Fulgusori2009 (156)-Felicitari Krelia & Avalon!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_boc

Felicitari noilor mamicute si bun venit fulgusorilor!!!!!

Atatea evenimente pe aici ca am si uitat ce am vrut sa spun. Faza cu uitatul e din ce in ce mai naspa. Ma duc la magazin dupa o chestie si exact aia nu cumpar. Ieri de ex am cumparat paine de 2 ori.

CRIS 33+ , Andrei Cristian

DRAGUTA MEA, ca ai luat paine de doua ori tot mai cum mai e, dar ce parere ai ca eu am cumparat vinerea trecuta o carte pe care o mai aveam in biblioteca, citita de mine anul trecut iar ieri am facut acelasi lucru, am cumparat o alta carte, pe care o mai aveam in biblioteca citita pe la inceputul anului.
Hai ca o sa fac dubluri gramada ca sa le dau cadou la prieteni ca vad ca asta e specialitate mea, sa cumpar carti de doua ori!

Saptamana 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Asaaaa....!

Felicitari mami Krelia!!! Bun venit in asta lume Rares!!!

Monis ti-am vazut mandretea de baiat!!! Un frumos si un scump! Si eu cred ca seamana cu mami

Nastere usoara Avalon!!! Puiuti sanatosi si papaciosi!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
34+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 5+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Bun venit noilor fulgusori !!!
Desi vremea pare ca s-a mai incalzit, iata ca noi avem fulgusori proaspeti in fiecare zi !!!

Sa traiasca si sa creasca
BB RARES MIHAI
BB TUDOR [harp]
BB RADU STEFAN
BB SABINA iOANA

iar proaspetelor mamici le urez sanatate si refacere rapida
bebelushi cuminti si papaciosi sa aveti !!!

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

rgagapie - casa de piatra!

ionela - ma bucur ca in curand nu vei mai fi singura. am incredere ca-l vei face pe tati sa-si ia in serios rolul de tatic, chiar daca a lipsit pana acum.

LauraB - bafta, sa ne tii la curent cu noutatile.

gabitza - ma bucur ca bebeii au mai luat in greutate. o sa fie totul bine, ai sa vezi. imi plac la nebunie numele alese, Dragos si Eva.

shtephy - si mie-mi place mult Iustin.

monis - bebe e un dulcel si jumatate. sa-ti traiasca si sa fie sanatos, destept, frumos si bogat ...

andrutza - nici nu stiu ce sa zic cu carantina. pe de o parte au si ei dreptate, asta ar mai lipsi din maternitati, gripa porcina... insa pe de alta parte e nasol ca taticii sa nu-si poata vedea puiutii... nici nu stii cum e mai bine...

cristina si lacramioara - cu uitatul ce sa zic, cred ca se goleste creierul de nimicuri ca sa faca loc la informatii despre bebe... vedeti ce esplicatie stiintifica am scos...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Neatza girls,

N-am nascut inca, ma distrez cu vizite facute zilnic la doctor si ne tot trimite acasa.
Ieri aveam dilatatie 2 cm. si dupa control am inceput sa am o secretie maronie si contractii la 6 minute care spre seara s-au linistit, azi am pierdut din dop dar dilatatia nu e mai mare..Deci nu m-a internat nici azi.

Apreciez ca nu intervine agresiv si asteptam sa se intample cat mai natural, la fel ca nu astept prin spital, oricum stau foarte aproape de spital...

A-propos, la Filatropia chiar nu intra tatici, insotitori, etc, ieri era o nebunie cu masti la intrare, azi nu mai distribuiau masti insa tot nu lasau tatici sa intre...(era un tatitc cu sotia in cezariana, altul cu bebe abia nascut, dar nu i-a lasat )

Va tin la curent . Sorry ca ati tinut agitatele ocupate pentru mine.

39, mami de bebe MATEI

Si noi tot asa suntem acum, adica in plimbari dese la doc. azi am fost la consult, la spital, dar mai treb sa faca bb un "zvac" ca sa iasa. pana atunci asteptam si mai mergem la control miercuri.

Mi-a spus doc sa caut si eu oxitocina ca nu se mai gaseste. am intreb pe la farmacii da nimic.
Voi, fetelor, unde spuneati ca ati gasit la Buc? la ce farmacie? ca vreau sa o rog pe nasha mea sa caute.

Doamne ajuta sa fie bine, vad ca randurile gravidutzelor se raresc si cresc cele ale scutecelor. Doamne ajuta.

Sper sa le auzim si mai mult pe mamici, pe Lavi, pe Camy si toate celelalte, RamoC ne tine ft frumos la curent, si ft bine, cu ce se mai intampla cu bb..... parca mai prid si eu curaj....

Va pup

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele a nascut si sotia domnului doctor la care merg (Deva Dan), asadar pass la echo de sapt viitoare , ca de sta si el acasa cu fetele

37+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariaandreai

Monis, bine ai venit acasa. Ai o dulceata de baietel, sa iti traiasaca, sa se faca mare, frumos si destept ca mami. Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea. Eidurala ai cerut-o ca nu mai rezistai sau nu ai luat in calcul nasterea fara anestezie? (eu inca sper sa nasc natural, fara anestezie )

Ramona, casa de piatra, sa fiti fericiti si sa va bucurati de bb!

MyLady, legat de cum a reactionat sotul la vestea ca va fi tata. Noi anul trecut ne-am construit casa si ne-a planificat ca anul acesta sa facem bb. La sfarsitul anului trecut am fost plecata 3 luni in delegatie in Germania, asa ca am intrerupt pastilele din octombrie. In ianuarie m-am apucat de facut analize, sa ma asigur ca sunt ok. Mi-au iesit transaminazele cu niste valori enorme, de 10 ori mai mari decat la analizele precedente. Doctorita de fam a spus ca probabil e hepatita B sau C, ca daca era A ar fi fost si alte simptome. O alta posibilitate ar fi fost ceva virus rar sau alergie. Asa ca mi-am facut analizele de hepatita. Ma suna cei de la laborator sa imi spuna ca nu imi pot trimite analizele pe mail, asa cum cerusem, ci sa ma duc acolo. Iti dai seama ca inghetasem. Cand ajung acolo, imi spune asistenta ca analizele de hepatita C au iesit negative, dar la B sunt neconcludente. De fapt ei tind sa creada ca este B, dar nu sunt 100% siguri, de asta au trecut neconcludent si sa imi fac viremia, doar ca nu se poate face la laboratorul lor, ci sa merg la Bioclinica. Va dati seama ca am fost daramata. Analiza de viremie a durat 1 saptamana, dar a reiesit ca nu am nici urma de virus de hepatita B in sange. Doctorita de familie a decis sa imi dea un tratament generic pentru alergie si un antibiotic,in caz ca e cea infectie data de vreun virus rar. Bineinteles ca in perioada tratamentului am folosit prezervativ. De ziua sotului meu, in 21 aprilie mi-a fost foarte greata dimineata, ciclul imi ajunsese deja la 40 de zile (mai avusesem ciclu si de 42 de zile, deci asta nu era concludent), plus ca sanii ma dureau de numa'. Reactia lui a fost - sigur ai iarasi o criza de fiere. Cand i-am spus ca nu cred, cred ca sunt insarcinata, mai ca nu a sarit in sus de bucurie. I-am spus ca nu e bine, ca am luat tratamentul si daca sunt gravida, s-ar putea sa trebuiasca sa renunt la sarcina. A doua zi am facut testul care bineinteles ca a iesit pozitiv si el a zis ca nu poate sa nu se bucure, iar a 3-a zi am mers la medic care ne-a confirmat sarcina si a spus ca cele 2 medicamente pe care le luasem nu fac parte dintre cel interzise in sarcina, as ca nu avem motive sa ne inrgijoram. Atunci sa vezi bucurie. Iar reactia finala a sotului a fost: nu e drept, anul acesta o sa primesc acelasi cadou si de ziua mea si de Craciun!

Na, ca m-am intins cat o placinta. Suze!

Maria 34+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

FAIN...DPN-UL FIICEI MELE DE DE ZIUA SOTULUI...8 DECEMBRIE

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA
burtica mea;www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009;www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Mergi la inceput

HAI AVALON!!!!

RAGAPIE, casa de piatra si copilashi sanatosi si voiosi !

Ionela ma bucur tare pt tine, ca vine si tati acasa

Gabitza, e super ca bebe-ii au mai luat in greutate. Doamne ajuta in continuare

cea mai fericita cu 38+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

cum a aflat tati ca va fi tata? un pic diferit....
so, sarcina e obtinuta prin fiv dupa aprox 7 ani de incercari "clasice"
pe 24 martie ne-am prezentat la medlife , fiecare cu o sarcina bine definita : eu pentru punctie, tati pentru donat capatzanosii....
pe 26 martie ne-am prezentat pt embriotransfer.... am avut 3 embrioni pe care i-am transferat; bineinteles ca ne-a fost prezentata si posibilitatea obtinerii unei sarcini multiple, dar probabilitatea era redusa dat fiind si varsta mea (35)
dupa 14 zile trebuia sa fac BHCG, dar prin ziua 12 am avut o usoara singerare, a fost maim ult o pata, probabil a fost singerarea de nidatie.... m-am cam speriat ca-mi vine ciclul... aveam, sau cel putin asa incepusem sa cred, diverse dureri....
a venit si ziua analizei, pana sa apuc eu sa ma uit pe net dupa rezultat m-au si sunat de la clinica sa-mi spuna ca sunt insarcinata... tati a zis ca el era sigur ca va reusi FIv-ul, nu a parut surprins....
marea surpriza a venit cateve saptamani mai tarziu la primul eco cand a aflat ca va avea doi copii, atunci a fost cu adevarat emotionat....
acum abia asteapta sa-i vada pe mucosi.... chiar daca e constient ca viata noastra de pana acum se va schimba total

cam asta e povestea noastra.... acum ne rugam sa fie sanatosi copiii

34+ Dragos si Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Cuscra, poate doctorita ta nu pleaca... vb cu ea... Cat despre schimbarea pozitiei... elefantelul meu s-a intors cu fata spre lume... si eu nu banuiam nimic... iar el e maaaaare deci inca e posibil sa se intoarca fara sa-ti dai seama. Iti tin pumnii sa fie cum e mai bine pentru amandoua. Multumesc pt incurajarile ce tin de luarea in serios a noului rol de tati. Eu cred ca nu ii voi da de ales dar tot am emotii

Andre, e bun ca isi declara faptele suna tare bineNu iti doresc sa vina repede repede ( ca asta ar insemna sa se grabeasca si printesa) iti doresc sa treaca timpul repede repede

lacramioara2, probabil ca ai sa ai cate o carte pt fiecare dintre voi. Aia mica va fi o pasionata de lectura ( Doamne Ajuta! spuse o invatatoare)

simona9999Multumesc. Bafta in plimbari acasa-medic-acasa... Sa ai numai vesti bune

36+ AMR 3+ sapt( de fapt maxim 22 zile) Mihnea
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput