Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj

Fetele, am citit la sept oct ca a noastra Camy a ajuns cu bine acasa. Sunt bine cu totii.

35+ Chiara Ada

Super veste

ei, bv lor

multumim de noutati

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

buna burtici!azi afcem cinste cu ce vreti voi.am
intrat in sapt 37acum sa vedem cat o mai dura ca de marti
dimineata eram dilatata de 2-3cm si inca nu am nici cea mai mica
contractie...grea e asteptarea asta ca tot cu gandul acolo is si tot prin spitale ma visez.offf dade trece odata ca nu mai am rabdare.
in caz ca nu mai apuc sa scriu pe forum,am luat cateva nr de tel de pe mailul comun si va trimit sms sau va sun.
si nu in ultimul rand FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI NASTERI USOARE CELOR CE URMEAZA!

delia 37+ Sandor-Cristian
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

edelyia scoatem niste agitate si pt tine

Ce bine ca a ajuns si camy acasa , bun venit!!!

Multumesc pt raspunsuri fetelor

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissa13

sa va zic si eu cum a reactionat sotul meu.

Noi il programam pe bebe - eu peste un an, dan(sotul meu) peste 2 ani. Tot timpul ne tachinam cu chestia asta. Prin aprile imi dau eu seama ca nu mi-a mai venit menstruatiea de ceva timp, (desi eu aveam o menstruatie regulata am uitat complet ca trebuie sa imi vina). Ma tot plangeam de dureri de sfarcuri, iar sanii ii aveam foarte tari ca si cum ar trebui sa imi vina ciclul. Incep sa banui eu ceva mai ales ca aveam si unele greturi care pana atunci le pusesem pe seama mancarii.
Imi iau un test de sarcina de la serviciu, fara sa spun nimanui nimic, si il fac seara pt ca nu mai aveam rabdare sa astept pana dimineata(oricum majoritatea testelor se pot fce in orice mom al zilei). Il fac fara sa ii zic sotului nimic, vad 2 liniute si incep sa tremur, nu imi venea sa cred, mai ales ca de obicei noi ne portejam(doar ca de data asta am facut imediat dupa menstruatie cand teoretic cu avea cum sa se intample).
Ies eu din baie cu testul si il intreb pe dan (care pana atunci cauta un film pe net) el cate liniute vede. Nu ii vine sa creada, initial ma acuza ca l-am pacalit (ca sa vada cum reactionez), apoi ma ia in si ma pupa, pupa si burtica, si il suna pe cumnatul meu de care doar ce ne despartisem si ii spune vestea. iesim pe la ora 11 seara in bar sa sarbatorim, si incepm sa ii sunam pe parinti la ora 12-1 sa le dam marea veste. Toti se asteptau ca bebele sa vina mai intai de la sora mea mai mare, mai ales ca ei incercau de cateva luni.

Acum este si sora mea gravida in 5 saptamani, . de-abia astept sa iesim amandoua cu bebeii in parc.

33+

super tare

asa da, fara programare
dar mai rar, parerea mea
pt ca de obicei, din ce am vazut si in jur
dupa ce tu zici ca acum esti dispus si vrei
mai dereaza ceva pana se intampla

felicitari

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianeAli

neaza burtici!!

vesti? ceva?

coquelicot,stai linistita ca o sa vina vremea

azi plec sa imi vad parintii,un drum de 2 ore.

vroiam sa va intreb daca aveti probleme la mersul cu masina? adica pe mine ma cam doare burta daca nu e bun drumul,si daca e ok drumul-nu am stare si ma cam umflu toata..

34+ Lorin Edward

Mie nu imi place deloc sa merg cu masina. Simt toate gropile Sotul stie...ocoleste gropile, sinele de tramvai...etc

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariaCamy!!!!!!!!!!!! Pe la noi nu treci?Bun venit acasa! Cred ca e o bucatica din Rai in casa voastra
Nu a scris acolo, citisem mesajul unei mamic care a vorbit cu ea la telefon. 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele a nascut si sotia domnului doctor la care merg (Deva Dan), asadar pass la echo de sapt viitoare , ca de sta si el acasa cu fetele

37+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 3 SAPTAMANI

Te-ai nimerit in aceeasi perioada cu sotia lui. Pana nasti se intoarce la munca , nu?

Mai stii ceva de Simina si Maya? Ma gandesc mereu la ele.

35+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

crissa foarte frumoasa reactia sotului tau la aflarea vestii.
felicitari!!
sa fiti sanatosi si sa va bucurati la fel de mult si cand vine bebe.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui edelyia

buna burtici!azi afcem cinste cu ce vreti voi.am
intrat in sapt 37acum sa vedem cat o mai dura ca de marti
dimineata eram dilatata de 2-3cm si inca nu am nici cea mai mica
contractie...grea e asteptarea asta ca tot cu gandul acolo is si tot prin spitale ma visez.offf dade trece odata ca nu mai am rabdare.
in caz ca nu mai apuc sa scriu pe forum,am luat cateva nr de tel de pe mailul comun si va trimit sms sau va sun.
si nu in ultimul rand FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI NASTERI USOARE CELOR CE URMEAZA!

si eu ca si tine, ca doar avem acelasi DNP dar cica baietii sunt mai puturosi, eu am ceva contractii dureroase dar de dilatat nu stiu ca nu am mai fost la doctor, oricum mai avemd e asteptat

37+ Remus Andrei
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele a nascut si sotia domnului doctor la care merg (Deva Dan), asadar pass la echo de sapt viitoare , ca de sta si el acasa cu fetele

37+ Remus Andrei
AMR 3 SAPTAMANI

Te-ai nimerit in aceeasi perioada cu sotia lui. Pana nasti se intoarce la munca , nu?

Mai stii ceva de Simina si Maya? Ma gandesc mereu la ele.

da asa ne-am nimerit, el la spital merge nu merge la cabinet, oricum ma bucur ca sotia lui a nascut mai devreme o sa-l am doar pt mine and mi-o veni sorocul

oricum sotul a facut urat cand a auzit ca nu mergem sapt viitoare si vrea sa mergem la spital la echo, ca cica nu ne jucam cu echografiile astea

de simi nu mai stiu nici eu nimik, incerc sa nu sun asa des, ii trimit mesaje cum am raspuns anunt

37+ Remus Andrei
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput