America (182)
Raspunsuri - Pagina 3
philip spune:
Anamaria, wow! Ma bucur ca sunteti teferi.
Doris, sanatate fetei.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
mihutza11 spune:
Anamaria mama ce intamplare!
Buflico sanatate puiutzei!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Andrada spune:
Mama mia!!!
Anamaria, asta e ca in filme...voiam sa te sun, prin ce-or fi trecut copiii...
Or sa aiba ce povesti ani de aici:)
corinadana spune:
Trebuie sa aibe aia asigurare Anamaria, ca orice alta firma aici in SUA.
Hai ca ma uit la stiri poate va vad si pe voi.
Fetele din Florida v ati intalnit cu Ida?!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Bravo Corina, ai vazut cit de bine se rezolva toate?
Anamaria, ce patanie! Mai ceva ca-n Texas! Bine ca ati scapat voi cu bine, bafta sa rezolvati repede si cu masina.
Ce pierdere mare cu Gheorghe Dinica.
Stiam eu ca iar am uitat ceva: la multi ani cu intirziere pentru Mihaele si Gabriele!
Carmenbr spune:
LMA Mihaele si Gabriele! Scuze de intarziere!
Ana-Maria, bine ca sunteti teferi! Chiar ca ati tras o sperietura!
Corina, diseara ma uit si eu la fete!
Buflea-Doris, sanatate multa pustoaicei si sa dea Dumnezeu sa nu ia si baiatul. Mai bine tii soacra mai mult pe langa fetita, poate se imbolnaveste si nu mai vorbeste asa mult!
Imi pare tare rau si mie de Gheorghe Dinica! Mare pierdere!
cryssa29 spune:
FYI about swine flu...foarte interesant(nu stiu cum sa copiez filmuletele de pe youtube)
http://www.youtube.com/watch?v=185HKE2c5Gg
LucasMom spune:
cryssa, daca google numele celei care da interview -ul pare ca personajul e destul de putin credibil, chiar controversat. Ea se autointituleaza former Chief medical Officer for Finland (a fost in urma cu 20 de ani med officer al unei provincii a Finlandei) ...si mi se pare cam suspecta dupa ce am citit ca dupa parerea ei, "the United States and other nations have been involved in covert "microchip mind control" research".
Nu sunt pro sau contra vaccinelor, fiecare face ce crede ca-i potrivit in cazul lui, dar ma uit la sursele de unde provin aumite info si asta mi se pare chiar lipsita de incredere
CamiM spune:
'Neata!!
cam cu intarziere dau si eu cu la multi ani pentru Gabriele/i si Mihaele/ Mihai!
Anamaria ce aventura... Sper sa rezolvati rapid si fara probleme cu asigurarea. Bine ca sunteti voi ok.
Corina ce frumoase sunteti toate trei..
Buflea sanatate micutei. Sper ca deja sunteti bine acum.
Sunteti gata de curca day? Ati luat animalul..?
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008