Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Azi i-am facut manechinului o felicitare si cum imi este tare draga si nu l-ati mai vazut demult ( unele dintre voi ca altele sunt satule dupa blog Pupam bulgarasii ![]() O zi excelenta ! Lala. |
Lala felicitari pt creatii
...ti-am admirat si manechinul tau frumusel foc

mai mult decat greutatea, cred ca conteaza sa fie sanatosi,fericiti si plin de viata ...
o zi frumoasa va doresc!

eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Deci sa inteleg ca suntem la categoria grea Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
foarte grea...
si Ceci are mai mult decat Eric...
ce la faci mai copiilor de mananca asa??acuma vad ca si Anca te-a intrebat...si nu apucasem sa citesc intrebarea ei...
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui slimatei plimbarete fete..n-am ce spune.. sa aveti timp frumos! cu mare placre pt capitol...am modificat si listuta cu sarbatoritii lunii..am pus si decembrie ca pe noiembrie sunt doar doua sarbatorite..sper sa nu fi omis ceva..sau pe cineva |
heeeeeeeeeii...pai pe Eric unde mi l-ai lasat???

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui slimatei
Lala felicitari pt creatii ...ti-am admirat si manechinul tau frumusel foc ![]() ![]() mai mult decat greutatea, cred ca conteaza sa fie sanatosi,fericiti si plin de viata ... o zi frumoasa va doresc! ![]() |
l-am admirat pe manechin...sau sa zic papusica?
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
slimatei spune:
andreea ..scuze, nu stiu la ce te referi..
era o gluma?
pai, copilasii nu-s pusi in prim plan![]()
listutza cu sarbatoritii era pt mamici si avem printre noi o noua sarbatorita mica..care nu e bulgaras, dar tot de noi tine![]()
![]()
abia astept sa se inmulteasca si listutza asta[majorete]
oricum mai merge modificata un pic listutza ...
Victo spune:
salut.
noi o luam de la capat cu tusea si mucii..incep iarasi cu aerosoli, data trecuta am scapat fara alte medicamente. o sa cumpar azi si sinupret si pulmex baby, doara doara..
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
La multi ani Maria Sofia, Kara si Iustin !!
Stefania, ce lista frumoasa si completa !
Victo, of, asa repede? Cand ati reinceput gradinita? Si noi teoretic luni ar trebui sa mergem. Mi-e groaza !!

Eu am avut laringta, abia ma auzeam vorbind, cel mai greu a fost ca abia puteam sa-i citesc Mariei seara, iar asta ma termina. Azi am fost la cursul de pictura, apoi am coborat sa iau ceva si de fiecare data cand bateam la usa trebuia sa cant "trei iezi cucuieti..." ca sa mi se deschida. ("mami, canta trei iezi")
Si astea le-am facut la atelier: http://picasaweb.google.com/mihaela.buciu/Nov09# Eu personal sunt incantata, as vrea sa nu se mai termine cursul asta. :(( E ceva ce fac doar pentru mine, nu ma deranjeaza nimeni, uit si sa respir atunci.
Mai ramane sa gasesc o floare buna pentru ghiveciul asta. Ceva idei ? Nu ma pricep deloc la flori, stiu doar ca vreau sa-l tin in casa.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Victo spune:
alina, 5 zile a mers la gradi, iar vineri dimineata deja sotul zice ca avea muci. eu joi nu observasem. de ieri seara tuseste.sa speram ca formele vor fi din ce in ce mai usoare. l-am dat in seara asta cu pulmex pe pieptut si spate..iar de la 9 de cd s-a culcat pana acum n-a tusit decat de 2 ori.are o tuse seaca.
aa.si i-am pus si vybrocil, in speranta ca nu se vor aduna mucii asa de repede..
ce sa mai zic. asta e cursul pt noi. o sapt bine, una bolnav, una in recuperare.
cat de cat raceala trecuta am trecut-o numai cu aerosoli (bine, si aici am fol medicamente, dar macar nu au ajuns in stomac).
in seara asta ii facusem un ceai de macese cu miere..el se tot stramba ca nu vrea. dupa ce i-am explicat ca e bun, ca are vitamine si ca/l ajuta sa nu mai tuseasca, l-a baut pe tot :):)el, care nu le are cu lichidele.
eu am sperat ca va merge 2 sapt pana sa incepem iarasi. n-a fost sa fie.
v-ati dotat cu aparat pt aerosoli?:)
stiu ca ti-e groaza, dar trebuie sa fii increzatoare. sa speram ca data viitoare Maria nu va mai face febra, si atunci, probabil nici nu va mai fi caz de antibiotice. pentru tuse simpla si muci, aerosolii vad ca au functionat. un picut mai greu, nu asa in 2 zile ca dupa antibiotic, dar au trecut de tot, intr-un final.
acum i-am facut si sirop din ala de ridiche neagra, apelez dupa cum vezi la toate felurile de leacuri.
tot intentionez sa il vaccinez cu prevenar, dar nu il prind sanatos.poate in vacanta de iarna sa avem sanse.
ma duc la nani, noapte buna!
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
Vasari spune:
Victo, nu am cumparat inca aparat de aerosoli, dar sunt constienta ca in curand va trebui sa iau, nu cred ca e departe prima raceala. Ea face febra imediat, si febra mare, peste 39. :(
Va dorim multa sanatate ! Si noi suntem la fel cu vaccinul. Parca am tenteaza mai tare pneumo23. Asta e mai mult orientat catre pneumonii, pe cand prevenarul spre otite din ce am inteles eu. Pana acolo mai e, nic noi nu stim cand reusim sa-l facem.
Noapte buna !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

-ua
17.10.2007 si