Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(40)
Raspunsuri - Pagina 15
MayanMistica spune:
Dragele mele sa veti o zi cat mai frumoasa si un sincer La multi ani celor ce se numesc Mihaela sau Gabriela.
Dragele noastre Micomic si Cinezee sa fiti La multi ani si va urez sa vi se implineasca visele si fericirea sa va bata in usa in fiecare zi.
Acum pe mine ma preocupa ideea de a ne casatori in alta tara , dar nu stiu ce acte ne sunt necesare ..avand in vedere ca nu va fi nici in Romania , nici in Olanda.
In Olanda nu vreau sa ma casatoresc pentru ca legea olandeza nu da femeii dreptul de a purta numele sotului in acte ..ci doar de a se prezenta cu el.Si pentru mine asta e apa de ploaie ..cum adica sa ma prezint cu un nume pe care nu il am? Neavand oficial acelasi nume pentru mine asta nu e casatorie , iar daca avem un copil atunci copilul va fi trecut in certificat cu tata x si mama y.Ori eu nu vreau asta ptr copilul meu.
Aseara am avut socrii la noi si dupa anuntul facut public am vazut ca nu li s-a miscat nici un rid pe fatza ...nu tu emotie , nu nimic.
Sper sa mi se fi parut , altfel nu au decat sa accepte situatia.
Lumy_Clt spune:
Ada29- Z4 CM; se stimuleaza cu Vitex
Amy2007- Z5 CM, se pregateste de laparoscopei saptamana viitoare
Ancamac- Z?? CM, stimulare cu BU; asteptam vesti!
Ani.G- Z?? CM; asteptam vesti!
Babyblue- Z5 CM, se pregateste de HSG pe 12.11.2009
BlueFlower- +27
Camy1002- Z28 CM
Cinezee- Putere si curaj!
Ellyshor- Z17 CM; instilatii pe 01.09, se stimuleaza cu Vitex
Galliciana- Z23 CM; Z12 de la IA
Guzelnico- Z8 CM Cu laparoscopie la activ. Doamne ajuta !
Libra- Z21 CM; a fost acceptata pt. FIV
Lumy_Clt- +7
Luminita42- Z17 CM
Lyly_mar- Z10 CM
MayanMistica- Z27 CM
Menics- Z?? CM; asteptam vesti!
Micomic- +4
Mona40- Z22 CM; a fost acceptata pt. FIV
Simonia- Z29 CM
Sorinake- Z23 CM; a facut HSG pe 29.09
Soricica- Z25 CM
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pt diverse consultatii/interventii/ IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si implineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte la Doamne-Doamne: sa o ajute pe sora noastra, MICOMIC, sa fie sanatoasa si sa treaca cu bine peste toate problemele!
Lumy_Clt spune:
Nu puteam sa stam fara listuta !
Sper ca am scris bine, ca deh, stau cam prost cu matematica.
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
luminita42 spune:
buna fetele,
Nico ce urata reactie cu laparo, sa nu fie de la vreo lipsa de calciu amorteala aia ingrozitoare, m-ai speriat....bine ca ai scapat!!Doamne ajuta in continuare!..
Fata mea e aici in bucuresti cu mine si cu sotul de-al doilea, mersi de intrebare!
Lumy, mersi de primire, spune-mi si mie cum s-a intamplat cu ramasul gravida, ziceai ceva de probleme cu ovulatie, tratament homeopat la tutunaru (!?), poti sa-mi spui si mie povestea, te rog?...
Mayan, las' ca nu conteaza unde te mariti si nici cati muschiuleti se misca pe fata socrilor, ei se bucura pe interior ...cica!.. unde-ai vazut tu olandez sa topaie de bucurie?...Voi sa fiti fericiti si sa va dea D-zeu copii multi!!..:-)))))
Mona, pup si eu!!!! Imi place cum petreci!!!
Fetelor am petrecut bine si eu, ieri intre fetele mele, surorile,am stat pe langa sora gravida de 40 de ani, doar doar s-o lipi si de mine, am mancat insa cam multisor (prajituri si tort):-((, sunt in faza mea progesteronica, z17 cm si ca de obicei constipata :-(( ma simt ca un porc azi, tre' sa trec la dieta!..;-(
si eu consum ceai antiadipos contr-constipatie, dar nu stiu cum e dupa ovulatie, daca-i potentiala sarcina (as vrea eu!), oare nu-i de rau?...eu am redus la un plic pe zi.
Pupici la toate, toate fetele si o duminica frumoasa!!!...
ada29 spune:
Nico sper ca ti-a mai trecut amorteala,of,o sa fie bine tu scumpa
Lumy multumim de listuta,deja 7 saptamani? Sunteti mari deja..
Mona vorbesti de revelion,iar e gata anu?
Mayan cu siguranta o sa rezolvati si cu nunta sa fie bine pt.toti
Luminitaimportant e ca v-ati simtit bine ieri in familie,sarcina usoara surorii tale si sa-i calci pe urme curand
Ada
Mona40 spune:
Gagici
Nico, cum te simti...da te rog un semn mic...
Fete, ioa am sunat in vreo doua locuri pt revelion...
e in jur de 55 de euroi de persoana....
rezonabil zic io...
stiu ca in romanice e triplu...da' acolo sunteti nebuni pe tema asta..
Aici, ni-se pare multisor...
Oricum sper sa-l conving pe al meu...ca daca nu aplic metodele Mayanei...
Pup
Mona
:)
lyly_mar spune:
Buna fetelor,
LA MULTI ANI,MIHAELELOR SI GABRIELELOR!
SANATATE SI MULTE IMPLINIRI!
Eu acum am aterizat, am fost la mama si acolo nu am internet. Am reusit sa va citesc pe mobil.
Nico, bine ca ai scapat!Odineste-te si mananca bine!
Sorinake, durerile de sani apar din cauza lipsei de progesteronCa stii tu, fibromul tot din cauza asta apare
Ada, eu parca as lua Vitex-ul dupa ovulatie,ca am vazut ca Dr T recomanda naturistele sa se ia dupa ovulatie
Mayan ,de ce nu te casatoresti la Romanica, ca sa ai numele lui?! Venim sa ne dai bomboane si piscoturi
Luminita, pana iti raspunde Lumy,iti zic eu ca am intrebat-o,gemenii nu i-a facut cu dr T cu homeopatia.....ci cu alt dr. Tufan Cicerone care are cabinet in Dr Taberei ,adica cu sotu ,dar dr a ajutat-o...
Amy,Gali,Lumy,Mona,Simonia,Soricel
Lumy_Clt spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luminita42 Lumy, mersi de primire, spune-mi si mie cum s-a intamplat cu ramasul gravida, ziceai ceva de probleme cu ovulatie, tratament homeopat la tutunaru (!?), poti sa-mi spui si mie povestea, te rog?... |
Deci iti zic varianta scurta:
Am urmat tratam homeopat, fara nici un rezultat
Am fost pacienta lui Tutu,dar n-a fost sa fie.
Analizele mi-au iesit intotdeauna bune, soatei cat de cat ok, nimic grav.
Anu asta, dupa o pauza bine meritata, am luat-o de la capat, dr. nou, analize repetate...si ghici totul bine.
De copil am avut ciclul neregulat, si am tot fost diagnosticata fie cu ovare polichistice si amenoree...etc.etc.
Cu dr. asta am incercat cu alte medicamente. Parese ca la mine foliculii nu cresteau suficient incat sa se sparga si sa se produca ovulatia. Caurmare cateva luni ne-am tot jucat cu un tratam in diverse doze, prima luna hiperstimulare...3 luni pauza sa se dezumfle ovarele, a 2-a serie a fost una mai simpla, dar fara rezultate, a 3-a nu a fost suficient de puternica, ce-a de a 4-a a fost urmatoarea:
z5-z9 Closty 2/zi
z4-z6-z8-z10-z12 injectii cu Gonal F de 75 ui, a ajutat f mult la cresterea foliculilor, rolul e foliculostimulant.
eco in z 10
eco transv in z 13, foliculi f mari, de 24 si de 26, plus altii mai mici, tot in acea zi injectie cu Ovitrelle ca sa spparga foliculii si
3 doze de Luveris, care au avut rol de sustinere, contine luteina.
z18 am inceput cu utrogestanul si cu acidul folic
http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png
ada29 spune:
Lyly,este activ site-ul lui Tutu? mai citeam si eu pe acolo,imi placea stilul lui de a raspunde la intrebari.
Ada
M-am lamurit singura Cred ca-i virusat site-ul lui T,avea niste caractere,am intrat pe forum,mi-au aparut niste poze deocheate sper ca nu m-am virusat si eu
luminita42 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lumy_Clt
Deci iti zic varianta scurta: Am urmat tratam homeopat, fara nici un rezultat Am fost pacienta lui Tutu,dar n-a fost sa fie. Analizele mi-au iesit intotdeauna bune, soatei cat de cat ok, nimic grav. Anu asta, dupa o pauza bine meritata, am luat-o de la capat, dr. nou, analize repetate...si ghici totul bine. De copil am avut ciclul neregulat, si am tot fost diagnosticata fie cu ovare polichistice si amenoree...etc.etc. Cu dr. asta am incercat cu alte medicamente. Parese ca la mine foliculii nu cresteau suficient incat sa se sparga si sa se produca ovulatia. Caurmare cateva luni ne-am tot jucat cu un tratam in diverse doze, prima luna hiperstimulare...3 luni pauza sa se dezumfle ovarele, a 2-a serie a fost una mai simpla, dar fara rezultate, a 3-a nu a fost suficient de puternica, ce-a de a 4-a a fost urmatoarea: z5-z9 Closty 2/zi z4-z6-z8-z10-z12 injectii cu Gonal F de 75 ui, a ajutat f mult la cresterea foliculilor, rolul e foliculostimulant. eco in z 10 eco transv in z 13, foliculi f mari, de 24 si de 26, plus altii mai mici, tot in acea zi injectie cu Ovitrelle ca sa spparga foliculii si 3 doze de Luveris, care au avut rol de sustinere, contine luteina. z18 am inceput cu utrogestanul si cu acidul folic http://lbdf.lilypie.com/YhfVp2.png |
mersi lumy,
eram curioasa de istorie, mai ales ca ai zis de foliculii care nu se maturizau suficient.
eu am iesit destul de dezamagita din tratamentele de stimulare (3 la numar), la mine foliculii cresteau pana la 14-15 mm apoi ovulatie. asta s-a intamplat la doua dintre cele trei stimulari, la menopur si ulterior la puregon.
cu gonal nu am incercat, ca am terminat pe moment cu inseminarile, dar tot aia.
singurul raspuns rezonabil l-am avut la amestecul intre closty si menopur la prima si singura mea IA. Vad ca si la tine 'amestecul' stimulantelor a dat rezultate.
Felicitari pentru bebei!