multi ani Sarbatoritilor de astazi!
Multumim pt urari. Ma grabesc sa ajung la o aniversare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Gugu felicitari pt baietel! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

Salut si pup zuzele!

N am mai avut timp sa intru de niciun fel. Nu sunt la curent cu ce se mai intampla.
Vrea cineva o pereche de ghetute imblanite nr 24? i am cumparat lui calin, le a probat, i au placut, dar dupa ce am ajuns acasa nu a mai fost chip sa i le pun in picioare. are preferinta pentru niste cizme si numai pe alea le poarta.

Am dat 110 lei si le dau cu 60.
Cine le vrea sa ma contacteze, 0723201018.

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

gugushtiuc felicitari pentru baietel , sa-ti traiasca , sa fie sanatos si sa va bucurati de el toata viata
Dumnezeu s-o odihneasca pe bunica sotului

La multi ani tuturor clopoteilor care isi serbeaza ziua de nume , sa fiti sanatosi si cuminti

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril .sa fiti sanatosi , fericiti alaturi de cei dragi voua .

Va pupam pe toti si va dorim numai bine .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sf.Mihail si Gavril!Cu ocazia asta va dou o felie de tortsi o

Gugu sa-ti traiasca flacaul!sa fiti sanatosi toti 4!

Eladeea darcina usoara si la temen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril! Multa sanatate, noroc si fericire in viata!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gugule sa-ti traiasca micutul Alex! E frumusel si pare mare (de fapt a fost marisor la nastere); abia astept sa aflam cum se poarta proaspatul mai mare fratior cu noul venit in familie

La multi ani fericiti tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Arhanghelilor Mihail si Gavril

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,

eu astept, asa cum m-am obisnuit deja, rasaritul si apoi sa se faca 12 sa trag pe dreapta langa gaza, daca nu ma dezmeticesc pana atunci.

Gugushtiuc,
felicitari pentru al doilea flacau. Am vazut si eu pozele si Alex e un scump.

Mai sunt Mihai/Mihaele, Gavril/Gabriele care se serbeaza si azi?
La multi ani!

Merg la cafea..mai vrea cineva?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Eu v-am mai zis ca nu-mi sta gandul decat la cadouri?????

Dar tot n-am idei. Pt gaza ma gandesc tot mai mult ca unul din cadouri sa fie un "toilett trainer" Are cineva? Recomandari?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaa !!!!
Multam de cafeluta ceska

cu intaziere...
LA MULTI ANI CU SANATATE tuturor celor care si-au serbat ieri onomastica !!!!

A trecut week-end-ul asa de repede si ma simt asa de obosita acum... S-a trezit eleni la 4.40 dimineata sa bea lapte si nu am mai adormit pentru ca visam la acel moment asa de urat ca este cutremur ca mi-a fost frica sa nu visez in continuare
Am facut vineri seara prajitura de la elle( din nou cu multumiri!) cu crema de lamaie delicioasa!!! Si asa de usor de facut... Dar m-am hotarat sa nu mai fac caci ma fac cat dulapul A mancat si barbatul cateva bucatele si restul tavii am halit-o eu pana duminica...
Un lapte de pasare voi mai face zilele astea pe care il voi manca tot eu singurica pentru ca nu mai place la nimeni si ma opresc pana la craciun.
I-am luat lui eleni imunice de la farmacie sa vedem daca este mai eficient decat septilinul acela pe care i l-am dat pana acum...

Lala, ce lucruri frumoase iti ies tie... Dar "modelul" este de milioane Are o figura atat de deosebita... este tare frumos cu pletele acelea ale lui si fetisoara dulce

Natalia, ce ma bucur ca ai "aparut" si ne povestesti de fete... Scumpele de ele !!! ce m-am amuzat citind cuvintele spuse de stefi... De la ce vine "fefi tuciu" ?
Ce norocoasa esti cu ana ca ii place la gradi... pentru mine dimineata este un cosmar cu doi copii care plang amandoi ca nu vor sa mearga la cresa/ gradinita... Ba chiar as putea spune ca ala mare plange mai mult si mai tare decat cea mica
Ce ma fac eu cu el la anul cand va trebui sa mearga la scoala ???
astept cu interes si nerabdare fotografii recente cu printesele tale !!!!

stancutule.... offffffffffffff, mi-a stat inima in loc pentru cateva secunde timp in care citeam cum ai descris-o pe micuta sofia in tunelul acela... ma doare rau sa citesc prin ce treceti.. ma doare rau cu atat mai mult cu cat va cunosc si o cunosc pe micuta sofia ata de frumoasa, de scunmpa, de delicata... nu-i drept ca se intampla asa ceva
si te admir atat de mult pentru puterea pe care o ai... pentru cum iei lucrurile cu calm... eu cred ca m-as fi vaitat si lamentat...
Sa dea Domnul ca lucrurile sa iasa asa cumva doriti voi si acel profesor strain sa o opereze pe sofiuta cat mai repede!!!!
Provblema cu legume/fructe o am si eu cu dimitrakis... ba mai mult,...el nu le mananca nici gatite mananca sora-sa si pentru el
ai incercat sa-i ii faci suc ? nu bea nici suc ? asa este fetita sora-mii... sa nu vada nimic in biberon/cana in afara de lapte sau apa...

Alinat, OFFF greu este sa stai la mana muncitorilor care cred ca prin definitie sunt neseriosi... ca sa nu mai spun ce caruta de bani iau pentru o lucrare cat de mica...
priveste si tu partea buna...ca lucrezi la casa ta si sigur vei termina odata cum iti mai este cu naveta ?
mai povesteste-ne despre vorbareata de stfania!

Ele, pentru apreceieri. ar trebui sa mai pun pe web si altele mai noi dar nu am timp deloc de calculator acasa... Abia reusesc sa le descarc...
nunta aceea a fost de vis... am fost la palatul snagov intr-un decor de vis... cel mai mult mi-a placut faptul ca - fara exagerare - cred ca aveau peste 1000 de fire de tradafiri de toate felurile atat in restaurant cat si afara pe terase... super super lux... nu mai vorbesc de meniu, de muzica... de mare clasa...
singura problema a fost faptul ca rochia mea era intradevar frumoasa dar avea trena eu si mireasa ce stateam permanent cu poalele ridicate intr-o mana

Eliza
Doamne cat de frumoasa este emma ta... si ce bine ii statea in costumasul acela...

Raly, si eu multumesc pentru ideile pe care mi le-ai dat citind meniul lui tommy!!! I-am facut sambata chiflelute de pui la gratar si nu a mancat !!! cred ca tocmai ca erau mai tari... super idee cu painica inmuiata in lapte si cu legume.. eu i-am pus numai ceapa pana acum... si ea este fan de ardei/dovlcei umpluti cu carnita de vita... conopida nu i-am dat pana acum cacui eu am facut o urticarie urata rau cand aveam aceeasi varsta de la conopida... mi-e teama sa nu-mi semene ... dar cred ca merge sa-i fac sufleu de brocoli ...

roli, si eleni a mea este mare fan struguri ( spalati sau nespalati) am sters si eu cu servetele umede boabele de la un strugure intreg pret de 30 de minute de la piata pana acasa...

Gugule, felicitari !!! sa-ti traiasca baietii, sa va bucurati de ei!!!! las-o in colo de depresie ca nu mai ai timp de ea cu doi nazdravani in casa !!!
am vazut si fotografiile... cefrumos este si ce mic pare... ce repede uit cum este sa ai bebe mic...

Anca, wow... 24 poarta puiul tau ??? A mea cam 21-22.... eu ce sa zic ca are una pereche gete frumoase de piele interior/exterior de la melania si una pereche cizmulite rosii ca de scufita rosie si ea numai in adidasi vrea sa se incalte ce ma fac eu la iarna daca nu o pot convinge sa ia ghetute/cizmulite in picioare ???!!!

despre joculete... si eleni a descoperit de ceva timp jocul cu papusi.. a fost amuzat vineri ca m-am dus sa o verific ce face ca prea era liniste si ea era in camera lui dmitrakis cu 3 papusi intinse pe pat. erau dezbracate, manjite la fund cu crema ei de popou cu oxid de zinc si ea statea cu termometru bagat in funduletul uneia dintre papusi. m-am speriat putin ca era termometru d'ala calsic cu mercur si mi-am imaginat ce se intampla daca il spargea... l-a luat smechera din sertarul in care tin eu cremutele de fund/ termometru/ apa de mare si alte chestii pe care le folosesc des si ma bazam pe faptul ca acel sertar se deschide foarte greu... i-au zburat rulmentii si eu trag cu putere sa-l deschid... speram ca ea nu poate ! am sperat degeaba

gataaaa placinta

roxanici.... incep sa cred ca fugi de mine... ca nu apari pe aici decat cand nu sunt eu pe faza... unde esti ? ce face buburuza???

alinush, si tu la fel...? unde esti? ce-ti fac copiii ???

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

toamna2009

Mergi la inceput