America (182)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Alina haine vrea si nepoata-mea si daca s-ar putea ieri nu miine .
Multumesc mult de raspuns fetele!
Mihutza sfatul meu e sa nu trimiti laptopul prin usps caci din cite stiu eu la electronice se platesc taxe vamale destul de mari ... poate merge cineva in tara sa il trimiteti, sau alte variante ....
Asta am banuit si eu ca au de mers la SV la vamuit ... dar e bine de stiu ce variante avem. Thanks!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mihuta LMA, bun rau tortul ala si eu il fac, dar il fac cu mere si blat normal, nu cu cafea.

Vio, i-am trimis eu soacrei acum vreo 2 ani medicamente. A platit vama pe ele mai mult decat am platit eu sa le cumpar. Nasol rau cu vama asta. Daca ai posibilitatea, trimite prin cineva, e mult mai ieftin.

Fetele, mi-aduc aminte ca acum ceva vreme cineva descoperise un site ieftin de cautat bilete. Il mai stiti? Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Carmen incearca cu kayak. Noi am luat cele mai ieftine bilete de la o agentie romaneasca din Chicago - IBN United parca.

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Carmen dar taxe vamale se platesc pentru orice ? Inclusiv la bulendre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu am trimis din America in Romania un calculator, numai unitatea centrala si pe hartiile de vama am scris cadou, am bagat si chitanta in cutie sa vada ca am platit odata taxele si mama nu a platit nimic la posta. Asta era acum 4 ani insa.

Miere, super clipul, am impartasit si cu prietenii pe FB :)).Mi-e dor de scandalurile de la meciurile lui Poli! :)

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Cred ca doar la anumite produse se platesc taxe vamale.

Pt computer [cred ca] poti sa declari ca e used si/sau "given as a gift" si asa cred ca nu trebuie sa plateasca. Dar verifica informatia asta si in alte surse ca eu o stiu doar din auzite; am vazut pe ebay ca vanzatorii care au international delivery specifica in posting ca NU declara itemurile vandute as gifts, astfel ca cel care cumpara sa evite taxele vamale.

Carmen, noi la medicamente le-am declarat pe toate vitamine si nutrition supplements si niciodata nu au platit taxe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Carmen www.cheaptickets.com am luat noi acum cu ei ptr martie '10. Au avut pretul cel mai bun.
Carmen nu i ala cu mere, este ala cu crema aia de lapte si oua nu mi vine numele...si se rastoarna dupa ce i gata.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Vama din Romania se face daca pachetele sunt venite din afara EU. Daca se plateste sau nu, depinde de vames, in functie de valoarea coletului, samd. Pachetele cu valoare sub 150 de euro nu ar trebui sa fie supuse taxelor vamale. Asa e in lege. Daca le declarati ca gift, e bine.
Nu as trimite laptopul cu USPS pentru ca e fragil, nu poti sa declari valoarea intreaga, ca apoi plateste destinatarul vama, samd. Dar daca nu o declari, nici nu poti sa iei asigurare decat pe valoarea declarata. Daca dispare sau ajunge defect, e pierdere de bani.
Asa ca as apela la un prieten.

In alta ordine de idei, am avut primul interviu telefonic. Au zis ca ma suna dupa ce se consulta ala de la HR cu inginerii. Sa vedem :-) Suntem someri de 2 luni (de cand am terminat facultatea)

Ocebine, imi pare rau de patanie, dar bine ca sunteti teferi. Eu am vazut in Manhattan tot un cal care o luase razna si nu mai putea fi controlat. O masina a intrat in el, ca nu avea cum sa il evite. :(

Si pe aici sunt clinici ad-hoc, ba in parc, ba prin nu stiu ce cladire, care fac vaccinul impotriva gripei. La stiri zic astia ca se inghesuie lumea, de dimineata, stau la coada cate vreo 5 ore. Era una la teve care spunea ca nu o deranjeaza ca sta la coada, ca apuca si ea ceva. Mi-a amintit de cozile de la lapte, paine si orice altceva din Ro.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ati vazut urmarea povestii cu baiatul din balon din CO?

Abia am timp sa mai arunc un ochi pe aici...Andrei vrea numai in brate,doarme cate 2 ore doar daca il scot afara, in rest max 30min. Amalia vrea si ea joaca, si tot asa.

In rest bune toate. Noi am hotarat ca nu vom face vaccinul pt nici un fel de gripa. O sa evitam aglomeratiile, sotul corecteaza cu manusi pe maini... Vom aveam o pereche de bunici la noi de sarbatori, dar ei au zis ca-si vor face vaccinul in RO.

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Am mai pus niste poze.

Si astia sunt pui mei la 2 luni

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput