Mamici si Gravidute ITALIA (62)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

nelianustiu la ce te refereai ca te simti straina.. sper ca nu la subiectul nostru.
Am tras concluzie ca la viata de zi cu zi...
mama lor de complicatii ..imi pare rau sa aud.. stiu ce inseama faza cu "te simti in alta lume" dar...
Stiu ca esti o femeie puternica si curajoasa..
tristetea e un sentiment normal si real ..
sper sa treaca cat mai curand totusi si sa-ti faci din nou curaj, sa mergi mai departe fara alte complicatii, de panica spre exemplu, ceea ce iti incetoseaza gandirea limpede...alceva nustiu ce sa mai adaug ..as putea sa ma lungesc mai mult, dar nustiu cat si daca ajuta ...multa forta iti doresc!

mai copilasii astia s-au pus de'acord cu totii in periada sa nu mai pape asa bine?
are cineva idee ce se intampla? o fi perioade si perioade ..dar vad ca ei sunt in mase mari

andreea ma bucur ca sunteti bine...
sper sa-ti aduci aminte si de mine sa-mi trimiti link-urile acelea cu programe...
spor la cusut si astept cu nerabdare foto cand va fi gata...
vreau si link-ul cu goblene..desi sincer imi plac la nebunie sa le fac..nustiu cat timp voi avea(sunt migaloase si cer o gramada de timp)
stefi sigur nu imi va permite ..atunci cand e ea in preajma prefer sa evit caci nici nu stii cand imi sare in brate...
eu am o frica (agofobie cred ca se numeste)
de mica imi placea sa cos..iar cand eram la mare, strangand scoicusoare mici, vroiam sa-mi fac colana..aveam vreo 12-13 ani... am lasat din neglijentza papiota cu acul in pat.. dupa care, am uita si m-am asezat peste...
cand am vazut cum mi-a intrat acul imediat ...de nu am avut ce face ca a si alunecat inauntru..asa cum stiam pe vremea aia ca asta circula prin vena si si ajunge imediat la inima..cica intr-o ora mori..nu va spun ce sperietura am tras ...dr. mi-a facut radioagrafie..noroc ca era infipt in muschi piciorului..acum nustiu de ce m-a lasat sa astept vreo cate zile cu acel ac in picior..probabil sa-mi treca fobia..dar numai eu stiu ce am tras zilele alea..caci mi-au interzis categoric sa fac miscari prea multe ..sa nu-si schimbe cursul...si nici dupa nu credeam ca e real si am scapat de el.. m-am ales cu o cicatrice frumoasa si cu frica pe viata de ace..m-am invatat minte sa le pun direct la locul lor de fiecare data cand termin cu ele,dar nu m-au intimidat sa nu mai pun mana pe ele..
si am incalicat pe'o sa si am mai spus o poveste asa

va pup o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Hello girls!

Ce norocoase sunt mamicile care au copilasii somnorosi din pacate eu nu ma numar printre ele,bebe al meu se trezeste de treiori pe noapte iar pe la sase se trezeste si nu mai are chef de somn,imediat dupa si sotul si trebuie sa fac cafeluta si in concluzie dorm f putin

Pofta de mancare nu are nici al meu,la sfatul pêdiatrei am cumparat vitamine si vad ca isi fac putin efecul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

seara buna fetelor...asa cum bine stiti nu am avut net pe o perioada lunga de timp,a fost alegerea mea pt k sotul nu e contra,ba din contra ma batea zilnic la cap sa-l activez..banuiesc k stiti care ar pute fi motivul.LIPSA DE TIMP SI PROASTA ORGANIZARE...deh k de cand faceam oki stateam mai mult pe afara,in plimbare,in vizite...s.a.m.d..ce sa mai zic...acum incerc sa recuperez tp-ul pierdut, greu dar incerc macar.Oricum stati linistite k nu am pierdut nik din ceea ce s-a petrecut pe aici...

georgyana:am vz filmuletele cu gogosik ta,este superba iti vine sa o papi...creste ff bine!despre vaccin nush ce sa zic..sincer,mi-e putin teama dar nush cum sa actionez sa fie bine..acum avem "boala in casa"sotul e racit de cateva zile,cu febra mare si tuse magareasca.iar acum sunt si eu prinsa in hora,deja de azi-dimineata ma simt cam rau...ma dor oasele,capul,tusesc mai lipseste febra k sa fie meniul complet,habar nu am ce sa fac,medicamente nu pot lua asa k astept sa vad cum se desfasoara treaba!pupicei la printesik

multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi,ne-au admirat si pupacit,nu nominalizez k sunt ff obosita si nu vreau sa omit pe cineva!pt toate fara numar!

andreea:ma bucur k nu mai ai contractii,ma bucur si mai mult k ne-am vazut..am reusit sa vad pozicile..nici numi vine sa cred k ne-am vazut!asa repede a trecut tp-ul..abia astept sa se iveasca o alta ocazie...ambra cf?este bn?mi-a ramas in minte momentul cand am plecat,ce dulci erau...bb mic cum e?pe cand urmatoarea eco?parca dupa 30 sapt..sa ne ti la curent!as vrea sa te intreb multe dar am pierdut sirul...spor la cusut.abia astept sa vad rezultatul final..

katia,slimatei:ufff fetelor.scz k nu am reusit sa va rasp pe mess..uneori intram cu gandul de a sta la povesti dar totul se schimba imediat ce eschideam calc...ba k denise plangea,ba una-ba alta..sper k nu sunteti suparate!

bionda.imi pare rau pt pbl-le sotului,ti pumnii sa-si gaseasca de lucru,cat despre Albert nu te mai invinovati atata,asa cum spun fetele fiecare opil are ritmul lui,o sa vz cand o sa mearga o sa-ti fie si mai greu!o sa-l rogi sa stea locului!bafta la pierdut kg...as vrea si eu dar acum nu e momentul...

katia:nu am vz nici eu bucataria,mai incerc cand trm msj-ul...si mie imi place HELLO KITTY..il am la lenjeria intima,la fel pe TWEETY il am in casa rezemat pe mobila,pe WINNIE cam pe toate hainutele la DENISE..etc...imi plac ff mult pers din DISNEY..is mai rau k cei mici...

kemsy:am vz poziile..ce frumos e bb..sa va traiasca ....alaptezi exlusiv?

irina:cum a ost acasa in ro?esti bn..l-am vz pe FABI la avatar ce mare si frumos a crescut...seamana f mult cu mami

chiccutza,nelia,monica....restul fetelor va pupacesc ,imi pare bine sa va vad prezente pe orum asa cum eram odata...

DESPRE NOI:ce sa zic..DENISE creste bine,are 7,200kg si 70cm....papa aproape orice ii dau,este o pofticioasa k si mama-sa..cand ii dau legume se cam stramba dar reusesc sa le maschez si asa oo pacalesc putin..cand o sa-mi revin putin o sa va povestesc mai multe...acum nu prea ma mai tin bateriile,ma cam dor okii capul si restul corpului.intr-un cuvant sunt varza!imediat de trezeste si tutza mea,k deja se foieste in patut.uffff...sunt atat de obosita!trimit mesajul k risc sal pierd...

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata
am un somn azi..
stefy a adormit la 2 ast'noapte si s-a trezit la 7 azi dimineata..cred ca-mi calca pe urme

bionda momentan tot cu vitamine combatem si noi..cred ca altfel nu ar fi mancat deloc ma tot intreb daca astea nu i-o fi dat starea asta energica
ieri a fost tare maraita toata ziua.. pur si simplu nu reuseam sa-i intru in voie cu nimic.. azi dim. s-a trezit deja plangacioasa..sper sa nu o luam de la capat...desi acum e linistita isi bea lapticiul si se uita la desene..nu vrea sa o deranjez..
o sa fie altfel cand va mai creste Albert..iti va da un pic de respiro...

ely nocturna ca deobicei
wow ce mesaj ..ma bucur ca recuperezi...sper sa iti incarci bateriile si de data asta ..stai linistita si odihnestete cat poti
eu am dedus ceva din mesajul tau...bb2 cumva la orizont... asa o fi?

multa sanatate va doresc si micuta sa nu fie afectata!fetita papacioasa...

va urez o zi frumoasa!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la 7-8 lunitze,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

Aici sunt www.megghy.com/puntocroce/crocettine_lavori/schemi_da_ricamare/index215.htm" target="_blank">modele de goblen ,eu zic ca aveti de unde alege,depinde ce cautati...

katia-cum merge cu gradinita?E incantata Giulia^
Ai gasit ceva de lucru?

stefania-scuze ca am uitat de programe.Cand vine sotiorul de la servici il intreb,si iti trimit e-mail.

ely-sper sa reusesc sa-ti trimit si restul pozelo,adica 2-3,cate mai sunt,cu voi 3. multi !!!

Eu iar am adunat nopti nedormite.Aseara m-am pus sa dorm in camera cu Ambra,ca de o sapt. se trezezste pe la 5-6,si vine in pat cu noi.Pe cand m-am gandit ca o sa dorm si eu ,ca tot omul,s-a trezit Ambra pe la 2.30 cu febra.Asa ca iar am facut noapte alba...cred ca o sa am un bb care o sa doarma putin noaptea...saracutzul,in toata sarcina am dormit mai putin decat ar fi trebuit...

Habar nu am de la ce a facut Ambra febra,ca acum e bine...
Mi-e o ciuda,ca ar trebui sa fac curat,dar nu sunt in stare...mai bine stau in pat,decat sa imi apara iar contractiile...

O zi buna!

andreea, Ambra si 29+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

serus fete
azi nu ma simt bine deloc
sper sa treaca repede,astept pranzo si sa iau o pastila si in pat cu piti
am frisoane,mai mult mi-e tot frig si ma doare capul plus senzatie de rau
sper sa treaca
Andreea-frumos tare site-ul
il mai studiez si eu numai ca nu stiu daca ma incumet
ieri si mie mi-a facut putina febra Giulia dupa ce s-a trezit,nu mare si a trecut cu supozitor si nu i-a mai revenit
am tot urmarit sa vad daca mai apare ca altfel nu o duceam la gradi azi
la gradi e bine,imi spun ca e linistita si se joaca
de ex ieri si azi s-a apucat de plins dar asa nici un minut
cind da cu ochii de mine fuge si apoi se pune pe plins
cred ca inca mai are nevoie de timp pt acomodare
azidimineata nu vroia sa ramina ca maestra ei a ajuns mai tirziu
mai erau 20 de minute sa ajunga si au pacalit-o cumva dar a zis maestra ca era tranquilla cind a ajuns ea
si stai linistita si profita si te odihneste,lasa curatenia ca si eu fac zi de zi da nu stiu de unde apare
sper sa recuperezi cu noptile putin ca dupa ce bine bb o sa iti fie greu
Stefy-ma bucur ca esti activa
asa mai povestesti cu noi
folletto ajungea la peste 600
Roxali-care parte de cv te intereseaza sa mai compltezi?
eu am facut modelul europeo si am mai decupèat din chenare
daca te pot ajuta unde nu te descurci sèpune-mi che parte ti manca poate gasim o solutie
Chiccutza-ma bucur ca a iesit petrecerea asa cum ati dorit
asteptam pozici
Ely-bine ai revenit
te asteptam mai des
hai ca incet te organizezi
dupa o sa lucrezi undeva cind ne mai scri?
pe mai tirziu,acum tre' sa plec
va pup

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

unde umblati? vad ca tot eu am ramas pe aici
Andreea-cu lavoro nimic inca,astept sa vad ce iasa
am mai trimis cv ici-colo
trebuie sa ma mai duc si la coloqio si sa vad despre ce e vb
unde vad vreun anunt trimit
as avea citeva zile la ore dar asa nu-mi vine.....nu am nici o tragere cu toate ca ies banuti frumosi 8/ora dar sincer nu ma atrage deloc
deocamdata inca caut sa vad unde imi convine mai mult

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

HI! AM INCEPUT SA MAINTERESEZ DE NISTE CURSURI DE INFIRMERIE,AM INTELES CASE PLATESTE F BN PLUS NU TRAGI CA LA CURATENIE,DE CATEVA ZILE M6AM TREZIT CUGANDURI MARETE SI SPER SA NU FIE DOAR NISTE SIMPLE VISE;DACA IMI DA VOIE SOTUL MAINSCRIU SA FAC SCOALA E SOFERI,AL SARACUMNU CA NU AR VREA DAR DE UNDE BANI PT TOT CE VREAU EU SA FACO SA INCERC DE AZI INAINTE SA MA AUTOSTIMULEZ SI SA SA LUPT PT CEEA CE VREAU,GATA CU LA%ENTAREA SI BINEINTELES SA AMMA MULT GRIJA DE MINE

VA PUP SI NE AUZIM MAIINE!

PS:ELY CE LUNGUTAE DENISE AL MEU CEL MAI PITIC AVREA ACM O LUNA ATATTE PUP SI PE TINE SI PE BEBELINA FRUMOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!
Scuza-ti absenta dar am avut mandruta maraita rau...dar cu folos ca ieri in sfarsit a spart gingia si au iesit la iveala dintisorii de sus!!!Deci avem 4 dintisori!!!

Toata lumea bolnavioara..si mari si mici???sa treaca repede!

Ely multumim frumos!!! Creste foarte bine si Denise si intr-adevar e lunga!!! mancacioasa mica, bine ca e pofticioasa si nu ai probleme cu mancarea!!!A mea pana baga cateva linguri de mancare ....trebuie sa treaca 10 avioane!
Sanatate sotului si tie sa va faceti bine repede!

Andreea foarte frumoase modele de goblen!
Poate bebe Giorgio o sa fie un somnoros si o sa o lasa pe mami sa doarma!

Katia sper sa-ti gasesti cat mai repede ceva de lucru care sa-ti si placa!!!Cum e cu diminetile libere....nu-ti lipseste Giulia?

Bionda e o idee asta cu cusurile de infirmieri dar mie personal nu mi-ar place asa ceva.Stiu ca se face scoala care dureaza vreo 2 ani, intr-adevar se castiga bine dar din punctul meu de vedere, cel mai naspa mi se pare ca tre sa te ocupi de igiena personala a pacientilor!Mie mi s-a propus( cursurile de O.S.S si O.S.A) dar am refuzat pentru ca sunt "sensibila" !

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Apropo de scoala de soferi ...as vrea si eu dar nu ma simt capabila , nu ca as fi batuta in cap dar sunt foarte emotiva si intru in panica!!! Si pana imi controlez eu emotiile tre sa dau de 10 ori!!!
Mai bine mai nasc odata ! Si imi e asa o ciuda cand vad pustoaice de 18 ani la volan!!!
Deci va trebui sa ma autostimulez si eu ( cum bine zice si Bionda) sa fiu si eu mai independenta!!!Independent woman!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
7 luni
poze Giulia
nunta noastra

Mergi la inceput