Albinutze de Mai-Iunie 2009(33)
Raspunsuri - Pagina 7
Relusha spune:
LA MULTE LUNITE!!! puiul nostru drag, sa cresti mare, sanatos, fericit si cuminte, iar noua sa ne dea Doamne-Doamne sanatate, putere si intelepciune sa te crestem si sa-ti dam o educatie aleasa!!! LA MULTI ANI! Te iubim mult pui de om, RADU DEIAN 

LA MULTE LUNITE!! si pentru .....
Alexandru George, bebe de Ancy2405 
Alexandru David, bebe de Babypussycatt 
sa cresteti mari, sanatosi, fericiti si cuminti!!!

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
Relusha spune:
Cris, 

multumim, esti o draguta.... Radoze mexicanul
va trimite multi
si un buchet mare de
...
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009)
cris_82 spune:
neata mamici cu pici..va invit la o cana de
relusha....intoarcem
catre voi
lavinia....![]()

mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg
roxi2000_ro spune:
Buna dimineata!asa buna e cafeluta de la voi!
Va multumesc ca imi umpleti sufletul inca de dimineata!
la multi ani puilor sarbatoriti astazi!Sa cresteti mari si sanatosi!
http://community.webshots.com/user/roxi2000_ro
Picky_toto spune:
Neata,
Uram si noi la mai multe lunite sarbatoritilor de astazi
bebe Alexandru George de Ancy2405 
bebe Alexandru David de Babypussycatt 
bebe Radu Deian de Relusha 

sa cresteti mari, sanatosi si mumosi 

Kiralina, fara suparare, dar un ma pot abtine sa nu te intreb ...cei care beau lapte de vaca, sunt vitei???!!!!!
Agnes bun venit in club, si multi pupici puiutului tau mic 
Yioanna da schema cred ca e si sub 6l...am si o carte data dar inca nu am avut timp sa o studiez...Felicitari ca poti sa mai iesi cu fetele...asta e bine in tara ca ai prieteni(ne...Sper ca te-ai distrat bine 
Cris am inteles eu bine? Se ridica singura in fundulet?!!!oooaaaauuuuu, pai mai mult ca sigur maine, poimaine o ia la fuga...
![]()
Legat de bratara, Stefi o are de la botez si pana acun nu s-a zgariat cu ea, nici nu trage de ea...deci noi chiar nu avem probleme.
Lauraa la gat/piept se mai irita si puiutul meu, dar ma gandesc ca poate fi de la bluzica sau ptr ca transpira...dar ii trece dupa ce o dau cu ulei de corp...produsele pe care eu le folosesc sunt cele de la Johnson's si nu am avut probleme cu pielea fetei (uleiul ajuta si cand e iritata la fundulet)
Deea, decizia iti apartine si daca e sa ti-o schimbi, vei fi oricand binevenita la noi si vei ramane in inimile si amintirile noastre, ca doar impreuna am impartit si bune si rele.
si sa aveti parte de tot binele din lume.
As mai scrie multe dar am la activ o buburuza maraita, 2 copii pe drum si multa treaba (vreau sa fac tort ptr cele 6 lunite ale puiului meu)asa ca nu cred ca mai pot in weekend.
Metoda de a o lasa sa planga nu a functionat, nu am avut puterea necesara...asa ca azi-noapte am facut noapte alba, de ce? pai a avut un somn ff agitat, si cum nu o mai simtea pe mami langa ea cum se trezea si plangea (nici cu tacu nu sta, cum vede ca plec de langa ea, chiar daca e cu tati sau fratele meu, cum plange) Cris tu stii mai bine ca ai trecut prin faza asta, cand era Miruna mai micuta;;. Vom vedea ce va fi de acum incolo...
Stefi va multumeste inca o data ptr urari(va stiti voi fetelor care ati avut placerea de a ne transmite urari) asa ca si noi va uram un weekend minunat si calduros.
Va tzuc si ies ca nu mai are fiemea stare in brate
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania
05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra
Stefi, mamitu' nostru
coraly spune:
Ioana, dar eu stiu ca branza de vaci constipa! Chiar se da ca regim in diaree. In locul tau i-as da Sarei cereale de malai sau tapioca.
Si eu am probleme cu asta mare, e cam fricos si are crize de nervi in ultima vreme. Incearca John Gray - Copiii sunt din rai
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
nemora spune:
Betty, pai cam ce am facut:
-i-am acordat mereu mai multa atentie celei mari; in primele 4 luni am stat la ai mei, mica era la tata in brate mereu; acum se ocupa mult bona de pitica; eu ma jucam si ma joc la greu cu karo;
-exercitii de impartit jucarii am facut de la nasterea celei mici; am folosit cuvantul “imprumut” (deci nu “da-i si ei jucaria”); i-o imprumuti? Ti-o da imediat inapoi; puneam jucaria la maia si o lasam 5 secunde, apoi o luam si ziceam “uite, maia a zis multumesc!”; am convenit ca-i da jucariile in afara de carti, care-s preferatele ei; daca apuca maia o carte i-o iau, si zic “nu nu, asta-i a lui Karolina”; deci nu orice jucarie se imprumuta; vreau sa-i fac un sertar incuiat unde sa-si tina preferatele, restul se imprumuta;
-povesti gen: maia e bebelus, e neajutorata, ea nu stie; nu intelege; nu am zis niciodata ea e mica tu esti mare, ca amandoua-s mici; nu i-am zis ca trebuie sa o iubesca, ba dimpotriva, “nu trebuie sa o iubesti sau sa te joci cu ea daca nu vrei; ea are o mamica si un tatic ca si tine care sa o iubeasca”;
-cand sugea maia i-am aratat ca in sani e lapte, si ca maia trage laptele de acolo, sa nu creada ca sta asa aiurea la mine in brate; in timp ce sugea maia, ii desenam ei ceva (asta la inceput, daca nu avea cine sa o preia sa-i faca jucarele;
-cand o lovea sa stii ca de 2 ori mi-am pierdut cu firea si am pleznit-o si eu, fapt ce avut un oarecare impact; i-am zis “uite, iti place?” apoi de cateva ori am lasat-o pe maia sa urle si i-am zis “uite, iti place?” copiii mici nu au compasiune, asa ca trebuie multa rabdare si explicatii; am mai pus-o sa verbalizeze intrucat ea vorbeste foarte bine; i-am zis nu o lovi, spune-i “maia, sunt suparata pe tine ca stai la mami in brate, ca stai la mami la tzitzi” sau cand o lovea o intrebam “ce vrei sa-i spui lui maia?” (prima data cand am intrebat-o ce vrea sa-i spuna s-a socat si s-a ascuns intr-un colt, a fost chiar socant); apoi “hai dati mana, sa fiti prietene”; maia o sa creasca si o sa sara cu tine pe pat; etc.; a mai folosit si sotul un ton ferm ca nu e voie sa o loveasca;
-ii explic tot ce fac, uite acum ii dau de mancare lui maia, acum o culc; le fac jocuri impreuna, si o mai las sip e karo sa se bebelusheasca – ex ii mai pun pampers, o las in scaunelul lui maia, mi=a cerut sa o imbrac cu hainele micutei, sa stea in patutul ei, etc; o spalam impreuna, ii das a manance; maia o pupa pe karo, o mangaie, vorbesc eu in numele ei “maia a zis ca esti frumoasa, ca esti draguta ca i-ai dat jucaria, etc
ITi recomand cartea Francoisei Dolto-cand apare copilul-mie de mare folos mi-a fost. Tot ce am aplicat de acolo a tinut.
Beca, seara e un moment care ma cam termina. Le culcam pe rand, aia mica nu sta seara cu taxo, urla dupa noi. Daca ii venea somnul ei mai intai era cum era, desi ea seara sta juma de ora-45 min la san. Am vrut sa evit sa o culc pe Karo cu aia mica la san, ca sa fie un moment al ei numai cu mine; si ce e nasol e ca li se face somn cam in acelasi timp! dar cred ca o sa schimb tactica ca nu se mai poate asa.
De 2 seri la 10 stingem luminile si ne punem toti in pat. Aseara a adormit karo in timp ce povesteam eu cu sotul si asta mica gangurea pe o perna. Deci oricum, e naspa, nu ne mai arde de nimic dup ace-s culcate 
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
bettyR spune:
Nemora, merci, am si eu cartea si am citit-o, e buna. Am avansat si noi, dar tot mai are crize.Cred ca la asta mica ii ies dintii si e mai maraita, o mai tin in brate si atunci nu-i place deloc. Eu o alaptez pe pat ca sa nu o tin in brate, la inceput venea si Andreea si punea gurita la celalalt san, acum desenam, spun povesti, poezi, cant. Mai are o faza care ne termina, vrea si ea in brate, o iau binenteles, dar nu o mai pot pune jos ca face crize. Evident ca am 2 suzete, inca ii mai pun pampers uneori cand cere chiar daca face la olita. Eu is si singura cu amandoua, seara, iesitul afara ma termina si pe mine. Cand intru in casa amandoua is flamande, obosite.
nemora spune:
Betty, e tare greu. mai apare si o ura pe cel mare (fiindca mama trebuie sa asigure supravietuirea celui mic si implicit este mai orientata spre el, iar cel mic vine pe un drum deja batatorit de cel mare). asa ca doar iubirea si cuvintele te pot ajuta.
de ce esti singura cu ele? este crancen! io mai degraba as manca paine cu gem da as plati o tanti 3-4 ore pe zi sa ma ajute...
Perlutele mele: Karolina Maria (10.06.2007) si Eszter Maia(14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
cris_82 spune:
nemora,betty.......nu stiu cum reusiti sa va descurcati cu doi copii(si diferenta mica intre ei),dar sincer..toata stima si respectul

picky.....da..eu am zis ca de craciun o sa ancorez bradul de calorifer ca fi-mea deja o sa mearga si sigur se agata de el
.Ce sa spun,te inteleg ca stiu cum e sa tipe dupa tine si nu vrea sa stea cu nimeni..eu inca o mai car in brate,dar norocul meu e ca a descoperit ca poate sa stea in buci si sa se dea de-a rostogolul si uite asa mai am un moment de respiro
.Pupam pletoasa mica sa revina le sentimentele pe care le avea inainte de vacanta si sa o lase pe mami sa doarma macar o parte din noapte
P.S:sa stii ca doar o singura data a reusit performanta de a se ridica singurica in fundulet..acum iar exerseaza![]()
mami de
Miruna(29 mai) 

http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg