Mamici si Gravidute ITALIA (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neatza

momentan ma preocupa o problemutza cu stefi..nu e cine stie ce dar as vrea sa pot face/schimba ceva...

la inceput te distraza cand auzi dar cand chestioncina insinta in sine..simti ca tb sa schimbi ceva...ma gandesc ca poate o fi vina mea pe undeva...

e vorba de cuvintele care le aude ,nu neaparat de la noi(caci noi, ne'am invatat minte sa ne controlam cuvintele) dar mai ales le culege asa din zbor de afara...
ii plac cum suna si le repeta de multe ori..chiar si pe strada
si mai ales se nimereste cate o doamna bine si ea repeta inconstient "toanta" foarte clar si raspicat...nu stie ce inseamna exact cum faci sa-i explici?
dar ea auzit,ii place si repeta pe afara..ce-i spun lui "tanti" cand se intoarce si se uita urat la mine? eu de ce-i zic de ce insista sa pronunte pt ca ei ii place cuvantul...
mai rau, insa cand se intampla cu "zozza"pai ce zic oare astia..ca am invatat-o eu?

mai era una pe care am rezolvat-o zic eu..cea cu stronzo
tot asa mergeam pe strada si ea repeta si va dati seama ca se intampla cam acelasi lucru, cand treceam pe langa vre-un baiat sau barbat... pana cand mi'a venit in minte sa port cu mine o carticica cu un strutz..si de cate ori repeta..eu ii zic uite mama struzzu..asa daca se repeta faza pe strada..arat si eu ca zice struzu'

s-o fi chemand manipulare pan' la urma asta... dar n'am alte idei mai stralucite momentan..ideea mi-a venit de la mama cand fii'mea a auzit de undeva de pi** si mama ii confunda ideile cu pizza..si acum inca mai mergem sa cumparam mereu

va trece ea perioada asta ,probabil imi voi aminti doar de ea razand..cine stie micute problemute urmeaza sa ma mai preocup...
dar as vrea sa pot actiona cumva si n-am idei...

o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neatza!

In sfarsit am dormit si eu 5 ore,cand a sunat ceasul azi-dim. la 7,nu mi-a venit sa cred ca eram odihnita.Am fost sa fac analizele de asta m-am trezit asa devreme.

Am terminat fiocco aseara.Tre' sa incep pernita lui Ambra,ca altfel nu o termin pana la Craciun.

Sper sa revin mai tarziu,daca ma lasa Ambra.
pe toate!!!

andreea, Ambra si 30+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ce frumoase sunt fiocurile
mama ambitioasa
ma bucur ca ai reusit sa te odihnesti si tu mai bine...

fetelor sper ca nu-mi veti simti lipsa...va spun de pe acum ca voi taia ratia de net..caci nu reusesc sa ma echilibrez... tind sa dau in extreme... ori nu sunt, ori exagerez... asa ca voi face o pauza..pana reusesc sa ma adun...

va pup pe toate si va doresc numai bine !

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Salut fetelor!decand o am pe mama la mine si stiu ca se ocupa ea de Fabian dimineatza stau si eu mai mult in pat,si asa ma dau jos din pat pe la vreo 11

Da stiu ca problema cu banii e foarte comuna la noi toate ,dar pur si simplu mam saturat.Se isca asa de multe scandaluri,se spune ca banii nu aduc fericirea,dar o intretin sigur.

Stefi sincer in privinta cuvintelor proaspat invatate nu stiu ce sati spun,ei le prind repede pentruca le place cum suna,e adevarat ca e foarte stanjenitor pentru noi,dar cum ai spus va trece si in timp vom rade.Eu inca nam ajuns la faza asta,nu spune decat tata,mama si dada(bunica), e cam puturos la vb.

Andreea mai ai si tu un pic,imi place la nebunie numele de Giorgio

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1;www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2; www.onetruemedia.com/shared?p=7e53fc2f14b83fa6df78e2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Faby la 8 luni;

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou; www.onetruemedia.com/shared?p=7e3f9de70122621331eba0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Fabi in girelo; www.onetruemedia.com/shared?p=801ef5ea45694371e9ba2d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mersul fara girelo

www.onetruemedia.com/shared?p=8bbff05b8d5de94fe11877&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Oooo ma che brava mammima Andreea
super frumoase si al Ambrei si pt Giorgio
si ce frumos ai pregatit si ingerasi cu roz si albastru
te felicit ca ai rabdare si iti place sa faci
eu sint mai lasale-n colo ca le cumpar
nu am rabdare sa-ti spun drept
Irina-mi dispiace de dispute,din pacate neajunsurile si nemultumirile ne aduc la cearta ca doar altfel cum sa se descarce fiecare?
sper sa gasesti de lucru sa va fie mai usor
Stefy-senti un pò nu cumva sa dispari iara ca o iei rau de tot
iar cu cuvintele ei zic ca le place cum suna si daca spui des nu-i voie nu spune deaia zic
e o faza trecatoare
a dopo

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

katia-sper si eu sa nu mi se agraveze raceala,deocamdata stagneaza,fac spalaturi nazale,si atat.In schimb la Ambra nu-i trece tusea,cred ca tre' sa trecem si noi la antibiotic.Maine dim. o sa vedem ce zice pediatra.
Pai eu zic ca e suficient cadoul pt. Giulia.E si f. frumos,ce isi doreste...
Da,la 33 de sapt. am ultima eco,pe 1/12/2009.Apoi gata cu ele...mi-e cam frica sa nu fie tot podalic,ca e tare comod fotbalistul meu ,sta ca pe fotoliu.Azi noapte si-a schimbat pozitia,atata s-a sucit si s-a impins,am crezut ca-mi iasa prin burta...azi-dim. cand sughita am simtit in partea de sus a burtii,pana acum simteam in partea de jos a burtii cum sughita.
irina-ce urat ca dai tot de persoane de genul asta,cand e vorba de sanatatea lui Fabi.Multa sanatate!sa se faca bine puiutul!Ce mare e!Cred ca nu ai mai pus demult poze cu el...
Succes sa-ti gasesti de lucru!Nu stiam ca e mama ta la voi...cat sta?Vrea sa lucrezez si ea?

andreea, Ambra si 31+
cand implineste sufletelul nostru 2 ani ; cu Ambra ; www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei

Mergi la inceput

stefania-sa nu pleci iar!Chiar daca scrii mai rar,macar scrie...vezi tu,cand ai timp...
Despre Stefy,cand pronunta cuvintele respective,nu-i da atentie.Acum sunt inca mici,sa inteleaga ca nu e frumos,singura solutie e sa n-o bagi in seama,ca si cum nu ar zice nimic.Cel putin noi asa facem cu Ambra,si daca vede ca nu ne atrage atentia,nu le mai pronunta...cred si eu,doar nu e interesant sa vorbeasca degeaba
Voi cand plecati in tara?Mergeti cu avionul...ma gandesc
ely-ce mai faceti?Sper ca a trecut raceala...si ca nu a luat si Denise...

Ma bucur ca va place opera mea ....intra-devar trebuie multa rabdare.
Ma duc s-o culc pe sufletelul meu...

andreea, Ambra si 31+

Mergi la inceput

gata am revenit
incep mai intai cu Giulia,se simte mult mai bine fata de zilele trecute
cred ca era infalamat rau gitul daca cum s-a uitat i-a dat antibiotic in schimb siropul trebuie sa-i dau 10 zile 3 lingurite pe zi
de tusit tuseste putin numai ca are secretie multa si nu prea o scuipa,cum ii vine o inghite
azi am iesit putin afara ca e cald si frumos
bine ca nu a mai facut febra deloc
Andreea-ce nostalgii imi stirnesti
mie tare imi placea cind o simteam :))

ati mai auzit/intimplat sa gasiti bani in posta?
ca apoi va povestesc

si cum voreamb cu fetele din cj cu aniversarile de casnicii cine vine si povesteste cum v-ati cunoscut? in ce imprejurari?
ci state?

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

no bine:) visto ca creste nr de vizualizari dar niente per scritto atunci renunt :)
vroiam sa mai povestim si noi pe aici cite ceva dapoi stim cum sta treaba ;)
maine merg in vizita la o prietena graviduta,abia astept sa o vad
are doi copilasi baiatul de 8 ani si fetita face 7 in aprilie si acum mai vine o fetita in curind
cred ca v-am mai spus

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

ioana-imi pare rau ca n-am fost pe faza,cand ai scris...

Noi ne-am cunoscut cand aveam 16 (eu),si 17 ani.Eram in vacanta la bunici (langa Zalau),si l-am vazut prima data pe sotior intr-o dimineatza cand am iesit de la discoteca.Apoi m-am intors la Bistrita (acolo stateam),si dupa cateva luni (in vara) ne-am mutat langa Zalau,au cumparat ai mei casa,si au vandut apart. din Bistrita.L-am revazut pe sotior dupa vreo 2 sapt. dupa ce ne-am mutat,si a fost dragoste la prima (a doua,ma rog ) vedere.Problema era ca aveam prieten si el prietena.Asa ca,ne intalneam pe ascuns la inceput,pana am hotarat sa ne despartim de respectivii...si uite asa a inceput relatia noastra de tineri (si nelinistiti).Dar au fost muuuulte de atunci,ca sotiorul era obisnuit sa aiba harem ,eu nu am acceptat,pana la urma i-am aratat si eu cum ma simteam de cate ori ma insela.Ne-am despartit,ca n-a vrut nicicum sa lase haremul,si nu ne-am mai vazut 1 an jum.Intre timp el a venit in Italia,ne-am intalnit dupa 3 luni ale lui de Italia,dar era acelasi,nu se schimbase...si dupa ce am terminat eu liceul,m-a sunat sa vin la el,ca vroia sa stam impreuna...a zis ca ori cu cate fete a mai fost intre timp,tot la mine se gandea .Nu l-am crezut,dar la inima nu-i poti comanda...asa ca am venit sa ma lamuresc,chiar daca tata nu a fost de acord (m-am certat cu el cand am venit aici).Si avea dreptate sotiorul ca s-a schimbat,l-a maturizat greul,nu i-a fost deloc usor,pana s-a pus pe picioare,a venit in Italia cu un ghiozdan in spate...si cu putine persoane (pe care le cunostea si pe care se putea baza) aproape.Nu zic ca noi nu avem momente de nervi,cred ca e omenesc sa fie,important e sa trecem peste ele.Acum aveam familia noastra...cateodata mi se pare ca visez cand ma gandesc ca nici nu mai speram sa fim impreuna.Tot ce imi doresc e sa ne ajute D-zeu sa fim sanatori,asta e cel mai important.

Ce m-am lungiiit,ma duc s-o trezesc pe Ambra...

andreea, Ambra si 31+

Mergi la inceput