Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, sa va dea DD nulta sanatate si crestere curata!
Ioana mersi de raspuns, nu am stiut ca cerealele constipa, eu ii dau la Rares cereale de la Milupa cu mar si morcov si nu am observat sa se constipe de la ele. Inainte sa incepem cu pireul de mere a fost si Rares foarte constipat, dar de cand ii dau si-a revenit. Va si sper din suflet sa va rezolvati problema cu constipatia!
Cris am adaugat poze si cu mine , sa nu te sperii ca nu sunt la fel de frumoasa si slabuta ca si nasa, dar am ca model pe ea deci ma ambitionez!
tot stupul si va doresc un weekend placut si linistit!

Mami fericita de printisor Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/CrestePrintisorul#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
mai, sa inteleg ca voi aveti ceva cu laptele de vaca? pai cand terminati cu alaptatul, ce le veti da copilasilor? intreb si eu...
azi am facut astea :
http://foodphotoblog.com/wp-content/uploads/blogs/thumb_6426.jpg
fara gluten la micul dejun, cu gem de capsuni si cu cioco si le-au devorat baietii, trebuei sa le repet.
pupici

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Philip , ma pun sa ling ecranul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemora spune:

Cris, eu ma cam descurc, ca de la 9 la 18.30 o am pe bona Karolinei care e o tipa nemaipomenita (e si scumpa, ii dau 12 milioane si are si carte de munca, dar face toti banii - ea imi face tot prin casa, calca, gateste, sta cu amandoua sa mai ies cand ma ia capul, etc); cand pleaca raman singura cu ele pana vine sotul pe la ora 8 seara, da nu ma lasa pana nu-s mancate amandoua; si chiar e o placere sa le pun in contact pe amandoua; aia mica sta si ne urmareste incantata cum ne scalambaim io cu Karo.

e greu cu 2 mici...da nu-i de murit.

Carla, tu cum culci seara fetele?

Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)

Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

In foarte mare grabaaaaaa...
1 - fularul sigur ca e ok iarna, numai sa nu acopere gurita si/sau nasucul
2 - laptele cel mai apropiat ca si compozitie de cel matern este laptele de capra.
Pupici, noapte buna!

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Ioana, Coraly foarte bune cerealele de la Milupa si noi tot din acelea folosim
Cam slaba activitatea azi...unde sunteti fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Carla si eu stiam ca laptele de capra ar fi cel mai bun, e ceva mai scump din cate stiu. Oricum, de la 1 an garantat o trec pe lapte de vaca, asa am procedat si la Alex la recomandarea pediatrului. Stiu ca in tara se recomanda in continuare formula pana la 3 ani parca, aici pediatrul nu ne-a spus de asa ceva. Eu cred ca si treaba asta cu laptele praf pana la 3 ani e treaba comerciala, sa faca ei cat mai multi bani, parerea mea

Andreea nici nu am indraznit sa deschid linkul ca sigur ma lua cu pofta, dar maine sper sa fie Alin acasa si pe cuvand ca ma uit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Legat de alergii... eu cred ca mostenirea genetica primeaza. Eu nu am fost alaptata si s-au chinuit cu mine cu laptele praf ce exista pe vremea acea in comert si in final m-au trecut la 5 luni pe lapte de vaca (a fost singurul pe care l-am suportat) si am crescut bine mersi fara sa fiu bolnavicioasa sau alergica. Sora mea a fost alaptata pana la 8 luni si pentru asta vesnic a fost bolnavicioasa si e alergica la tot ce se poate. Acum are 29 de ani si inca face tot felul de tratamente pentru alergii (mama e alergica si ea si clar ca sora mea a mostenit-o)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ma asteptam la mai multa activitate pe aicea azi,dar e bine si asa ca in felul asta am reusit sa recuperez repede.Eu sunt franta..vorba aia "imi cad mucii in fasole de oboseala"..curat luna in toata casa,scos copchilul la shopping cu ta-su si masa-mare(cica nu cheltuimba am lasat la casa vreo 300 ron)am facut si sfecla rosie la borcan,mancarea e pe foc si acum ma pregatesc de baie..visez deja patul..

oanaalex.....noi suntem aici si pentru bune si pentru rele

lavinia.....hai ca esti taresunteti o familie foarte frumoasa si tu ai pus kg exact acolo unde trebuia

philip.... ce bunatate......

nemora....chiar daca-i pe bani,e bine ca ai un ajutor de nadejde

Si pentru ca nu mai intru in seara asta,urez de pe acum La multe Lunitze inainte sarbatoritilor zilei ....
bebe Athina-Eugenia de Ertina
bebe Stefania Maya de Ginette

sa cresteti mari si frumoase

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput