Bulgarasi si globulete de nov-dec 07 (201)-2 ANI!!
Raspunsuri - Pagina 20
ellis spune:
Ellis, m-am bucurat sa citesc despre apetitul Alessiei, dar m-am bucurat si pentru gaini. :))
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
[/quote]
mey, apetitul Alessiei la bunici, ca acolo a mancat orice, si numai singura, nu ne lasa sa o ajutam...tipa "Aesssia", acum 'a uitat' sa manance; dar isi va reveni maine la gradi...sper![]()
dany26 spune:
buna seara mamici![]()
vasari, eladea ellis, MULTUMIM PT URARI!
FELICITARI PROASPETELOR GRAVIDUTZE!
MULTA FERICIRE ALATURI DE PARINTI, SANATATE SI NOROC IN VIATA TUTUROR BULGARASILOR SI GLOBULETELOR CE IMPLINESC / AU IMPLINIT DOI ANISORI!!!!!!
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 buna seara mamici vasari, eladea ellis, MULTUMIM PT URARI! FELICITARI PROASPETELOR GRAVIDUTZE! MULTA FERICIRE ALATURI DE PARINTI, SANATATE SI NOROC IN VIATA TUTUROR BULGARASILOR SI GLOBULETELOR CE IMPLINESC / AU IMPLINIT DOI ANISORI!!!!!! www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |

cum ati sarbatorit?
geo_ionita spune:
Salutare, salutare!
LA MULTI ANI, mult noroc si multa sanatate si din partea nostra tuturor bulgarasilor care si-au serbat ziua pana la aceasta data
Nu imi vine sa cred ca au trecut 2 ani...parca ieri cautam cadou pentru un anisor, acum cautam pentru cei 2 anisori pe care Bianca ii va face pe 25 decembrie. Nici noi nu avem nicio idee...Ma gandeam ca unul din cadouri sa fie o papusa Fifi, pentru ca la un moment dat cand ma uitam la pozele cu Iasmina, intr-una din poze era cu o papusica i brate si fi'mea a zis tare "PIPI!!!!" Si ma gandesc ca o sa fie incantata...acum nu stiu daca se va juca mai mult de 20 de minute cu ea, ca api sa stea in cosul cu celelalte jucarii. Dra poate mai aflu de la voi ce cadouri le faceti sau ce au mai primit si au fost incantati.
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
ancadragoman spune:
Neata
Stef am vazut pozele cu broscuta mica,ma dar ce s-a inaltat nu?![]()
Sheri daca ragai se cere neaparat medical
Pussi pai daca iei AC cand vine baiatul?
Anco s-au gandit la tin e aia cu puzelul ca poate ai timp liber si te plictisesti
La multi ani pentru toti bulgarasii sarbatoriti zilele astea!!!!!
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
pussi spune:
Sofia de Mihuta LA MULTI ANI FERICITI!!!!!
ellis imi pare rau pt. sora ta! important e sa ramana optimista! O sa vina si bb!
ancutaD eu am asteptat baiatul 2 ani
, abia de luna trecuta am inceput Ac... voi lua un an dupa care fac o pauza de 1-2 luni de incercari si poate poate. De Fiv nu am nervi, o apreciez pe sheri ca a avut puterea s-o ia de la capat!
bianca asteptam poze si vesti despre cadourile care au incantat-o pe Ana!
stefania Ti-am vazut Dom'soara! Mare si frumoasa!
BB chiar te-ai suparat???
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi lasa ca vin si baieti nostri odata si odata.
Acum la cat e de nebuna Sheri precis face baiat ca a facut ea o schema daia celebra![]()
Ma am citit eu bine ca o puneti de intalneala si vine si Olteanca?
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
pussi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pussi lasa ca vin si baieti nostri odata si odata. Acum la cat e de nebuna Sheri precis face baiat ca a facut ea o schema daia celebra Ma am citit eu bine ca o puneti de intalneala si vine si Olteanca? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
pe mine nu m-a chemat nimeni
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
pai nici pe mine dar parca asaa am surprins eu o discutie![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai nici pe mine dar parca asaa am surprins eu o discutie anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
Undeee... cine ...cand???
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !