Mamici si Gravidute ITALIA (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2304

fetelor:i-a uitati-va ce i-am luat la tutza mea....
www.danpete.it

ce cedeti?aseara am acut prova...a mers ff bine,nush cat tp ii voi folosi dar imi place ideea!

ely mamica fericita....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Adica e un panolone eco...baga detalii, impresii

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

neata! dau cafelutza la ora pranzului
am atatea in cap... dar incerc sa nu ma mai preocup..incer sa ma axez pe altceva...dau ignor la greu, nu ca asta ar avea rezolvare..dar ma ajuta sa-mi pastrez mintea limpede si sa nu ma scombusolez si sa o iau razna din nou...si nu cred oricum ca ma ajuta daca m-as eneva si agita ca o sticla de sampanie la desfacere.. tot continutul l-as pierde pe jos...

ely eu nu sunt pro bio,eco.. conceptiile mele sunt altele... ce as putea face eu ar fi ca o picatura de apa aruncata in mare... au grija cei mai multi sa influenteze natura in negativ..
cu o floare nu vine primavara... dar e doar parerea mea....
dar daca Denisei acesti pampersi, o ajuta sa nu se mai irite, asta e alta mancare de peste... important e sa poti sa-ti permiti si financiar.

ma bucur cand pot sa fiu de folos cuiva si imi aduce o multumire sufleteasca de nedescris...mai mult decat as avea parte de ceva material

azi am alte idei si ziua a luat deja alta cotitura, iar eu alta atitudine..nustiu carui fapt, abia astept sa-l aflu..rascolesc,rascolesc ...dar sa nu va mai plictisesc cu ale mele... nustiu nici de unde convincerea asta..

ali multumesc ... si complimente

si va urez o zi frumoasa...

citesc:
attachement parenting - opinii si...

Cat si cum oferim copiilor nostri?

Mergi la inceput

neatza!... am venit cu cafelutza, si laptici...
in sfarsit m-am saturat sa citesc si eu opinii si pareri, privind cresterea copilului...
cei drept ai cate ceva de invatat.. si am bagat cate ceva la bibilica
dar unele metodele nu pot fi aplicate, decata in functie de imprejurari..
bineiteles ca fiecare le stie pe al lui si fiecare parinte isi creste copilul in functie de cum crede ca e mai bine pentru el si in functie si de caracterul copilului..sunt parinti si parinti, cum de altfel copii si copii...

apropo de cele citite mi-am amintit de niste ironii...

Motive pt care ii suntem datori mamei:

1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu,de-aia"
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras"
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare, si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta "
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut,eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine. Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fi de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine"
si mai sunt ..dar nu-mi mai amintesc

o zi buna va doresc!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
azi sint prezenta la cafea
raportez o pitica bolnavicioasa
s-a trezit ieri dimineata cu vocea bassa si am zis ca sigur are mall di gola,ieri a fost binisor dupa ce s-a trezit din somnic dupamasa era mai rau si azi noapte s-a trezit de n ori tot la cite o ora o ora jumate plingea un pic si iar dormea
o doare gitul si nu maninca decit fructe si apa
am inceput cu supozitoare si a avut si febra dar nu mare
azi e de la 16 deschis la pediadrul si o duc
pina atunci in casa in pat la cald
azi nu o duc la gradi si cred ca nici maine
deja incepem sa luam una alta.....plus ca ieri a mers putin mai bine dar dupa zilele astea acasa o luam de la capat cu obisnuinta,mai bine zis cu ramasul fara plinsete ca in rest e cuminte
am vazut-o ieri ce frumos se juca cind am ajuns
Roxali-stai linistita ca nu m-am suparat ca ai ras de cv
normal ca poate suna comic
am raspuns la anunt pe net si am mers si la agentie de fapt aici sint cooperative de lavoro in oc de agentii,cam tot aia e.....
astept sa vad ce noroc am
de placut mi-a placut ca ar fi locul de munca aproape de casa si tot e mai bine decit la ore plus ca e cu busta paga.........numai ca mi-a suris norocul ca m-au sunat dupa ce am trimis candidatura si m-au chemat la coloqio cu actele si au facut domanda de lavoro dar nu e sigur ca dintre citi se prezinta la coloqio o sa aleaga o persoana....acum astept ca am fot joi si mi-a zis te pot suna maine sau peste 2 zile sau peste o saptamina (iar in gindul meu mi-am spus sau deloc)
nu-mi pierd eu speranta,daca nu e asta e altul si tot iasa ceva
sirop ii dadeam grindtus homeopatic ca pediatrul zici ca numai o marca de sirop stie ca mi-au zis in farmacie ca nu face nimic
cred ca dupa ce se face bine giulia o sa trec sa intreb daca pot schimba pediatrul si o inscriu la altul care e mai disponibil
Ely-cum e cu pampersul? le speli sau ce-i cu ele?
am deschis linkul le-am vazut dar nu am mai citit ce si cum
natale il facem aici
Monica- lui Denis
incet se obisnuieste si cu dintisorii,e drept ca uni sufera mai mult decit altii
Stefy-vad ca ne gasesti activitati si mai gasim idei si noi
revin
multumim de complimente

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

salutare
azi sint prezenta la cafea
....
Stefy-vad ca ne gasesti activitati si mai gasim idei si noi
revin
multumim de complimente

Mami de Giulia -20/06/07

mono male ca te vad...chiar ma gandeam..ce faci?

mult succes cu job-ul! si sanatate multa lui piti!

ca tot stau si hoinaresc pe net..ma gandeaqm sa-mi ocup bibilica asta cu cate ceva
tocmai ma gandeam sa va mai trimit un link interesant

www.de-azi.ro/diete/" target="_blank">legat de dieta
www.de-azi.ro/fitness/" target="_blank">fitnes si... ,
www.de-azi.ro/exercitii-pentru-coapse/" target="_blank">exercitii,
www.de-azi.ro/exercitii-de-forta-pentru-acasa/" target="_blank">alte exercitii, pt acasa...., www.de-azi.ro/abdomenul-perfect/" target="_blank">abdomen perfect, www.de-azi.ro/bmi/" target="_blank">BMI..etc..

foarte interesante..desi mie imi vine asa de usor sa le ignor....
imi tot zic astea deja le stiu teoretic..dar de ce nu iau odata initiativa... probabil ca tb sa caut ceva care are legatura si cu starile psihologice...mai caut, mai caut..va dau de stire :)

multa sanatate tuturor piticilor bolnaviori!

www.de-azi.ro/de-azi/" target="_blank">De azi!

Mergi la inceput

ioi Stefy ce ne arati tu acolo
pai cine se apuca de
magari sa fie chef si de activitati deastea
am pitica smiorcaita,fac ce fac intre smiorcaieli ca vrea numai nanu(brate) si daca nu e papi sta numai la mine iar cind e el vrea la el
sper sa-i dea ceva bun pt git sa treaca repede
noi in week simbata seara am avut prieteni la cina,duminica ne-am plimbat,mi-am mai cumparat pt ornat de craciun in casa si la bradut
in fiecare an iau cite ceva nou
in vizita la alti prieteni si a trecut

anul acesta cred ca tare o sa-i placa la piti bradutul
cum vede mai multe lumini imi arata si zice bello bello
mai trec pe aici azi

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

katia poti cumpara sitopel lenigola e cu fragole nu este medicament dar ajuta sa nu o mai harcaie pe gat e cu miere si propolis.Alex sti k e dificil sa ia medicamente si totusi puful asta il i-a cu placere.De 2 3 ori pe zi...giulia si sper sa se faca bine.

Mergi la inceput

Snow-mersi mult
astept sa vad ce-i prescrie medicul ca am vazut ca are rosu in git
ma bucur ca azi totusi a mincat 2 mandarine o jumate de farfuriuta de supica cu pastina baby am pus sa poata inghiti si struguri si e bine ca cere apa si suc,macar nu patim ca data trecuta cu dezhidratarea
e o figura acum imi zice ioioioi mit bene- dormit bene
acum sa vad cind sun cind ne ia la vizita
cum am inceput cu gradi cum pescuim bolile

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Stefy-abia acum am vazut ca ai modificat lista
era partea cu mamicile inactive care nu mai scriu deloc deloc deaia erau separat
acum vad ca nu mai e si daca nu am modificat eu atunci ma gindesc ca poate tu esti faptasa
pe mine una nu ma intere ca e sau nu.....lista.......
cind am modificat-o am intrebat fetele daca e bine asa lista....apoi am adaugat iara la lista si gata
ai rezolvat cu tessera?

Mami de Giulia -20/06/07

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katiapam

ioi Stefy ce ne arati tu acolo
pai cine se apuca de
magari sa fie chef si de activitati deastea
....

ideea era alta...
in practica stim cum sta treburile

e bine macar ca se hidrateaza... ca la cum zici cu ca transpira..oricum, cica si asta ajuta mult la raceala... cand mergeti la dr? sau ati fost deja ce'a zis, ce ti-a dat?
la smiorcaila sper sa stea mai bine!

si noi am avut 2 zile frumoase ..parca mirosea a vacantza :))
nu am programat nimic, dar asa ce ne'au relaxat... am mers prin magazine ne'am mai orientat dupa ce ne tb..am mai luat cate ceva..ne'am distrat cu stefi prin parcuri.. duminica tati a stat cu stefi pana cand eu am reusit sa mai fac unele tb afondo..caci cu stefi nu-mi reusesc prea multe..nici nu vreau sa-mi stea prin preajma cand folosesc prea multi detergenti...oricum a mai facut cu randul..a participat si el cu o mana de ajutor.. a facut papica bunutza
...in rest o luam de la capat :)

foto noi de aici...

iote'o si pe mama broasca

Mergi la inceput