Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Cata agitatie pe- aici! Bravo!

O cafeluta vesela si de la mine:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:1arYIBautr6smM:http://www.telesono.it/blogandgo/gennaio2004/cappuccino2.jpg

Sa aveti o saptamana minunata!

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Nico revin mai tarziu. F faina cafeluta,ma gandesc ca e delicioasa.

Galli,sare scaunul sub mine de cate ori ascult Voltajendorfine multe se produc..sunt o sentimentala incurabila,recunosc!

Revin mai tarziu,pup trupa.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

ada, mie imi place voltaj de cand ma stiu

pt tiramisu,; pls:help!!!!
daca nu am mascarpone??? cu ce se poate inlocui?????

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata fete cucuiete,
Nico, e splendid ca esti acasa si ca te simti bine.
E si mai splendid ca ai o trompita buna si deci poti trece cat mai repede la treaba.
Multa sanatate si te cu drag.
Ada, misto ca ne bagi adrenalina de dimineata..
Gali, neata sefa, ce faci? Cum te apropii de frumoasa-ti varsta? io am vcazut un pic in butoi, dar am avut grija sa petrec intr-un loc romantic ...si am depasit momentul....
Mayan, pentru ca in Israel casatoriile nu sunt posibile daca ambii parteneri nu sunt evrei ( deoarece casatoria este in fata rabinului doar...si deci religioasa ) si aici cuplurile cauta alternativa afara...
Sunt si cupluri care nu vor sa se casatoreasca religios chiar daca ambii sunt evrei, pentru ca traditia nuntii la evrei ( ca si la arabi daca nu ma insel ), pune in inferioritate femeia ( practic ea este cumparata in mod simbolic de barbat si deci ea devine proprietatea sotului ).
Multe cupluri considera unfair acest lucru deci cauta in alte tari sa se casatoreasca si vin cu actele oficiate acolo si trec doar pe la Evidenta pop si-si schimba statutul...
Oricum , tarile de destinatie cele mai frecvente ( inafara de romanica) sunt...Cipru, Cehoslovacia ( praga), Bulgaria...Uruguai.....
Stiu ca toate actaraia tradusa si toate formalitatile + 3 zile la hotel in una din aceste destinatii costa 2000 E inclusiv transportul cu avionul...
Sper ca ti-am puput fi de ajutor...
Distractie placuta
Va urez o saptamana placuta tuturor, si tinem pumnii urmatoarei noastre candidate la " facut pionere cu cravata rosie" Amy...

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, dragelor. Ms de cafeluta si de majorete. Am, fost sa-mi ia tanti niste sange ca asa mi-a dat dr. ginecolog. M-au gaurit si in vena si in deget si in ureche. Nu am mai pomenit sa-mi dea gauri in ureche. Nici cand m-am operat la rinichi nu mi-au facut piercing. Cica pentru timpul de coagulare, care a iesit 5 minute. O fi bine, o fi rau.
Va iau cu mine joi, deja de aseara nu mai dorm bine, dar trec eu si peste asta.
si sa aveti o zi minunata.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amy2007

Nico, se refera la feliuta de chec si la suc. La noi nici injectie nu-ti fac asistentele, de calmare, daca nu le bagi ceva in buzunar. de cata vreme esti plecata, surioara?

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Nu-s plecata de mult si-mi sunt cunoscute practicile din RO. Personal, e adevarat ca n-am prea avut nevoie de servicii medicale.

FVL Heterozigot; FVR2 Heterozigot; Bfibrinojen Heterozigot; MTHFR A1298C Heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

O posibila casatorie in Romania , unde as avea posibilitatea de a avea numele partenerului pica ..de aceea ne-am gandit sa ne casatorim intr-o alta tara diferita de tara de origine .
Intrebare : a mai fost cineva in situatia aceasta ? Ce acte ati avut nevoie, si de cat timp a fost nevoie sa definitivati actele?
Va multumesc

Mayan, miresica dulce, daca vrei ma interesez si in TR cum sta treaba. Dar nu inteleg de ce e exclusa oficializarea casatoriei in RO. Cred ca-i mai putina bataie de cap. Ai inca domiciliul in RO? Ce scrie in C.I.?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Libra

Ceea ce ai povestit tu, mie mi se pare SF fata de ceea ce am trait la cele doua laparo ale mele (una la Iasi in 2002 si una la Bucuresti in 2007, ambele in spitale de stat). Norocul romanilor este ca mai avem cativa medici buni care se descurca in orice conditii.
Astept sa povesteasca si Amy ca sa-mi dau seama daca eu sunt inapoiata rau ori tu esti plecata de foaaaaaaarte mult timp de acasa.

Libra , cred ca tu ai facut intreventiile de mult timp (2002, 2007). Sunt sigura ca in clinicile particulare este un alt tratament. Prin analize si consultatii am mai trecut si a fost ok (ex, Medsana, Medlife).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

va rog, continuam aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144746

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

nico-nasico, sus, ca avem treaba cu tine!!!!!!!!!!
nico,nico

Ce treaba, ce treaba?

Tu cum esti, graviduto! Cand trebuie sa te testezi? Dupa calculele mele maine ai putea dona niste sange. Doamne ajuta sa ne aduci vestea unui Bhcg ffff pozitiv!!!

Mergi la inceput